dissabte, 15 de novembre del 2008

ACUMULANT ENTRENAMENTS...


DESPRES D'UNS KUANTS DIES DE DESINTOXICACIÓ BLOGUERA JA TORNO A SER AQUÍ, TOT NO POT SER AIXÍ QUE ES EL QUE HI HÀ...

EN QUANT A ENTRENOS FORÇA BE, LA SETMANA PASADA VAIG TANCAR UNA BONA SETMANA DE RUNNING, JA VAIG EXPLICAR EL BON ENTRENO DEL DIMECRES, EL DIJOUS VOLIA SORTIR SUAU PERÒ EM VAIG TROBAR AMB ELS DEL CLUB I ELS VAIG ACOMPANYAR A FER EL CIRCUIT QUE TENIM DE PUJADES PROP D'ON EREN LES PISTES D'ATLETISME DE VILASSAR DE DALT, VAIG ACABAR MORT!!!!, VA CAURE UNA ALTRE HORETA. DIVENDRES DESCANS I DISSABTE VAIG SORTIR JO SOL A FER UNA TIRADETA, VAREN CAURE 20 KMS +/- AMB FINAL EN PUJADA PER ANAR ACOSTUMANT AL COS DEL QIE L'HI ESPERA AL FINAL DE LA MITJA DE MATARÓ!!!
DIUMENGE UN LAMENTABLE TORNEIG DE PITCH I SETMANETA TANCADA.

DILLIUNS DESCANS, DIMARTS SORTIDA AMB EN EL RETROBAT FRAN, VAREM FER UNA BONA SORTIDETA PER ALS VOLTANTS DE VILASSAR DE DALT I DEU NI DOR EL RITME QUE PORTA JA EN FRAN PER HABER ESTAT MES D'UN ANY APARTAT DE LA PRACTICA ESPORTIVA. BON ENTRENO PERÒ ENCARA MES IMPORTANT QUE L'AMIC FRAN JA TORNA A ESTAR ENTRENANT COM UN MÉS!!! FELICITATS PERICO...
DIMECRES VOLIA SORTIR PERO LA PLUJA HO VA IMPEDIR. DIJOUS VAIG SORTIR JO SOL, L'INTENCIÓ ERA FER UNA HORETA AMB UN CIRCUIT QUE TE UNA PUJADA D'UN KM PERÒ DESPRES DE LA SEGONA VOLTA EM RETIRO PER UNES MOLESTIES ALS BESSONS, RES IMPORTANT. DIVENDRES DESCANS.

DIVENDRES VAIG APROFITAR PER COMPRARME UNES BAMBES NOVES, COM SEMPRE EN EL MEU CAS UNES NIKE. VEIENT COM ESTAVEN ELS PREUS PER TOT ARREU, VAIG DECIDIR ANAR AL NIKE STORE DE LA ROCA I...COLLONS MENYS MAL QUE HI VAIG ANAR, VAIG COMPRAR LES NIKE STRUCTURE TRIAX 11, PREU DE SORTIDA 120 EURAZOS, PREU DE VENTA A NIKE STORE...85 EURILLOS!!! GANGA I CAP A LA BUTXACA!!!

LES NOVES ZAPAS...A CÒRRER CABRONAS!!!!

AVUI DISSABTE AMB EN FERRAN EM ESTRENAT LA TEMPORADA MOUNTAIN BIKERA, A LES 9 SORTIDA DESDE CASA I CAP A MUNT. DESDE DE BON COMENÇAMENT S'HA NOTAT LA FALTA D'ENTRENO EN LA DISCIPLINA I COM DIU EN FERRAN: "RITMO VERANO AZUL" (JO CREC QUE TANT TAMPOC), HEM FET 1 HORETA 10 MINUTETS, EN ACABAR JO TENIA GANES D'ESTRENAR LES BAMBES I HE SORTIT A FER UN RUNNING, INTENCIÓ ERA FER 20 Ó 30 MINUTETS PER PROBAR, FINALMENT HA CAIGUT... 1 HORA 2 MINUTS!!!!!!!!!! I M'HE TROBAT BE LA VERITAT.
MATINAL DE DISSABTE BEN APROFITADA I AMB LA TRANKILITAT DE QUE JA HE COMPLERT PER AVUI...I A LO MILLOR PER DEMÀ.

AKESTA NIT SOPAR AMB ELS COL.LEGUES...FA TEMPS QUE NO ENS VEIEM...

15 comentaris:

robert mayoral ha dit...

bona compra...ara toca gastar-les....a la Nike aquesta has de tenir sort per trobar chollus...jo fa temps que no en trobo cap...

Anònim ha dit...

Bones bambes i bons entrenaments!!
Si continues així segur que et caurà una bona marca a Mataro (i aixó no m'ho vull perdre).
Una abraçada.

Ferran Vila ha dit...

Bé nene, menys mal que no he vingut a corre. El Robert té raó has tingut sort, costa trobar gangues aquesta botiga, jo un any vaig pillar unes malles llargues, però res mes.
Avui ha sigut sortida Veranoa Azul, però el Piraña segur que no pujaba pel sender de Sant Mateu, ja,ja...
Bé, et dijo que m'envaig a la PISCINA, NO T'OBLIDIS DE L'AIGUA!!!!!!

Fran ha dit...

Karli, gràcies a tú per voler acompanyar aquest manta. Quan vulguis sortir a correr més descansadet no dubtis de trucar-me-
Al final han caigut les Nike, clar que sí, les que més t'agraden, sont molt maques...
Ritmo verano azul, molt bo, Ferran. :-)))

Anònim ha dit...

Mira. El que fa quatre dies no tenia ni compte de correu, i ara ja té un blog. Només de mirar-lo ja m'hi canso, tant còrrer, tanta bicicleta... buff!
Menys mal que vinc de dinar al Rebenque, i tot ho veig diferent.

karli ha dit...

Robert, avui ja he fet una pressa de contacte i força bé. Mes d'una vegada he soritamb les mans buides de la botiga però a vegades...ganga i bingo!!!
Sort per demà mamó!!!

Gemma, hello Gemmita, ja veus al final unes bambes decents i per bon preu! a veure Mataró si va bé, no se si serà massa just, a veure akesta setmana d'entrenos com va i puc anar fent alguna previssió.

Ferran, si haguessis vingut a còrrer haguessim fet menys estoneta i punto!!! jo tambè vaig pillar unes malles llargues super tirades de preu. En Piraña no puja ni la pujada del principi de casa...puto fartot!!!
Tu i la teva darrera frase de la piscina!!cabró!!!

Fran, va ser un plaer i a mes vas aguantar molt i molt be, la veritat es que em va sorprendre veuret tant bé tant aviat!!segueix així crack!!!ja ho veus al final segueixo sent home Nike...

Quim, hombreeee, wellcome to my blog cabronet!!! ja m'hagues anat be a mi recuperar forçes amb un dinar al Rebenque!! quina enveja em dones pibe!!!
Ja m'ho crec que et canses de nomès llegir el blog, l'esport i tu no sou gaire amics...malament Quim malament!!!

SanTiago Pons ha dit...

ara a volar crack!

Oscar 1977 ha dit...

No si al final petaràs el crono amb aquestes bambes!! A todo esto, Pobre Schuster...

karli ha dit...

Santi, volar no se si volarè però entrenar toca i una bona estona!!
Salut crack!

Oscar, el crono ja no el rebento, molt d'entreno molt d'enteno però vaig mes lent que la defensa del madrid!!! pobre schuster? que el donguin!!

TRI-CAS ha dit...

Que pasa tio vas a venir el domingo o no???!!!!
Si no estas tu ya no son lo mismo las bullas!!!!
Estaremos Ferran y yo, buscando camorra y nos falta el que reparta leña...je, je, je, ....

Nos vemos!!!!

Jordi ha dit...

L'altre dia també vaig anar jo per la Roca i vaig comprar-me una vambes. La veritat és que val la pena anar allà a la Nike!

Jo estic més parat que un avió de màrmol, la veritat. Vaig fent coses, però amb el fred no ve molt de gust. Ara m'he mentalitzat per quan arribi a casa sortir a còrrer encara que només sigui mitja horeta i per Barcelona!

Entre tu i jo: que el Madrid vagi fent (sense guanyar res, evidentment) perquè el Schuster segueixi moooooolts anys!!

Byk ha dit...

eiiii comerabos!!! no et pensis que t'havies lliurat del gayot del Sur!! jajaja , et truko kuan tingue un segon lliure... me voyyyyyy....

karli ha dit...

Toni, lo del diumenge no ho sabrè fins el divendres, si pots esperar la meva resposta t'ho agraire i si no doncs mala llet per a mi, tinc pendent un tema però fins divendres no sabrè res. Si et sembla be el mateix divendres et truco personalment que ja tinc el teu móbil.
Què pasa que si no vinc jo no tens pabrots de liar cap bulla o què? a veure si puc baixar i ens fotem amb algú!!!

Jordi, la botiga està be, has d'anar a mirar amb trankilitat per que hi ha coses que valen molt la pena!!! ara estas en època de repós, jo crec que el tema karaoke desgasta molt i has de recuperar!!!
Veig massa euforia culé...no m'agrada!!

Gayot byk, jo no m'habia oblidat de tu però tu sembla que si, deus tenir l'agenda plena de menjar rabes i no tens temps per als teus amics heteros!!! a veure si parlem un dia d'akests collons!!
I per cert...ni t'acostis al camp Nou que ets el gafe cafre culer!!!

rogero ha dit...

tituuuu!!!! q fot temps q no parlem!! ara tava de descanso i recuperant la titularitat. Primer partit de titular, victoria 7-0 i gol!! tot rodo, ara a continuar, per cert, liders!!! a vere si seguim igual tot l'any. Escolta, a vere quan fem una sortideta!!!

David Rodriguez Roures ha dit...

Creo Karli que cada vez que quieres hacer 1h haces media y cuando sales hacer 30m haces mas de 1h,así que hacer todos lo dias 10m jeje,sin duda la Nike,para mi una de las mejores marcas,siempre dan buen resultado.
Esta tarde a ver el Barça,a ver si aprovechan el pinchazo de Vila real,por cierto quiero correr al media de Tarrasa,sebes si el circuito es llano,un saludo.