dissabte, 4 d’octubre del 2008

UN ANY, COMENÇA EL CONTE ENRERA...


ESTÀ CLAR QUE NO ESTIC LLENÇANT CAP EXCLUSIVA NI CAP NOTICIA SORPRESA, AVUI QUEDA JUST UN ANY PER LA GRAN PROBA, L'IRONMAN COSTA BARCELONA MARESME. AMB L'INSCRIPCIÓ FETA DESDE JA FA UNS MESOS ELS DIES VAN PASSANT I PASSANT I JA HEM ARRIBAT A AKEST PUNT DELS 365 DIES. A PARTIT D'ARA PER A MI LA COSA JA COMENÇARÀ A ANAR BASTANT MES EN SERIO EN KUANT A ENTRENAMENTS, LA VERITAT ES QUE NO EM COSTARÀ GENS AUGMENTAR EL VÒLUM D'ENTRENOS TENINT EN CONTE QUE PER EXEMPLE ARA DESDE EL DIA DE LA CURSA DE LA MERÇÈ NO HE FOTUT RES DE RES, BE UN PARTIT DE TENNIS PERÒ COM SI NO FOS RES!! M'HE MENTALITZAT PER COMENÇAR A FOTRE'M UNA MICA DE CANYA DESDE AKEST PROPER DILLUNS I ESPERO, PER EL MEU BE, COMPLIR AMB ELS ENTRENOS.

DE MOMENT I PER ANAR FENT BOCA L'ALTRE DIA L'AMIC FERRAN JA VA VENIR A CASA I EM VA COL.LOCAR LES BANYES A LA BICI, AIXÒ JA TÉ UNA ALTRE PINTA I FINS I TOT DIRIA QUE M'HA MOTIVAT A TENIR UNA MICA DE GANES D'AGAFAR LA BICI...PERÒ TRANKILS CADA COSA AL SEU TEMPS...

AKESTA PERSPECTIVA S'EM FARÀ FAMILIAR

ELS MEUS COMPANYS D'ENTRENAMENTS

AMB ELS COMPANYS QUE EM PORTO MILLOR!!
AVUI VOLIA SORTIR A FER UNA BONA TIRADA LLARGA DE RUNNING PER VEURE SI LES SENSACIONS EREN BONES I APUNTARME A LA MARATÓ DEL MEDITERRANI. SORTIDA CANCEL.LADA DONCS ENCARA NO M'ACABO DE NOTAR FI DEL TOT D'AKEST COSTIPAT QUE JA FOT 10 DIES QUE NO ACABO DE TREURE.
DEMÀ CURSA DE 10 KMS DE CABRERA DE MAR-VILASSAR DE MAR, NOVAMENT UNA CURSA SERÀ EL MEU ÚNIC I EXCLUSIU ENTRENO SETMANAL...PERÒ AIXÒ S'ACABA!!!
LA CANÇÓ DE SOPA DE CABRA ES UNA DEDICATORIA AL GRAN AMIC FURRI, SE QUE L'HI AGRADA MOLTISSIM I QUE L'HI PORTARÀ BONS RECORDS DE LA MILLOR ÈPOCA DE LA NOSTRE VIDA...QUAN EREM SOLTERS!!!



16 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Ja pots anar mentalitzan-te, lo que t'espera nen, ja, ja. Ja compartirem algunes tirades tant de running com de bici. Tinc unes ganes de marxa que pa que.

Fran ha dit...

Va nano, 365 dies i la gran prova! Aniran passant les setmanes sense adonar-nos, acomplint objectius senzills (mitges, 10mils, marató, etc), i amb la sort del fisio a casa... res, que només et queda entrenar i deixar de fer-ne el gandul!
Sort demà a Vilassar-Cabrera-Vilassar, jo estarè fora, sinó vindria...ja em diràs com heu quedat pel post del club, si segueixes així guanyaràs la copa...

Pedro Hidalgo ha dit...

Bones crack! pel tema del Costa Maresme, jo crec que finalment faré la mitja, tot i tenir 1 any per endavant no se si podre seguir una bona rutina d´entrenaments, tot i que aquest any al Piri tindrem entrenador i tot, jejeje. Molta sort demà a Vilassar, no podré anar, tinc a l´Arnau fotudet. Per si t´interessa demà a la tarda segurament sortiré amb carretera, si et be de gust per estirar cames.... sortida rodadora.

karli ha dit...

Ferran, no si mentalitzat ja ho estic, nomes falta treuerem la perritis del damunt! ja t'estic esperant per sortir a còrrer, senyal que ja hauràs deixat enrera els teus problemes del genoll.

Fran, si nen un anyet i no ens donarem conta i ja hi serem.
Ja intentarè passar-te els resultats de demà a Cabrera per al post del club. Llàstima que no puguis venir a veurens!!

Pedro, doncs si fas el half a Calella ens veurem doncs serè espectador d'excepció sense cap mena de dubte. Demà a la tarda ho tinc txungo doncs la teva fisio m'ha encolomat un mitj marron sense cap posibilitat d'eskakeig!!
Cuida al petit Arnau...pobret!!

David Rodriguez Roures ha dit...

¿Cuanto tiempo de entrenamiento dedicas para este aironman?.
Espero que empiecen las ganas ha hervir por dentro,y que se acabe de ir ese constipado.
Que te pareció ayer nuestro equipo,bestial,esto de momento pinta bien,un saludo.

Abraham ha dit...

Gràcies nanuuuuu!!!!!! Llegir el teu post sempre mola però així, és massa....!!!!!! (Kina època....)

SanTiago Pons ha dit...

Karli,
d'aqui un any ja veuras com et sentiras, lo mes fotut es entrenar-lo, el dia de la challenge sera el premi a tots aquests mesos de sacrifici!

karli ha dit...

David, lo del barça de ayer bestial, vaya semanita que hemos completado!!!
Los entrenos para el ironman empiezan para mi mañana en serio, estoy muy parado y ya he dicho Prou!! mañana empiezo a tope!!

Abraham, ja ens ho varem passar be cagun tot!!! i es que en tota una vida...!!!jejejeje. Akell dia de l'espigó el recordarem tota la vida eh nanu? quin cego!!!

robert mayoral ha dit...

primer haurem de superar el Challenge de l'1 de novembre, pel qual ja no queden places disponibles.....o sí, previ pagament de 1000 eur a repartir per allò que tu i jo sabem... i després ja compartirem km per la nacional.....que no es passi res!

Jordi ha dit...

Ja et dic jo que la teva Ironman hauria de ser: Teni, Pitch & Putt i críticar durant ics hores seguides al Bacó!! jajajaja

Ostres... Quan he llegit que el Ferran et va col·locar les banyes he pensat: "Pobre Karli" sort que després he vist que eren de la bici...

Sopa de Cabra... quins records!!

Bé, que vagi molt bé els entrenaments i ànims!! El Barça ja fa la seva part per animar-te: aquesta temporada ja portem dos sets: a l'Sporting de Gijón i a l'Atlético de Madrid. Força Barça!!

karli ha dit...

Santi, si suposo que això es com les maratons, el mes dur es l'entreno i el dia de la competi a disfrutar tot el que es pugui!!

Robert, per al challenge del dia 1 vols dir que no hauriem d'anar tu i jo a fer un reconeixement previ del recorregut post sopar? jo soc el veterà i tu sembla que tothom et respecta bastant, et respecten per que no et coneixen be es clar!
Dels kms a la nacional per l'Iron de Calella ja en parlarem...

Jordi,Critikant al bacó podria fer tres ironmans seguits!! kins fàstic de tio!! el dia del atletico es fotia fotos amb tothom el desgraciat!!!
Lo de Sopa no te nom en la nostra colla...kins anys!!!kines festes!! kins ironmans musicals!!!
Lo del barça brutal, portem dos sets però lo de l'español val mes que un Grand Slam!!!jajajaja...

David Rodriguez Roures ha dit...

Y te vas a tirar un año seguido entrenando para ese prueba,me parece exagerado,sobre todo porque el cuerpo no lo aguanta,imagino que iras por etapas,un saludo.

Mariona ha dit...

Jjajajajaj, estic a la lluna... No havia caigut en cap moment que faltaven 365 dies pel Challenge. Bona pensada! Per cert, se't va trobar a faltar pel tri de bcn!!!!!!!

karli ha dit...

David, todo el año no, pero tengo que hacer una buena carga ahora hasta marzo porque los meses de primavera por razones del curro me tengo que parar casi casi completamente, entonces en julio vuelvo a arrancar y ya tendre la base de lo echo anteriormente. Bueno mas o menos es así, ya iré contando.

Mariona, ja era hora que et deixesis caure per al meu blog, pensaba que t'havies oblida't de la gent del maresme!! tu ja has fet un ironman i ara no l'hi dones tanta trascendencia com als que encara n'em de fer un, no passa res, segur que tu quan faltaba un any per Niza et vas enrecordar, es normal...
Gracies per dir que s'em va trobar a faltar per barna, feia molt de temps que cap dona em deia que em trobava a faltar!!jejeje..be ja he llegit algunes crónikes i sembla que va ser un caos considerable.
Una abraçada crack!

rogero ha dit...

crac! que ja fa massa dies que no parlem!! escolta, ja podem començar a mirar agendes que jo també preparo el challenge! i els entrenos conjunts motiven molt més. per quan una sortideta dissabte mati? aquest diumenge jugo a casa però el següent jugo dissabte tarda a les franqueses del vallès! bon lloc per venir, ara ja jugo!! va tiu, que fot dies que no parlem1!!

javipobla ha dit...

Hola Karli!bueno,ja veig quines idees tens,estas ben atrapat,quin anyet t'espera!jeje,espero que tinguis molta sort i puguis assolir l'objectiu.Jo de moment avui he començat actualitzar el blog per motivar-me i fer alguna cosa perque estic per l'arrastre.