dimecres, 15 d’octubre del 2008

TORNO A LA LLIGA!!!!

DONCS SI AMICS, DESPRES D'ESTAR DONANT VOLTES I VOLTES A L'OPCIÓ DE TORNAR
A JUGAR A TENNIS A NIVELL COMPETITIU, FINALMENT HE DECIDIT QUE SIIII!!!!!
JA FOT UNS 5 ó 6 QUE NO M'APUNTABA A LA LLIGA DEL CLUB, PERÒ COM QUE DARRERAMENT LI ESTIC FOTENT A LA RAQUETA, M'HA ENTRAT EL CUQUET DE LA COMPETI I M'HE APUNTAT A LA LLIGA. HI HA 5 CATEGORIES, DIVISIÓ D'HONOR (ON HI HA AUTENTIKES MAKINES DE JUGAR!!!) PRIMERA DIVISIÓ, 2ª, 3ª I 4ª. TEORICAMENT QUAN UN S'APUNTA DESPRES DE DEIXAR-HO HAS DE COMENÇAR PER 4ª I ANAR PUJANT DE CATEGORIA, HE POGUT FER ALGUNES CONVERSES AMB ELS SENYORS DE LA COMISSIÓ I AL FINAL HE ACONSEGUIT QUE TENINT EN CONTE EL MEU PASSAT EM COL.LOQUESSIN DIRECTAMENT A 2ª. JA M'ESTÀ BE SINCERAMENT, JA HI HA UN NIVELL PROU BÓ A AKESTA CATEGORIA PER ANAR AGAFANT LA FORMA I MIRAR DE PUJAR A PRIMERA QUE ES ON RALMENT HAIG DE SER JO. SEMPRE HABIA JUGAT A 1ª, A VEGADES MANTENINT-ME SENSE PATIR I A VEGADES PATINT PER NO BAIXAR. UN ANY PERÒ VAIG ACONSEGUIR L'ANSIAT ASCENS A LA MÀXIMA CATEGORIA DE DIVISIÓ D'HONOR, EM VAREN CAURE ROSCOS A TORT I DRET!!! NO VAIG GUANYAR UN PUTO SET EN TOTA LA LLIGA!!! LA VERITAT ES QUE HI HA UN NIVELL MOLT ALT, SON GENT QUE JUGUEN MOLTES VEGADES PER SETMANA I ARA PER ARA ES IMPOSIBLE, EL MEU OBJECTIU SERÀ PUJAR A 1ª. DILLUNS VINENT JA TINC EL PRIMER PARTIT DE LLIGA, JA ANIRÉ INFORMANT...
AQUEST DISSABTE EXTASIS BASKETBOL.LISTIC!!! JO GRAN AMANT DE L'ESPORT DE LA CISTELLA, NO EM CANSARÈ DE DIR QUE ES EL MEU ESPORT FAVORIT,TINC UNA CITA INEL.LUDIBLE. AKEST CAP DE SETMANA LAKERS-BARÇA!!!! HI HÀ ALGUN PARTIT MES GRAN QUE AKEST? HOME SI UNA FINAL D'EUROLLIGA! PERÒ COM A PARTIT AMISTÓS ES INMILLORABLE, ELS MEUS DOS EQUIPS ESTIMATS L'UN CONTRA L'ALTRE...QUE COMENCI EL "SHOW"!!!!!!!

PER ACABAR DESITJART-LI TOTA LA SORT I TOTA LA FORÇA DEL MÓN AL SONAT PER EXCEL.LENCIA SANTI PONS, AQUEST DISSABTE S'ENFRONTA ALS 50 KMS EN PISTA DE TERRASSA, UNA ANIMALADA NOMES APTA PER ANIMALS...I ELL HO ÉS!!! ÀNIMS SANTI BERGAMAN!!!!!



P.D.: EN QUANT A ENTRENOS...ALGUNA COSA HA CAIGUT PERÒ NO SUFICIENT...TRANKILS!!!!!!!!!!!

14 comentaris:

David Rodriguez Roures ha dit...

Ehh Rafa digo Karli,cada día hay mas nivel en todo,imagino que para ir directamente a segunda sera porque te ves bien,recuerda que tienes que entrenar ehh,un saludo.

rogero ha dit...

nanu!! q fots tenista!! ja et vindre a veure un partidillu doncs! vindras dissabte? en ramon potser ve!! ara que no crec que jugui, segueix havent el mateix rollo amb el mister...

karli ha dit...

David, no lo decidi yo el estar finalmente en 2ª, yo me veo incluso para poder jugar ya directamente en 1ª, pero seria demasiado morro y abusivo de cara a los demas jugadores que estan intentando subir año tras año que a mi me metieran directamente!! de echo todos mis amistosos son contra jugadores de primera incluso alguno de honor.Piano Piano...

Rogero, akest dissabte vaig a veure a en Santi Pons a Terrassa als 50 kms de pista, ja quedarem tranquil. Ja vaig veure l'altre dia a l'Sport que vas entrar de suplent...calma que ja t'arribarà l'hora, no es pot tirar la toballola tant facilment tio!! lluita i guanya't el lloc que tu saps que pots!!!

Jordi ha dit...

Imagino que amb el nivellàs que tens dintre de poc et veurem per la divisió d'honor, no? I després ATP... Bé, de moment, que vagi molt bé i que hi hagi molta sort al primer partit del dilluns.

Ostres, i això del basket, jo també estic frisós per veure el partit!! Gasol Vs Barça!!

Tr3sk ha dit...

Nen, qué sobrao con esto del tenis, no??..Ya haremos algo de cara el Godó, no sufras!!jeje
Sabia decisión, venirte el sábado a ver al Ultrafondista Pons!!
AII QUE PATIREM!!

GO GO, SANTIIII!!

IceXavi ha dit...

Enhrobona pel retorn! I molt bé els objectius, clar que sí, s'ha de ser ambiciós i pensar en pujar a primera!! Molt bona mentalitat!!
Una abraçada!!

Fran ha dit...

Nano, ja pensava que t'havíes anat de monjo i estava una mica preocupat. Espero que et vagi molt bé en aquesta 2ªdivisió dsel tenis, ¿creus que pujaràs a 1ª, tens posibilitats? Estarè al cas...

karli ha dit...

Jordi, tampos tinc tant de nivell cony!! del monton que s'acostuma a dir...dilluns comença la guerra!!
El partit de basket pot ser la repera, a veure si ens el donen per alguna TV...ho dubto.

tr3sk,què tambè tens enxufe al Godó o què? joder quina sort tens, si es així ja parlarem ja!!!
Dissabte ens veiem a Terrassa a veure com en Santi treu les papes!!!jajaja, a passar-ho bé!!

Xavi, es l'objectiu bàsic i principal, pujar a primera, de fet si no pujo seria una decepció, a veure que tal comença la cosa el dilluns...

Fran, posibilitats de pujar en teoria en tinc, ja he dit que normalment els amistosos jugo amb gent com a mínim de 1ª i els partits son molt igualats, amb els de 2ª sempre els guanyo, però la lliga es una altre historia, els nervis, la presió...jo tot això no ho porto gaire be dins la pista!!

SanTiago Pons ha dit...

Gracies pels anims karli, em faran falta,jejeje ... xino xano i anar fent! gracies crack!
P.D.lo de la treska no te nom, esta en totes les que faig!i encara li queda austria!jejeje... gracies wapaaaaa!

Ferran Vila ha dit...

Doncs a veure si pujes a primera. Però "ojito" que al IM em sembla que no hi ha xarxa, ja,ja. Ves esmolant les eines que ja he començat amb el rodillo (rollo mariquita per això). Ah! que disfrutis del partit de basket, aquest gran esport en el que nomes valen el ultims 5 minuts, ja,ja.
Si vas dissabte a veurei al "Loco" doneli records i una empenteta de part meva. Volia veni, però tinc curro tot el cap de setmana.
Salut.

Jordi ha dit...

Crec que el partit el donen en directe i en diferit més tard per la resta de mortals que no vulguin aixecar-se tant d'hora!

Oscar 1977 ha dit...

Ja torno a ser aquí. Perdona per la columpiada. Fota-li al tenis, mira el basket però no t'oblidis d'entrenar!!!! Salut, company!!

karli ha dit...

Santi, ets un màkina!! un altre títol per al club dels sonats!!
La Tr3sk es la ostia!!!bona tia...

Ferran, a veure com va el retorn a les pistes...ja en parlarem...
Fotli al rodillo hamster!!!jejeje...encara no he anat a comprarme la roda!!desastre que soc! del tema basket no et contesto...no saps de que va tot això!!perico!!!!

Oscar, ostia et volia trucar divendres per veure com anava tot i s'em va passar, qualsevol dia d'akests et truco i parlem!! anims crack i petons a la Gemma!

SanTiago Pons ha dit...

La treska es una crack i de veritat! ara et toca tu entrenar eh! jejeje ...