dilluns, 20 d’octubre del 2008

DEBUT TENNIS, BASKET I PONS (EL P.A.)

AQUEST VESPRE PER FI HE DEBUTAT A LA LLIGA DE TENNIS 2008/2009, NO ERA PARTIT DELS SENZILLS I CALIA ESTAR A TOPE DURANT TOT EL PARTIT. DURANT L'ESCALFAMENT M'HE NOTAT UN XIC NERVIÓS I AIXÒ NO EM PERMETIA DEIXAR ANAR EL BRAÇ AMB TOTA LA FORÇA QUE CALIA. COMENÇO EL PARTIT I PERDO EL PRIMER JOC, EM REFAIG I EM COL.LOCO 5-1, NERVIS PER REMATAR EL PRIMER SET I FINALMENT 6-3 PER A MI. COMENÇA EL SEGON SET I LA VERITAT ES QUE TINC UN PETIT "BAJON" DE CONFIANÇA, EL RIVAL HO APROFITA PER COMPLICARME LA VIDA I ES POSA 1 - 2 A FAVOR SEU, REACCIÓ I 3 A 2 MEU, 4-2 PERÒ PERDO EL MEU SERVEI, MARCADOR 4 -3, AQUI DECIDEIXO JUGAR A LO VETERANO I DEIXO QUE COMENÇI A FALLAR ELL SOL, JO EM DEDICO A PASSAR BOLES I JA FALLARÀ...AIXÍ HA ESTAT, 6 -3 PER A MI TAMBÈ EN EL SEGON SET. RESULTAT FINAL 6/3 - 6/3. VICTORIA I 3 PUNTS PER A LA CLASSIFICACIÓ. LA COSA COMENÇA BE...DILLUNS VINENT UN ALTRE PARTIT QUE TAMBÈ ES PREVEU COMPLICADET.

AQUEST CAP DE SETMANA HAN JUGAT EL MEU BARÇA CONTRA ELS MEUS LAKERS, QUIN PARTIDÀS!!!! QUAN SEMBLABA QUE ELS CALIFORNIANS FOTIEN LA DIRECTE AL SEGON QUART REACCIÓ BLAUGRANA A BASE DE TRIPLES I PARTIT NOVAMENT IGUALAT. ESPECTACULAR NAVARRO AMB 35 PUNTETS I 7 TRIPLES I MARCADOR FINAL AJUSTADISSIM I 108 - 104. AHIR PARTIT PER AL 3ER I 4RT LLOC CONTRA L'ALTRE EKIP DE L.A., ELS CLIPPERS, NOVAMENT DONANT LA CARA I RESULTAT FINAL DE 114 - 109. EN DEFINITIVA DOS MOLT BONS PARTITS PER "CAN YANQUEE", ARA JUGAREM CONTRA UNS MATATS A LA NOSTRE LLIGA I PERDEREM PERÒ BE...

NAVARRO I BRYANT...QUIN PARELL!!!

NAVARRO & GASOL...JUGÓNNN!!!
DISSABTE VAREM ANAR AMB L'ABRAHAM A VEURE EL SONAT D'EN SANTI PONS ALS 5O KMS DE TERRASSA, ALLÍ VAREM COINCIDIR AMB LA OMNIPRESENT EVA TR3SK, ESTÀ SEMPRE PER TOT!!!, TAMBÈ ESTABA DANI "TIBURÓN" LEIVA I MES TARD VA VENIR EN RAMÓN AMB EN KEL, MES BEN DIT EN KEL I EN RAMÓN (MAKINA DE MANTXAR EL PELUT!!!).
NO ES CAP NOVETAT QUE DIGUI A AKESTES ALÇADES QUE L'AMIC SANTI PONS VA SER EL GUANYADOR DE LA PROVA, VA CONTROLAR DESDE EL PRIMER METRE I AMB PATIMENT PERÒ SENSE ATURARSE NI UNA SOLA VEGADA, EL P.A. (PUTO AMO) ES VA MENJAR ELS 50 KMS!!! UN CRACK!!!! FELICITATS SANTI!!!
L'AMO ENTRANT A META...CAMPIÓ!!!!!

LEIVA, SANTI, TR3SK, KARLI I ABRAHAM
DIUMENGE VOLIA ANAR A FER ELS 10 KMS DE LA MARATÓ DEL MEDITERRANI, PERÒ A L'HORA DE LLEVARME NO ESTABA FI DE LA PANTXA I VAIG DECIDIR DESISITIR D'ANAR A CÒRRER.
P.D.: LA LLIGA DE FUTBOL COMENÇA A SER COSA DE 5, EL BARÇA GUANYA A BILBAO AMB GOL D'ETO'O I TR3S PUNTS MES A LA CLASSIFICACIÓ.LLÀSTIMA QUE ELS MERENGUES VAREN GUANYAR EL DERBI MADRILENY!!! L'ALEGRIA DEL DISSABTE ENS LA VA DONAR L'ANTICULÉ FALLAN UN PENAL...PENAL QUE NO ERA...PERÒ AKESTA SETMANA NINGU DIU RES PER QUE NO JUGUEN CONTRA ELS SUISSOS QUE DIUEN ELLS.




12 comentaris:

Jordi ha dit...

Moltes felicitats per la primera victòria!! Sempre he confiat en tu!! jejeje Això ja va cap a dalt, com el Barça d'en Guardiola!

No he vist cap dels dos partits de basket!! Em pensava que els repetirien l'endemà, però res de res. Imagino que no deu vendre... La veritat és que sí que va donar la cara el Barça. No m'ho pensava pas. Tenim un equip arregladet aquest any que encara ens donarà alguna sorpresa.

Afegir-me a les felicitacions al Santi Pons. Quina màquina noi!! 50 km corrents!!

Els merengues van guanyar el derbi madrileny com el Barça el derbi barceloní: amb un penal a l'últim minut. A nosaltres se'ns va dir (ara semblo el Núñez) que l'àrbitre esperava a pitar el final a que marqués el Barça. I a Madrid no?

Ferran Vila ha dit...

Va nen, no li possis tant dramatisme que a la lliga de tenis tots sabem que el matxacarás a tots sense pietat. El "Loco" Pons es un dels CRAKS, escrit aixì amb majuscula, encara en sap mes greu no haver pogut venir.
Apa, salut.

SanTiago Pons ha dit...

Jordi Gràcies!

Karli, gracies pel post!i gracies per tot!

Ferran, a la proxima vens Crack!

Quines ganes de cremar-ho tot mare de Deu!començant pel dia 1!!! jejejeje

karli ha dit...

Jordi, gracies per la felicitació crack!! trankil que la lliga es molt llarga...
Jo vaig poder veure el dels Lakers, "demasie pa el cuerpo!", en kuant a poder guanyar algun títol akest any...tant de bó però la lliga ACB es molt dura i a Europa no crec que tinguem molt a pelar a l'hora de la veritat.

Ferran, ja et dic jo ara que no maxacarè a tots els meus rivals, estic convençut de que perderè mes d'un partit, intentarè que no sigui així...

Santi, gracies a tu per la victoria i per fer-nos passar un bon matí-migdia, ara a per una altre bogeria...com la del dia 1 de novembre!!!!! a cremar la ciutat collons!!!!

javipobla ha dit...

Karli,ja veig que t'haurem de dir Federer,i a sobre jugues com un gat vell,no saps res tu,jeje.a veure si veniu per barna algun dia i anem a correr,els del basquet a veure si continuen amb el bon joc de can yankee.Cuida't.

Sandra ha dit...

Estas en todas macho!!!!!
Aver si le vas a quitar el Nª1 a Nadal y tendremos que que pedirte autogtafos a ti!!!!!

A seguir a tope!!!!!
Ruta por el penedes en breve!!!!!

Fran ha dit...

Que bé que hagis començat la lliga així, espero que tornis a guanyar dilluns que vé i cap a munt, nen!
Vull afegir-me a les felicitacions per en Santi Pons, té molt de mèrit, impressionant!
Quan el porter del Villarreal va aturar el formidable xut de Tamudo sabía que faries un bon salt, ja ho sé, ja...
Apa noi, et deixo, que comença el partit del Bar$a, quina sort! amb el Basilea juga dos partits a casa :-))))

daniel leiva posadas ha dit...

karli, a mi me dio por la pelota vasca ,es super explosivo ,pero vicia mogollon y es duro ,estos vascos..!! le pegas a todo tio tu tambien ,!! no te canses mucho que el uno necesitaremos mucha caña para seguirnos mutuamente ,!!

karli ha dit...

Xavi,lo de quedar està fet, quan tu vulguis... home ja porto uns kuants anys jugant a tennis i puc considerarme una mica veteranillo.
El barça de basket...ufff no se...deixem passar una mica mes de temps a veure que...

Sandri, trankilidad que el numero uno de Nadal no peligra!! al menos por mi parte...
Ruta por el Penedès ya!! que carreteras interiores teneis mas trankilitas...que envidia!!!

Fran, la lliga comença be nanu!!Lo del Santi va ser molt gran...està sonat! no vaig veure el partit de l'espanyol, de fet no vaig saber lo del penal fins al dia seguent, quina alegria!!!jejeje...
Basilea es culè desde ja fa anys...ja se que tu ho dius per lo de suissos!!! es el mateix que el madrid que quan juga contra vosaltres juga els dos partits a casa!!jajaja...
Apa cuida't i entrena amb seny!!!

Dani, pelota vasca? joder nen, no habia conocido aun a nadie que practicara este mítico deporte.
Yo le doy a todo si!!soy un emfermo de los deportes!! el dia 1 graduación!!!!

Anònim ha dit...

Hola Guapo!
Ara ja puc participar en el teu blog. Merci.
Felicitats per la victoria i endavant, campió.
Per cert, Força Barça!!

karli ha dit...

Ei Gemmita!!! pensa que he canviat lo dels comentaris per tu eh!!! jeje...
Gracies per felicitarme per la victoria, nomes es el primer partit, falta molt però sempre es bó començar guanyant!!!
Tu tambè ets del barça? menys mal que tu encara ho ets, per que el xaketero que tens a casa teva va dir que ja no ho era, ara ja ho deu tornar a ser amb lo be que estem jugant oi?
Un petonàs guapisssima!!!

David Rodriguez Roures ha dit...

Y lo de anoche que ehhh 5-0 están que se salen jeje,como tu en el tenis,imparable,no hay manera mejor de empezar que con victoria,un saludo.