dimarts, 28 d’octubre del 2008

ANAR FENT...DE TOT UNA MICA

AMB LO XAVI POBLA...QUIN CRACK!!!!

LA SETMANA PASADA PER FI VA SER UNA SETMANA MES O MENYS DECENT EN KUANT A ENTRENAMENT, DILLUNS JA VAIG EXPLICAR EL PARTIT DE TENNIS, DIMARTS DESCANS COM SEMPRE, DIMECRES VAIG FER UNA HORETA DE RODILLO, DIJOUS VAIG SORTIR A CÒRRER 1H15M, DIVENDRES SORTIDA AMB LA BICI DE CARRETERA 1H30M.

BONA SETMANA DE DILLUNS A DIVENDRES...

DISSABTE VAREM QUEDAR AMB EN XAVI POBLA PER ANAR A CÒRRER PLEGATS PER LA CARRETERA DE LES AIGUES, FOTIA UNA MICA D'AIRE PERÒ DE TEMPERATURA S'ESTABA PROU BE. AL FINAL VAREM CARDAR 13,5 KMS EN POC MES D'UNA HORETA. NO EM VAIG TROBAR GAIRE FI I PENSO QUE L'HI VAIG AMARGAR UNA MICA LA SORTIDA A EN XAVI...QUE HI FAREM!!!! AIXÒ SI VAREM ARREGLAR EL MON XERRANT I XERRANT TOTA L'ESTONA, SENSE CAP MENA DE DUBTE MOLT BONA SORTIDA AMB EXCEL.LENT COMPANYIA...REPETIREM...

DISSABTE VA SER ARRIBAR A CASA DE CÒRRER, DUTXA I AGAFAR ELS PALS DE PITCH PER ANAR A FOTRE 4 OSTIES AL CAMP DE LA GARRIGA, VAIG ANAR AMB LA DONA I UNA ALTRE PARELLA I LA VERITAT HE DE DIR QUE VAIG FER LA MILLOR TARGETA QUE HE FET MAI...58 COPS (29 + 29) PER A MI INCREIBLE TENINT EN CONTE QUE ELS MEUS ENTRENOS EN AKESTS ESPORT NI EXISTEIXEN!!!

TARGETA PER ENMARCAR...

ACABAR EL PITCH I CORRENTS CAP A CASA A DUTXARSE I FESTA D'ANIVERSARI D'UNA CUNYADA...FINS LES 3 DEL MATÍ!!!! EL DIUMENGE VOLIA ANAR AL GIMNÀS I A LA PISCINA DEL CLUB PERÒ NO VAIG TENIR ESMA DE LLEVARME AVIAT!!! SI VAIG ANAR AL TENNIS PERÒ PER VEURE COM LA DONA JUGABA UN PARTIT DE CAMPIONAT IMPORTANT I...VA GUANYAR..OLE OLE!!! EN ACABAT EL PARTIT PER CELEBRAR-HO VAREM ANAR A DINAR AL JAPONÈS DE BARCELONA.

CAP DE SETMANA BEN APROFITAT...

AHIR DILLUNS VAIG FER EL SEGON PARTIT DE LLIGA, EL RIVAL ERA UNA MICA MES FACIL QUE EL DE LA SETMANA PASSADA PERÒ ES TENIA QUE ANAR EN CONTE DE NO FER EL BURRO. NO VAIG DONAR OPCIONS I VAIG GUANYAR 6/2 - 6/0!!! DE MOMENT 2 DE 2...AIXÒ VA BE...

P.D: SONATS SETMANA DE DESCANS QUE DISSABTE TENIM LA PROVA MES DURA DE TOT EL CALENDARI ANUAL!!! MARE MEVA...JA SENTO PUDOR DE FUM...QUÈ ES CREMA?...JEJEJEJE...

14 comentaris:

IceXavi ha dit...

Craack estàs que no pares!! Està molt bé la setmana d'entrenos i el partidet de pitch & put!! A seguir així... Algun dia hem de compartir algun entrenooo!!

Una abraçada!

javipobla ha dit...

Karli!!per mi també va ser un entreno amb molt bona companyia,repetirem segur,felicitats pel pitch,estas que et surts,entre això i el tenis no vegis...estas millor del costipat?cuidat crak.

Fran ha dit...

Karli, felicitats per per la targeta impecable,
felicitats pel 2 de 2 al tenis,
felicitats a la vio per guanyar,
esteu a casa vostra intractables!!!
Ánim i a continuar entrenant així de bé.

karli ha dit...

Ice, bona setmaneta que ja tocaba!!
El partit de pitch no vegis!! tot sortia be!! el proper dia fotarè el pena!! a veure si es veritat i fotem algun entrenillo plegats.

Xavi Pobla, si si s'ha de repetir segur!el costipat està en akella situació que ho vaig a mes o el mato ja, la veritat es que la panxa no està fina i això es el que mes em toca la pera per que no em deixa correr trankil.
Vinga Lleidatà...força Lleida!!jeje

Fran,ha estat un cap de setmana de bons resultats familiars sense cap mena de dubte!! a veure si segueixo entrenant així i l'intenció es fer una bona mitja a Mataró, a veure que pasa...avui ja està plovent amb força, espero que demà poguem sortir a còrrer!!

TRI-CAS ha dit...

Bufffff!!!
Me he quedado echo polvo solo de leer tu semanita y un finde de contrareloj!!!!!

Felicidades por los partidos ganados y tu mujer.

Ya tengo fecha para la primera quedada ya os informare!!!!

Saludos!!!!

PD: un abrazo de Luichi!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Que tens dissabte paio? perque la mitja de Mataró es el desembre ohi?
Bona companyia la de Xavi Pobla, eh? M'alegro que podeu gaudir de entrenaments junts això fa pinya. Salut Varetero!!!

SanTiago Pons ha dit...

Agafa't per dissabte que aixo es fara mes llarga que uns 100km pist!jeje

karli ha dit...

Tri cas, pasame la fecha de la kedada i sobretodo guardame la sillita para la bici que no quiero perder rueda!!!
Crack Luichi!! que fenomeno!!

Oscar, la mitja es al desembre, akest dissabte hi ha sopar del club dels sonats, cremarem barcelona!! no saps tu lo pillats que estan tots!!
En Xavi Pobla es molt bon jan, varem disfrutar i vaig tenir amagos de varetismo!!!!

Santi, no cardis!! mes llarg que 100 kms en pista no pot ser!! ha passar-ho be i poc seny!!!!

Ferran Vila ha dit...

Ja deia jo que això del tenis ho tenies molt fàcil, ja,ja. Molt bona targeta...si és que estas fet un crack. Pero enrecordat de la PISCINA!!!!!, ja,ja.
Apa continua que això nomes ha fet que começar

XAVI NOVELL ha dit...

records xavalote, segueix com aquesta setmana que , l'hivern se't farà curt curt.

a tope i SALUT !!!!

karli ha dit...

Ferran, piscina? què es això? em sona d'algo...deixa'm que pensi...la veritat es que la piscina la tinc molt abandonada, ja m'hi ficarè no pateixis!!

Xavi novell, hivern curt...ostia tant debó!! ja n'estic fins els collons d'akest fred i nomes portem un dia!!! akesta setmana ja no serà com la pasada, aigua aigua i mes aigua!!
Apa salut company!!

Jordi ha dit...

Felicitats!! Veig que això del tenis et prova, com al Barça els últims 10 partits que els ha guanyat tots.

Ah!! I baixa una mica el ritme si vols arribar a vell i que hi hagi alguna cosa aprofitable de tu!!

daniel leiva posadas ha dit...

bueno karli ,a ver ahora quien da mas.. este sabado promete que no me veas tio ,la noche se nos va hacer demasiado corta veo!! nos vemos crack que nos lo merecemos !!

Airon Luichi ha dit...

gracies pels teus anims . estic una mica petat , ja k vaig corre amb un esguins a la ingle , pero vaig anar bastant be ja k fa 2 mesos k corru la mitja del vendrell vaig fer 1'41 i la del espirrall 1'42 sols amb 7 dies de diferencia . gracies pels teus anims ens veurem. AIRON-LUICHI.