dijous, 28 d’agost del 2008

SOM FONDISTES!!!!!!!!!!!!!!


JA HE TORNAT AL CURRO DESDE AQUEST PASSAT DILLUNS, LA VERITAT ES QUE HA ESTAT POC TRAUMÀTIC, DE FET JO SEMPRE DIC EL MATEIX, A LES MALES RUTINES RÀPID T'HI TORNES A ADAPTAR!!!APROFITANT QUE ESTIC PLEGANT UNA MICA MES D'HORA DEL NORMAL VAIG DECIDIR SORTIR A CORRER!!!SI SI A CÒRRER!!!!

PRIMER HANDICAP: ON COLLONS ESTAN LES BAMBES DE RUNNING? US BEN JURO QUE NO SABIA NI ON LES TENIA, DESPRÈS DE BUSCAR I BUSCAR...COMODÍN DEL PUBLICO, EN AKEST CAS LA MEVA DONA...SI SI ESTAN AL SABATER AKELL QUE GAIREBE NO FOTEM SERVIR!!! DONCS SI AMICS ALLÀ ES TROVABEN LES MEVES NIKE PEGASUS. EM CALÇO LES BAMBES I TAMBÈ EL MEU NOU PORTA-MP4 ACABAT DE COMPRAR, I DEIXAT ENDUR PER LES NOVETATS TECNOLOGIQUES COMENÇO LA SESSIÓ...MUNTANYA O PLATJA? FINALMENT I DEGUT A LA CALDA QUE FOTIA DECIDEIXO ANAR PER EL PASSEIG MARITIM DONCS ALLÌ HI HÀ HABITUALLAMENTS DE MANERA ABUNDANT. I SI AMICS QUINA GRAN DECISSIÓ, QUIN ESPECTACLE!!! QUINS COSSOS!! QUINES TITIS!!! MARE MEVA!!!PITS PER AQUÍ CULETS PER ALLÀ...UN FESTIVAL CONSTANT AL LLARG DELS KMS DE PASSEIG QUE EM VAIG MENJAR. AMB LA TONTERIA I VEIENT QUE L'ESPECTACLE VISUAL ERA MOLT AGRAIT M'ANAVA ANIMANT I NO VOLIA DONAR LA VOLTA, AL FINAL VAIG GIRAR QUAN JA DUIÀ 45 MINUTS CORRENTS. MITJA VOLTA I ALTRE VEGADA EL MATEIX, EL SOL JA MARXABA I ALGUN MONUMENT DEL QUE HABIA VIST JA NO HI ERA PERÒ ENCARA QUEDABA COSES PER VEURE,JEJEJEJEJE...

TOTAL QUE AMB LA TONTERIA I DESPRES DE MES D'UN MES SENSE SORTIR A CÒRRER NI UN KM, AL FINAL VAIG FOTRE 1H26M PER COMPLETAR MES O MENYS UNS 17 KMS. NO ESTÀ MALAMENT PER SER EL PRIMER DIA. AIXÒ SI, EN ACABAT VAIG ESTAR COM UNA HORA FOTEN ESTIRAMENTS PER QUE LES CAMES ESTAVEN CASCADOTES.


TANGUILLA DELS QUE M'AGRADEN A MI I TANGARRO TIPO BYK CANCELLARA...

SI LA COSA VA BE I SEGUEIXO SORTINT AMB REGULARITAT, COSA QUE ESPERO I DESITJO, ES MOLT PROBABLE QUE FACI LA MARATÓ DEL MEDITERRANI A L'OCTUBRE, UNA MICA JUST TENINT EN CONTE QUE PRACTICAMENT ARRENCO DE ZERO, PERÒ L'ENTRENO D'AHIR M'HA DONAT MORAL I GANES PER SEGUIR AVANTI. DE TOTA MANERA JA ANIRÈ INFORMANT, DE MOMENT EL DIA 11 DE SETEMBRE CURSA DE 10 KMS DE MATARÓ I EL 28 DE SETEMBRE CURSA DE LA MERÇÈ TAMBÈ DE 10 KMS. ESTIC AGAFANT GANES DE TORNAR A CÒRRER, A VEURE QUAN HEM DURA.
EN EL FONS EL QUE NO TENIM QUE OBLIDAR MAI ES QUE...SOM FONDISTES!!!!!!!!!!

16 comentaris:

Abraham ha dit...

TANGASSSSSOOOOOOOSSS!!!!! Ara que el tanga Cancellara.....jejejeje.....no s'ha de menysprear res,eh....!!!!! Ànims Fondista ja saps que jo estic allà amb tu!!!!!

David Rodriguez Roures ha dit...

Jachondo,que sea la ultima vez que no me avisas para este tipo de rodada,como mínimo llévate la cámara de vídeo y luego lo pones en el blog jeje,así cualquiera hace 90m.
Mañana tengo yo rodada por una playa nudista,jeje,tenemos un amigo en Oropesa que esta empeñado en que vayamos allí a rodar que tiene un circuito fabuloso,al final le sacamos que era por esta playa,seguro que me lo paso bien,un saludo.

rogero ha dit...

nanuuuu, kins problemes l'estiu... i jo que estic solteron!!! mare meva, deixe'm-ho que no ho explico.
Pos lo de la cama es una cremada per culpa d'una entrada que em va fer anar a terra, si és que no saben com parar-me! jeje. No juguem cap partit per aquí, la cosa està complicada po ja t'aniré avisant. Ei, què és això de mataró? l'11? el 13 fai l'olímpic de tossa

Byk ha dit...

Cabroooonnnaaasssooo!!! ja saps que jo si el cul no és pelut com el teu no m'agrada!!! jajajjaaj , apuntat a la mitja de Sabadell del dia 7 menjatranques que anem amb Robert a ritme tranquil per a vatres!!! et truco esta tarde i parlem, anima't!!!

Abraham ha dit...

Karli no li contestis a aquest tros de marica d'aquí dalt, que ell no m'ha contestat a mi en el seu blog....jejejejeje!!!! BYK podrit,
encara la faré jo hi tot la mitja de Sabadell, només per passar-te per la pedra....jejejeje (millor que no parli,no?)!!!!

Byk ha dit...

Homeee!! si tenim aqui a lo Furri!!! ostia quina colla de gayots per este Maresme!! va vine a correr la mitja i si em guanyes et deixare que me la mamis una mika va, despres de Karli eh?? que si no se m'enfada!! jajjajjajaj

karli ha dit...

Furri, si tinguessis blog propi no hauries d'infectar el meu de gayotades de les teves!!jejeje...ull amb en Canellara Byk que cada dia l'hi van mes els culs de tio!!!

David, para un entrenillo de estos si que te cascarias una palizilla en coche eh? si es que somos unos quemaoooosssss!!! y tu por una playa nudista? pero en bolas no? apa a disfrutar del paisaje...

Rogero, problemes de temperatura total això de l'estiu!!ja ho veus...cremats tot el dia amb tanta tia bona!!!!!
Digal'hi al paio akest que t'ha de parar així que s'ho faci mirar, si a tu que ets del seu ekip et fot això, no m'imagino que fot amb els dels altres ekips!!! si et cau malament i vols que l'hi foti una pallissa nomès m'ho tens que dir eh!la marató es a l'octubre, l'11 de setembre cursa de 10 kms de Mataró!! Mataró no Marató!!! mirarem això de Tossa per k amb l'Abraham ho habiem comentat.

Byk, tothom sap ja de quin peu calçes!! ets el gayot bloggero cancellara i akesta etiketa no te la treura ningú!!! parlem de lo de Sabadell...

Siscu 6Q ha dit...

ke passsssa karli!, em tens content eh amb els kuls akests m'estic fent un blog i no se kom va
m'agradaria que m'enssenyesis a posar la música com la tens tu que veig que tens unes cuantes, i aixo fa que el blog sigui més entretingut jo encara no en se.
saludos


SISCU

Abraham ha dit...

puto Byk...jejejeje!!!!!

karli ha dit...

Siscu 6Q, benvingut al mon bloggero, hauriem de parlar per telfon doncs s'han de seguir uns passos. Truca'm quan puguis un dia d'akests o si no truca al Fran que tambè sap com va...
Apa ens anem veient via blog!!!!

Furri, akest byk es per civilitzar, es el Tranques Bolt de La Senia, es fot mes tranques en 100 mtes...

Oscar 1977 ha dit...

Molt be a 5 i poc el km!!! Certament estás molt be per haver desconectat un temps de la carrera. Llógic que et proposis la del Mediterrani. Apropat a la mitja de Sabadell amb el Robert y en Byk, t'anirà be. Salut!!

robert mayoral ha dit...

jo em quedo amb els primers.......el tangarro per això no té desperdici!!!

karli ha dit...

Oscar, la veritat es que tant hem fotia la mitja per km. la questió era anar sumant minuts i anar sumant tangues!!!jejeje...
A veure lo de Sabadell si cau, avui he fet 22kms xino xano en 1h50m, fotia molta calor!!!ho he passat malament...

Robert, no t'ajuntis tant amb en Byk que t'acabaràn agradant els altres tangues!!! al de la gorda akesta hi cap el seu nom al darrera com els cullotes dels Sonats!!!jejeje...

Josep Cros ha dit...

hola monstru

Fran ha dit...

La foto del mig és de targeta vermella!!!
M'alegro molt que vagis tan bé corrent, a veure si continuen les bones sensacions. El marató del Mediterrani? Ànims, quina bona idea!

karli ha dit...

Pepe, que passa tio? com va tot? a veure si ens veiem per algun indret entrenant!! Salut mestre de les fleques!!!

Fran, ja ho veus ara torno a tenir ganes de còrrer, a veure si hem duren força les ganes, si aguanto el ritme l'intenció es fer la marató del Mediterrani, ja veurem.