dimecres, 6 d’agost del 2008

PUJADA A VALLTER

AVUI HI HA HAGUT JORNADA CICLISTA PER EXCEL.LENCIA, OBJECTIU: VALLTER.

ERA EL PRIMER DIA QUE PILLABA LA BICI DESDE EL PINYO DEL DIJOUS, CROSTES PER LA PART DRETA DEL COS I UNA MICA DE DOLOR AL COLZE PERÒ RES IMPORTANT. A LES 6 AM HEM QUEDAT A CASA D'EN FERRAN, CARREGUEM LES BICIS AL COTXE I CAP AMUNT A BUSCAR LA FRESCA!!! I L'HEM TROBAT, PER QUE NOMES BAIXAR DEL COTXE A SANT PAU DE SEGURIES COP DE RASCA ALS PEUS QUE ENS HA ACABAT DE DESPERTAR INMEDIATAMENT!!! PREPARATIUS I CANYA CAP A MUNT...

FINS A SETCASES TOT NORMAL I A PARTIR D'ALLÍ COMENÇA EL PORT DE DEBÓ, L'HI DIC A EN FERRAN QUE CADASCÚ AL SEU RITME I QUE RES DE RES D'ESPERARME, CAP A MUNT I JA ENS VEUREM A DALT. ELS PRIMERS KMS DE RAMPES ELS HEM FET ACOMPANYATS PER UN GOS QUE NO HA DEIXAT EL CAP DE CURSA FINS AL CAP DE 3 KMS MES O MENYS, ERA UN MAKINA PERÒ AL FINAL JA MOLESTABA EL POBRE XUXO!

LES PRIMERES RAMPES M'HAN SEMBLAT MORTALS I ESTABA PRACTICAMENT CONVENÇUT QUE SI LA COSA TENIA QUE SER TOTA L'ESTONA IGUAL FOTARIA EL PEU A TERRA TARD O D'HORA. PERÒ DESPRES DE LA PAELLA DE DRETES DE BARRERA (KM 4 +/-) LA COSA TOT I QUE SEGUIA PUJANT AMB GANES S'HA CALMAT UNA MICA, MILLOR ASFALT QUE TAMBÈ AJUDABA A PORTAR MILLOR PEDALADA I UNA MICA DE SOMBRETA QUE TAMBÈ ERA D'AGRAIR. AMUNT AMUNT I ANAR COMBINANT MOMENTS ASSEGUT I MOMENTS DRET ANABA FENT PIM PAM (FILOSOFIA SANTI PONS-SONATS CLUB), ESTABA ARRIBANT AL PRIMER PARQUING DE VALLTER I HEM SEMBLA VEURE EN FERRAN FOTEN EL QUE JA EREN LES DARRERES CURVES PER A ELL, JO AL MEU RITME...

PASSO EL PARQUING I COMENÇEN LES CURVES MÍTIQUES EN FORMA DE SERP, ESTABA PROU BE PERÒ EL HANDICAP DE NO SABER ON ACAVABA LA PUJADA M'HA FET SER PRUDENT, JO ANAVA BUSCANT A EN FERRAN A VEURE SI TREIA EL CAP PER VEURE ON CONY S'ACAVABA, DE COP I VOLTA SENTO "VINGA KARLI QUE AIXÒ JA ESTÀ" MANCABA UNA CURVETA DE DRETES I ARRIBADA AL PARQUING DE DALT DE L'ESTACIÓ D'ESQUI...FINAL!!!!!

BE, CREC QUE AL MEU RITME PERÒ MICA EN MICA ALGO VAIG MILLORANT SOBRE DUES RODES, CADA DIA HEM VEIG UNA MICA MILLOR I AIXÒ M'ANIMA A SEGUIR ENTRENANT EL TEMA BICI QUE EL PORTO UN XIC MALAMENT.


QUI TENIM EL MAGNIFIC PERFIL...

CONTENTS AVANS DE COMENÇAR....


HO HEM ACONSEGUIT...DE P.M.

EN DEFINITIVA HA ESTAT UN MATI SOBRETOT DIFERENT EN QUANT A LA RUTA I S'HA AGRAIT DONCS FER EL MATEIX AL FINAL JA SABEU QUE CANSA UNA MIQUETA.

AHIR VAREM FER L'ESTRENA D'EN FERRAN AL MAR, LA COSA ANAVA BE FINS QUE... COLLONS!!!!!!!!! VAIG VEURE EL MEDUSSOT MES GRAN QUE MAI HE POGUT VEURE I QUE POSIBLEMENT VEGI EN LA MEVA VIDA, TENIA EL TAMANY D'UNA PILOTA DE FUTBOL O POTSER UNA MICA MES GRAN I TOT!!! DE FET ES EL QUE JO CREIA QUE ERA I FINS I TOT VAIG ESTAR A PUNT DE DONAR-L'HI UNA EMPENTA AMB EL BRAÇ!! I PENSAR QUE VAIG PASSAR ESCASAMENT A UN PAM D'AQUELL MEDUSSOT!!!! UAGGGGG VAIG ESTAR TOT EL DIA PENSANT AMB LA MEDUSSA!!! QUIN CAGUE!!! VAREM TORNAR CAP A LA SORRA I VAREM DECIDIR NEDAR A POCS METRES DE LA GENT.

11 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

I tan que millores amb la bici. Això del pedal no és cap paraciència extraya, és com tot, a cop d'entrenar es millora. T'he vist bé i millor que et veuré.
Apa ara a descansar companya i a veure si divendres les meduses ens dijan nedar en pau.
Ah! i enviem les fotos que tinc el post a mig fer, je,je.

Jordi ha dit...

Fent la pujada amb una llebre (en forma de gos) imagino que t'ha ajudat!! jejeje

Per cert, la fot que surts amb la bici aixecada, amb què l'aguantes? jejejeje Perquè un dels braços el tens alçat...

Això de la medussa segur que és per culpa d'alguna radiació de Chernovil i ve de Moscou!!

Mariona ha dit...

Molt bon entrenillu nanuuuuu!!! Fins i tot els cotxes es cansen pujant a Vallter... Quina màquina de gosset us ha acompanyat! jeje

karli ha dit...

Ferran, tinc molt per millorar encara...però tinc un bon mestre que ha de tenir una paciencia que no vegis!!ho sento per akells moments que t'has d'aturar tant i tant per esperar-me!!!! fotos enviades...

Jordi, el gos al final feia mes molestia que no res,anavem clavats i nomes faltaba el pobre gos per allà tocant la gaita!!! era fondista per que es va cascar uns kuants kms de pujada el cabró!!
Be veig que t'has adonat que la bici l'aguanto amb el membre viril, no volia dir res per no fardar però...jejejeje.
Akesta no se si venia de xernobil o com que ara està tant de moda igual portava una mica d'EPO al cos!! quin cony de medussa tio!!!!

Mariona, com a entreno collonut i el sol fet de canviar de ruta i tant lluny de casa ja val la pena!
Pobre xuxo deu tenir unes agulletes avui,jejejeje...

Byk ha dit...

Tenim aqui al nou Pantani, només et falta el mocadoret al cap!!! a vere si m'arrimo un dia per estes terres i fem esta cronoescalada que ha de ser interesant tot i que jo soc rodador ( Cancellara Power ) i els ports se m'atraganten!!

Oscar 1977 ha dit...

Molt bon entrenament. Mola que us ho paseu bé. Salut nois!!!

rogero ha dit...

osti com mola la el portillu, t'ho estas currant e, que tens por que te la foti en el meu debut o q? jejeje. Tranki que fotré un pet com un aglà, jejeje. titi, què tens previst aquests dies? jo ja començo pretemporada po faré una escapadeta, més info ja sas on... jejeje

karli ha dit...

Byk, si que el porto el mocador però sempre sota el casc...
No serà veritat que et deixaràs caure per aquí cabronet!!! tu tranquil que el meu ritme tambè es molt tranquil, pim pam que diu el gatot de Berga!!! som fondistes ja ho saps!!!

Oscar, ei nanu anem fent el que es pot i si es pot canviar una mica de la rutina doncs millor que millor, i si a mes a mes es per fotre una sortida com akesta doncs ja t'hi cagues!!!

Rogero,si m'estic posant les piles per que al final hem cardareu pallissa tots els bloggeros!!!
A veure com et trobes en la pretemporada però ja veig que tu aniràs com una moto i els teus companys estaran a zero despres de les vacances!!! a veure si quedem algun dia collons i fotem una sortideta, que ets de vacances encara o què?

The Dark Knight ha dit...

Quina animalada senyor!...ja heu he vist ja en el blog del teu company,que durs que sou collons!

Pobre xuxo,segur que li vàs fer treure el fetge i es va quedar tirat per ahí,no et dona vergonya? cridaré a la protectora d´animals Ha Ha Ha.

Au,a continuar pujant portets de estos.Adeu.

SanTiago Pons ha dit...

ELS PUTOS AMOS DE L'ULTRAFONS!NO HI HA CAP MENA DE DUBTE!AVUI 120KMS AMB 4 PORTS I NI ME N'HE ENTERAT HAGES POGUT FER 2 VOLTES, PIM PAM, SOM FONDISTES!

karli ha dit...

Adrià, la veritat es que una mica animal si que era el port però xino xano cap amunt! pobre xuxo, ara que tenia unes cames d'atleta que encara en treuriem algun centim si el fotessim a competir!!!jejeje...

Santi, tu ho has dit som fondistes i això no hi ha qui ho pari!!!jejeje...i amb akest bigoti de Dalí que tenim de mascota això ja no ho para ningú!!!jajajaja...