dilluns, 11 d’agost del 2008

D'UN EN UN PLEASE...QUIN PARELL!!!!!!!!!!!

DISSABTE I DESPRES DE NO SE QUAN TEMPS INTENTANT'HO, PER FI VAIG CONEIXER L'ANIMAL-SONAT DE'N SANTI PONS, BERGAMAN, BERGA PER LO DEL POBLE ON VIU NO PENSESIM MALAMENT EH MARRANOTS!!
A 2 KUARTS DE 10 DEL MATI JA ERA A MATARÓ I VAREM ANAR CAP A FER UN TENNIS AL CLUB ON JUGO JO NORMALMENT. DESPRES DE DEIXAR-LHI UNES BAMBES MEVES PER QUE L'ANIMAL NO DUIA BAMBES PER PISTA DE TERRA BATUDA ENS VAREM DIRIGIR CAP A LA PISTA. PILOTEIG I PRIMERES IMPRESIONS SOBRE EL RIVAL, LA TOCA FORÇA BE PERÒ VEIG PUNTS DÈBILS ON ATACAR. COMENÇEM EL PARTIT I L'OBJECTIU DELS DOS ERA CLAR: FOTRE 6-0 A L'ALTRE!!! NO VA PODER SER, NO VA CAURE CAP 6 A 0 PERÒ SI QUE VAREM RIURE UNA BONA ESTONA I VAIG PODER FER CÒRRER AL SONAT COM UN ANIMAL!!! VAREM ESTAR POC MES D'UNA HORETA DONCS LES GANES DE BIRRA VAREN FER QUE TIRESSIM PER LA VIA ALCOHOLICA. BIRRETES AL BAR DE LA PISCINA I CAP A PREMIÀ A BUSCAR A EN FERRAN I LA LAIA QUE ENS ESPERAVEN PER ANAR A DINAR.

DINAR DE XIRINGUITO PLAYERO, UNA MOLT BONA FIDEUÀ REFRESCADA AMB UNES MOLT FRESQUES BIRROTES I EXCEL.LENT SOBRETAULA, JORNADA COMPLETA QUE VA SERVIR PER CONFIRMAR-ME TRES COSES... 1) EN SANTI ES TAL COM JO PENSAVA, BON TIO I SONAT DE CONSIDERACIÓ. 2) VAREM ARRIBAR A LA CONCLUSIÓ TOTAL DE QUE SOM...FONDISTES!!!!JAJAJA. 3) VAREM PODER VEURE PER PRIMERA VEGADA A LA NOSTRE MASCOTA PERSONAL, AL FINAL DEL POST HI HA UNA FOTO...

AMB LO SANTI PONS...SOM FONDISTES!!!!!!!!!!!!!!

EL TRIO BIRRERO, PROPER POSTER D'UN TRI!!!!

LA NOSTRE MASCOTA..."BIGU"

AMB EN SANTI ENS HEM CONEGUT EN PERSONA PERÒ HABIEM PARLAT INFINITAT DE VEGADES PER TELEFON, PRACTICAMENT JA ENS CONEIXIEM NOMES FALTAVA VEURENS EN PERSONA. DIC AIXÒ PER QUE DESPRES DE CONEIXER EL SANTI I CONEIXENT JA DESDE FOT TEMPS A L'ANIMAL DE LA SÈNIA ( BYK CANCELLARA), NOMES HA FET QUE CONFIRMAR LA MEVA TEORIA PARTICULAR: AKESTS DOS PERSONATGES SEL'S HA DE TRACTAR PER SEPARAT, LA MESCLA DE LES DUES PRODUEIX UN COCKTEL ABSOLUTAMENT MORTAL PER L'INTEGRITAT FÍSICA DE QUALSEVOL ESSER HUMÀ!!!!!

11 comentaris:

SanTiago Pons ha dit...

Karli,
vaia dinar!collonut!el partit de tennis no tant! les teves conclusions son acertades i la ultima reflexio encara mes! nomes et dire dues coses:
1- Som fondistes!
2- Ella elle l'a!
Quin hivern ens espera ja veuras que aixo va per llarg si es que no peta la cosa!

Mariona ha dit...

Jjajajajjajaja... fins i tot des del telèfon vaig notar la olor de la fideuà! Quan en Santi em va dir que éreu a Premià de seguida vaig pensar que havíeu de ser vosaltres! jeje

robert mayoral ha dit...

no és per tant, jo he probat la mescla, també entre birres i es pot suportar!!! ejejjeej

karli ha dit...

Santi, la conclusió es que ens ho varem passar teta!!! SOM FONDISTES!
La cosa no petarà tu tranquil ja ho vuràs com d'aqui a 4 dies estas pensant amb un quintuple ironman! a la banyera de casa... boig!!!!!!!

Mariona, collons tia quina fideuà mes bona ens varem cardar!!! quan vulguis el partit de tennis ja ho saps, al primer que hem va retar ja me l'he pasat per la pedra!!jejeje...

Robert, hombre màkina com vas? a tu et varen respectar per estaves fotent lo de la volta però sino tremola!!!! això d'en Santi amb les birres es perillós, no hi ha fons, es un fondista en tots els sentits!!!! vinga crack ànims que el món es teu!!!

Byk ha dit...

NANUMAN!!! ets el puto amo txeik!! Ara que ja ens coneixem tots hem d'anar a superar el record del mon de mitja marató en bambes de tenis!!!ho podriem probar a la teua terra "Sitges" .Entre tants de sonats i tantes birres aixo no pot acabar mai be!! Me vaig a tirar a la piscina!! juasjuasjuas!

Oscar 1977 ha dit...

Ben fet!!! Es lo que porta els blocs, que anem coneixen gent collonuda en persona. Que és el Bigu? Salut Cagarrines!!!

Ferran Vila ha dit...

Nens lo del dissabte collonut, a veure quant repetim. Això sí comfirmat, esteu molt malament i en Santi s'enporta la palma. Apa fondistes bones vacances.

Fran ha dit...

El xiringuito, la playita, la cervecita...i bona companyía. No es pot demanar més, et queixaràs?
Com m'agrada el teu nou casc...et senta tan bé ;-)))

Ferran Vila ha dit...

Que "Nanuman", des de que vem sortir en bici per aquí no has fotut cap entreno mes o es que estas tan ocupat seguint el JJOO que no tens temps ni de actualitzar. ja,ja Apa ja estic per aquí però a part de natació no crec que fagi res mes. Ja et trucaré.

rogero ha dit...

ciutadans de catalunya, ja sóc aquí!! que passa loco, vei que no perds el temps. Acabo d'aterrar de l'illa blanca altre cop, això ja és monotonia, jeje.

karli ha dit...

Byk te vas tirar cabró!!!!jajaja...
un sopar? mare meva quin perill, jo voto com a seu del sopar Barna!
Record del mon de mitja marató descalços i de genolls!!!!

Oscar, coneixes gent mes maca que altre, en el teu cas per exemple...jejejeje, bona gent akests d'Olivella!!! Bigu? es la nostra mascota daliniana...

Fran, miran d'aprofitar akestes tres setmanetes com es pot, un xiringo i les birretes son obligades per als que vivim al litoral!! tema casc...aupa la Real!
bona pretemporada que esteu fent, això promet emocions fortes...

Ferran, frijolito avui hem fet etapon de bici, i el dimarts tambè varem sortir una estoneta...a veure si ens veiem aviat...VIVA MEJICO CABRONES!!!!!!!!!

Rogero, estaba parlant amb companys del Club de Sonats per fer-te membre del club però crec que tu t'has de fer soci del Club dels Vividors!!!collons quines vacancetes tio!!! un altre cop a Eivissa?? que hi tens allà cabró?