diumenge, 31 d’agost del 2008

CARPANTAAAAAAA!!!!!!

EL DISSABTE ENCARA HEM DURAVEN LES GANES DE SORTIR A CÒRRER, A LES 8 SONA EL DESPERTADOR I CAP AMUNT. JA FOTIA UN SOL DE JUSTICIA I HEM TEMIA EL PITJOR, NO TENIA INTENCIÓ D'ANAR PER EL PASSEIG MARITIM SINO QUE VOLIA FER UNA DE LES CLASSIQUES TIRADES DE PREPARACIÓ DE MARATONS. AIXÒ VOL DIR QUE NO HI HA FONTS PER HABITUALLAR-SE I VAIG DECIDIR POSSAR-ME EL CINTURÓ AMB ELS BIDONETS.
INTENCIÓ: SORTIDA DE 22 KMS. NOMÈS SORTIR DE CASA JA VAIG NOTAR QUE DE CINTURA EN AVALL TOT JO ERA AGULLETES, VAIG TENIR UN PETIT DUBTE DE DEIXAR-HO CÒRRER QUAN TOT JUST ERA A 100 MTES DE CASA PERÒ QUE COI...A PATIR QUE M'HAIG D'ANAR ACOSTUMANT!!!! LA VERITAT ES QUE ELS 17 PRIMERS KMS ELS VAIG CUMPLIR MOLT COMODAMENT, PERÒ ELS DARRERS 5 KMS, ENTRE QUE JA ANAVA FORÇA PETAT I EL SOL QUE APRETABA DE MANERA IMPRESIONANT, VA SER UN CALVARI, A MES LES CAMES DESTROÇADES, COM SI ESTIGUÈS EN EL KM 35 D'UNA MARATÓ!!! LA VERITAT ES QUE VAIG PATIR MOLTISSIM PERÒ QUAN VAIG ARRIBAR A CASA...QUIN DESCANS!!! 1H50M SENSE BUSCAR EN CAP MOMENT CAP RITME EN CONCRET.
EN ACABAR DE CAP A LA PISCINA DE CASA I SEGUIDAMENT I DEGUT A QUE ESTABA REALMENT DESTROÇAT DE CAMES, HEM VAIG FOTRE UNA BANYERA D'AIGUA FREDA PER QUE NECESSITABA SENTIR LA SENSACIÓ DE FREDOR A LES CAMES. BONA SESSIÓ D'ESTIRAMENTS I DESPRES D'UNA MINI BACAINA VAIG DESPERTAR FORÇA MILLOR. AVUI TINC LES CAMES NOVAMENT DESTROÇADES.

NO SE SI RECORDAREU QUE A LA DARRERA MITJA MARATÓ DE MATARÓ HEM VA TOCAR EN UN SORTEIG UNA NIT I ESMORZAR A L'HOTEL NH DE MATARÓ, DONCS BE TENINT EN CONTE QUE L'INVITACIÓ CADUCABA EL DARRER DIA D'AGOST, AKEST DISSABTE HEM PASSAT LA NIT D'HOTEL.

HOTEL NH DE MATARÓ.

EL TEMA HABITACIÓ DONCS BE...TAMPOC ERA CAP COSA DE L'ALTRE MÓN. EL QUE SI PROMETIA I AIXÍ HA ESTAT, ERA EL BUFFET LLIURE D'ESMORZAR...COLLONS COM M'HE FOTUT!!!!, US PASSO A DETALLAR TOT EL QUE M'HE ARRIBAT A JALAR:
1ER.VIATGE:6 BARRETES DE MEMBRILLO AMB FORMATGE
2ON.VIATGE: 1 DONUT DE XOCOLATA, MAGDALENA XOCO, ENSAIMADA I CROISSANT DE XOCOLATA...
3ER.VIATGE: 2 ENTREPANS PETITS DE PERNIL, UN MINI BIKINI D'ENCIAM I PASTANAGA, FORMATGE, XORIÇO IBÈRIC I PERNIL PATA NEGRA!!!!
4RT.VIATGE: 5 BARRETES MES DE MEBRILLO AMB FORMATGE, UN TORÇ DE MELÓ I UN TROÇ DE XINDRIA.
TOTS AKESTS VIATGES ACOMPANYATS D'UN ACTIMEL I 3 SUCS DE TARONJA NATURALS DE P.M.

COM M'AGRADEN ELS BUFFETS D'ESMORZAR!!!

EN DEFINITIVA UN CAP DE SETMANA COMPLETILLO, DIFERENT I DISPOSSAT A REPETIR-LO SI HEM TORNÈS A TOCAR UN REGALET COM AKEST.

APA SONATS, QUE US VAGI BE LA SETMANA A TOTS I TOTES I ELS QUE COMENÇEN A CURRAR AKESTA SETMANA ÀNIMS.

14 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Ja,ja, tu y jo som dels que el hi sortim car al hotels amb el bufet del esmorçar. Bé, sempre hi algú que nomes es fa un tallat i compensa lo nostre, ja,ja.
Veig que torne a fotre-li canya a la sabatilla, apa continua i no et passis amb el rodatges que no tens mesura.
Salut

TRI-CAS ha dit...

Si,Si,aqui elmas tonto hace relojes he.....
Muy buen entreno!!!!
Yo lo tengo previsto para el martes!!! dosmedias seguidas, martes y jueves!!!!
Ya te contare!!!

Y en los hoteles hay que arrasar!!!!
Como nos juntemos los Sonsats lo tienen que cerrar!!!!je,je,je,....

Fran ha dit...

Entreno sense fonts?? Em sona que la Riera d'Argentona...Quina llàstima no poder venir amb tu ara que no et marques ritmes...tot arribarà...
Tot allò ho vas prendre per esmorsar? Ni el Phelps... perquè... l'entreno del dissabte no dona tanta gana...clar!, la nit a l'hotel...

Fran ha dit...

Ah, per cert,...ahir...millor em callo...

robert mayoral ha dit...

deu ni do quins entrenos...què faràs alguna marató???
jo m'he inscrit a la de Sant Llorenç Savall...t'animes o què....
no sabia lo del sorteig....k kabró!

karli ha dit...

Ferran, que paguin que tots els hoteleros son uns ricatxos!!!eh Byk? pim pam anar fent rodatges...

Tri-cas, pues vaya paliza te espera con estos dos entrenillos!!
Como nos juntemos los Sonats no se lo que puede pasar...prefiero no pensarlo!!!

Fran, ni una p.font a la riera d'Argentona no? jo diria que no n'hi ha cap, m'equivoco? de moment sense ritmes i d'aqui a 10 dies començarè a fotre series per anar mes ràpid. Com en Phelps cada dia 4 per esmorzar me'n foto jo!!jajaja.
Millor que no callis sobre el tema football, aprofita ara que ens treieu 3 puntets...quina manera mes rastrera que teniu de guanyar els punts voslatres tambè!! i salta el tonto d'en Dani Schez i encara diu que el resultat ha estat injust i curt!!! on era quan el valladolid us tenia embotellats?i al cop de pal al darrer minut? quin paio...em recorda el mafies...

Robert, si puc farè la del Mediterrani a l'Octubre, tot depen dels entrenos si puc anar fent...quan es la de St Llorenç Savall?

Fran ha dit...

De tonto no en té ni un pel. Maresme power!
Ahir Mr. Thedoor va pillar a la capital mundial de les portes de fusta.

Jordi Casanovas ha dit...

Bones!! Ja torno a la vida gairebé normal... (última setmana de vacances)... Veig que tornes a còrrer. Així m'agrada, que no perdis les velles costums... jejeje Per cert, he llegit banyera d'aigua freda? Que consti que no és publicitat encoberta del meu blog!!
Ah!! També m'he adonat que estàs agafant costums bacones, com el nostru pecident, que encara l'aguantarem un parell d'anys més...
Ostres, m'hauries de passar el teu correu electrònic per enviar-te un parell de fotos que de ben segur t'ompliran de satisfacció. Les vaig fer a Londres!

Byk ha dit...

Si tots fossin com tu ja puc tancar l'Hotel animal!!! el meu buffet d'esmorçar per tu quan vinguis es un tros de pac sec i un got d'aigua, ja en tens prou!! bones tirades de running,. el diumenge t'espero a Sabadell!!

karli ha dit...

Jordi,si nanu si, banyera d'aigua freda per que no podia moure les cames!!!!!!No vull ser com el teu pecident, lo meu ha estat puntual, lo seu es a diari...puto bacó!!!
Et posso el meu mail al teu blog.

Byk, al teu bufet segur que nomes hi ha platans i ous per esmorzar, l'hotel mes gay del país!!!
A sabadell ja et vaig dir que xungo, dissabte però ens veiem a Banyoles, despres et truco i et passo la ruta...

IceXavi ha dit...

Ja torno a ser per aqui!! No està mal el teu esmorzar, es del tot envejable!! jejeje I els entrenos molt bé ara ja comencen les curses aviam si coincidim en alguna!! I aquest any no tenim cap equip del Maresme que jugui a prop... Males sorts...
Una abraçada crack i a seguir entrenant!!

karli ha dit...

Xavi,ben trobat novament per aquí!!
a veure si segueixo amb els entrenillos i puc fer una temporada de running acceptable, ja fa dos o tres temporades que estic desmotivat...
Ja mirare el calendari del basket i a veure si veig algun partit relativament a prop d'aki, soc un malalt del basket!!! I love this game!!!!!!!!!!

Ferran Vila ha dit...

Byk, si no hi ha bufet de fondista jo no vinc a la Senia, ja,ja...
Aquest Karli es rellotgeria suisa. No podrà venir a Sabadell i va a dinar i diu que passarà per Banyoles i encra l'estem esperant...Es que és fondista, ja,ja,ja...ela, ela,...ja,ja

rogero ha dit...

nanu! em pensava q t'havia fotut un comentari... kin cocu. Colta, el regal de la nit d'hotel la devies aprofitar per atres coses apart de l'esmorzar e malparit!! jeje.

lo de tossa t'hi esperava, espero que plogui, a mi no em van les mariconades, si debuto, a lo grande, patint i disfrutant al màxim! jeje.

a veure si fotem una quedada i fem un running per la costa o una pedaladeta!

la lliga la comencem aquest diumenge a Puigreig. a veure si cauen els primers 3 de la temporada, no com alguns impresentables que ni es mereixerien jugar la copa catalunya!