dijous, 21 d’agost del 2008

AL MONTSENY I JOCS OLÍMPICS...

ABRAHAM BLOG JA!!!!!!!!!!

EIIII ANIMALS JA TORNO A SER PER AQUÍ!!! ES QUE AIXÒ DE LES OLIMPIADES REALMENT M'OCUPA MOLT D'ESPAI, SI NORMALMENT QUALSEVOL ESDEVENIMENT ESPORTIU JA M'INTERESA DONCS IMAGINEU-VOS QUAN FOTEN ELS JOCS CADA 4 ANYS!!! ES UN NO PARAR, QUE SI ARA AIXÒ QUE SI ARA L'ALTRE, TOT EL DIA ENGANXAT DAVANT DE LA TELE. DEL TEMA RESULTATS JA EN PARLARÈ EN ALGUN PROPER POST, AVUI I VEIENT ELS HORARIS DE PEKIN M'HE PERMÈS FER UN PARENTESI OLÍMPIC I AMB EL MEU GRANDISSIM GERMÀ-AMIC ABRAHAM EM CARREGAT LES BICIS AL COTXE, ATENCIÓ A UN CORSA ENTREN DUES BICIS! I ENS EM DIRIGIT A SANT CELONI, EM FET UNA RUTA QUE CONSISTIA EN PUJAR PER LA COSTA DEL MONTSENY I DESPRES BAIXAR PER LA CARRETERA QUE ET PORTA A CAMPINS. 25 KMS D'ASCENSIÓ QUE ELS HEM SUPERAT COM DOS PUTOS CRACKS!!!SOM FONDISTES,JEJEJE, I AVUI HA QUEDAT DEMOSTRAT...


JUST ON ACAVABA LA PUJADA

LO FURRI...QUIN CRACK!!!!

DESPRES DE L'ASCENS EVIDENTMENT VENIA LA BAIXADA, UAUUUUUUHHH!!!!! 17 KMS DE DESCENS QUE ENS HAN DUT AL MÍTIC RESTAURANT DE CAMPINS, ATURADA OBLIGADA I A CARREGAR EL DIPÒSIT DE MENJAR, AQUI TENIU DUES FOTOS QUE GAIREBE SEGUR US POSARAN LES DENTS BEN LLARGUES, HE DE DIR QUE ESTABA TANT BÓ COM ES VEU EN LES FOTOS.

LA BUTI I EL LLOM AMB CEBA...IMPRESIONANT!!!

CANCELLARA LA BUTIFARRA ERA PER A MI, ESTIC SEGUR QUE TU QUE ESTÀS ACOSTUMAT A MENJARTE MOLTES TRANQUES COM AKESTA NO N'HAS MENJAT MAI UNA D'IGUAL...ARA QUE TANTES QUE N'HAS MENJAT POTSER SI...JEJEJEJE...

BE COMPAIS, DILLUNS COMENÇO A CURRAR, LA BONA VIDA DURA POC, BE A ALGUNS
SEMBLA QUE ELS HI DURA TOTA LA VIDA, EH BERGAMAN? EH SR.FERRAN, QUE FÀ NO SE QUAN TEMPS QUE NO APREIXES PER EL TEU POBLE? APA QUE US BOMBIN A TOTS QUE COMENÇO A ESTAR DE MALA LLET!!!!!

16 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Que mamons, em podieu haver trucat que avui estic a Premià City. La pujada a les costes me la pela, però que no m'hagueu dit lo de la butifarra no se si us ho podré perdonar algún día,...je,je. Apa m'envaig a la piscina que allà no fa calor.
Per cert demà als JJOO, a les 9:00 hora del Maresme, la Marga Fullana intentarâ aconseguir una altre medalla pel ciclisme, amb la MTB, no se si donen tota la cursa. A veure si la Mallorquina torna a ser la de fa uns anys, és una mica geni i no saps mai per on sortirà, igula fa or com abandona tota agobiada a la 3ª volta, ja ho veurem. El dissabte l'Hermida intentà lo propi. Vaig estar a Puigcerdà i ja tenen preparada la festa.
Per cert si diumenge tens temps podem fer una volteta, ja et trucaré.

Karpas ha dit...

Dices que se te ponen los dientes largos?? Pues con esos almuerzos dime como me siento yo que hace que no me meto una buena torrada con algo a la brasa mmmm.....

Que vicio las olimpiadas!!

Saludos!

David Rodriguez Roures ha dit...

Animo con la depresión pos parto,digo con la pos vacacional,el lunes también me toca a mi,pero no pasa nada,hay que mirar la parte positiva,veo que sigues en forma,menuda barrita energética en forma de longaniza jeje,un saludo.

robert mayoral ha dit...

suposo que com a mínim abans de jalar-te la buti t'estrujaries una mica, no??? perque si no tantes olimpiades i tan jalar...a veure qui aguanta el ritme a Banyoles....

karli ha dit...

Ferran, no cardis que estaves per aquí? si fins i tot l'hi he comentat a l'Abraham de que estaries a Calafell!!! quina putada ens ho haguessim passat encara millor!!! quina ràbia tio!!
La Mountain no es fins la matinada del dissabte, a veure si mirem be els horaris!!!!no confundir BMX con Mountain Bike...pardillo!!!!jejeje...

Karpas, buenas champion!! que te parece esta peazo de buti? pues si la pinta es buena no te cuento lo buena que estaba...esto si que es una barrita energetica!!

David, lo mas importante es que se tenga un puesto de trabajo donde poder volver, pero joder que bien se está de vacaciones!!! las primeras horas son las mas chungas pero rapidamente vuelves a la cruda realidad, es lo que toca...

Robert, collons si ens varem guanyar el menjar!!! gairebe dues hores pujant com dos condemnats per les costes del Montseny i el cony de carretera que no paraba de pujar!!! va ser un bon premi al curro que ens varem fotre!!
Apurant les olimpiades que això ja s'acaba!!!quina llàstima!!!!

Fran ha dit...

Bon final per una bona pedalada. Imagino qui s'ha menjat la botifarra...
¿Encara no has convençut l'Abraham pel seu blog? El necessitem ja...

Fran ha dit...

Ah, mira, si visites el meu blog pots veure una idea que he tingut per aconseguir el blog de l'Abraham...T'imagines que a tots els blogs que ell visiti vegi això?

karli ha dit...

Fran, que bona akesta idea pro-blog Abraham!!! m'apunto a l'iniciativa!!!
Si la buti era per a mi, es la buti que us fotaran per darrera akesta temporada als perikos!!!jejejejeje...

TRI-CAS ha dit...

Padazo de subida !!!
Ya empiezas a estar finito heeeee....
Cuando quieras quedamos!!!!je, je, je, ...
Salida por el Penedes Ya!!!!!
Y no te preocupes si el lunes empiezas a curarr yo tambien, hay pareo que digo si yo empiezo el lunes dia 15 de septiembre que tengo un mes de vacaciones, que despistado soy....je, je, je, ...

Animo , para la vuelta al curro que seguro la necesitaras!!!!

Força SONAT!!!!!

Abraham ha dit...

Que passa neeeeeeeng!!!! Queda pendent el soparet, eh!!!! Adéu puteta!!!!

karli ha dit...

Tricas, que mamón que eres!! disfruta las vacaciones que te quedan, a ver si hay suerte y no para de llover!!!jejeeje...que cabrón soy!
Salida por el Penedès o por el Maresme, però hay que hacer algo y rematar con una comida de Sonats!!

Abraham, quina manera de deixar-nos tirats a casa nostre!!jejeje..
Al menys es podria haber inundat la casa per tenir una mica d'emoció!!!jejejeje...adeu troç de puta!

SanTiago Pons ha dit...

ets el puto amo! quin crack!jejejeje

Byk ha dit...

Segur que la botifarra era per tu i el llom en ceba per l'Abraham, es que eres un vicios!!! deixat de tanta tranca i entrena més dropooo!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Karli, primer de tot agraïr-te la trucada per donar-me ánims.
Aquesta pujadeta des de Sant Celoni fins a La Costa la feiem també marxant!!! Crec recordar que vaig arribar a fer 1 hora 4 minuts en els 12 kms. de pujada. Lo millor la butifarrota que us vare-ho fotre encabat!!! Salut i records al "SENSE BLOC"

karli ha dit...

Santi, aqui el puto amo ja sabem qui es!!!mes ben dit...aquí hi hà molts putos amos!!!!

Byk, tu ja n'estàs acostumat de fotret tranques d'aquesta mida però sense tenir que tallar-les!!!
Ara començarè a entrenar fort a veure si faig uns bons mesos de competis de running...seguiremos informando nanuman!!!

Oscar, això ho pujaveu marxant? doncs aquí podries tenir una de les causes de per què tens el genoll com el tens no? sense conyes tio, tant de matxaque igual et passa factura ara...ànims campió!

Fran ha dit...

Ara mateix ocupes el lloc nº 10 a la meva llista de blogs actualitzats, això vol dir que estàs fent el gandul!!!!!