dilluns, 16 de juny del 2008

LA COSA ESTÀ PELUDA...


CERTAMENT AMICS LA COSA ESTÀ PELUDA, TOT I LA VICTORIA D'AQUESTA MATINADA PASADA LA LLUITA PER L'ANELL DE CAMPIONS DE L'NBA ESTÀ PRACTICAMENT PERDUDA. ELS MEUS LAKERS NO HAN ESTAT FINS EN GAIREBE CAP PARTIT DE LA SERIE FINAL I EN L'ÚNIC PARTIT QUE ESTAVEN DESTROÇANT ES VAREN DEIXAR REMONTAR 24 PUNTS PER ACABAR PERDENT A CASA!!!!! ARA PERDEM 3 A 2 I QUEDEN EN EL MILLOR DELS CASOS 2 PARTITS MES PERÒ TOTS DOS S'HAURIEN DE JUGAR A BOSTON, MISSIÓ IMPOSIBLE?...IMPOSSIBLE NO PERÒ MOLT DÍFICIL, PERSONALMENT CREC QUE NOMES ES JUGARÀ UN PARTIT MES.
ANIMS LAKERS ANIMS!!!!!!

PER EL QUE FA A L'ACTIVITAT ESPORTIVA, EL CAP DE SETMANA HA ESTAT PROU PROFITÓS, EL DISSABTE TEORICAMENT TENIA UN PARTIT DE CAMPIONAT DE TENNIS DE DOBLES MIXTES FENT PARELLA AMB LA MAQUINA DE LA MEVA DONA, PERÒ UNA CONFUSSIÓ PER PART DEL CLUB, VA POSPOSAR EL PARTIT PER EL DIUMENGE. COM QUE JA ESTABA AL TENNIS VAIG JUGAR UN PARTIDET AMB UN AMIC MEU QUE PER CASUALITAT ERA PER ELLÍ.

EL DIUMENGE FINALMENT PARTIT DE QUARTS DE FINAL DE PARELLES MIXTES. EL PRIMER SET SENSE PROBLEMES I CAP A LA BUTXACA PER 6/3, EN EL SEGON SEN'S EN VA ANAR L'OLLA TANT A MI COM A LA MEVA DONA I EL VAREM PERDRE PER 2/6. AIXÍ DONCS CAP AL TERCER I DECISSIU SET, MOLT IGUALAT DESDE BON COMENÇAMENT I ARRIBEM AMB EMPAT A 5 JOCS, PER FI PODEM TRENCAR EL SERVEI DES RIVALS I POSSAR-NOS 6 A 5 I SERVEI PER LA MEVA DONA, DESPRES D'UN JOC MARATONIÀ I DESPRES DE GAUDIR DE 4 PILOTES DE PARTIT, PER FI REMATEM I JA SOM A SEMIFINALS!!!!HAUREM DE MILLORAR SI VOLEM ARRIBAR MES LLUNY.

EN ACABAR EL PARTIT I DEGUT A LA TENSIÓ ACUMULADA QUE DUIA DINS DEL MEU COS, VAREN SER DUES HORES I KUART DE PARTIT TENS, PER TAL DE DESAFOGAR-ME I ARRIBAR A CASA MES CALMAT VAIG DECIDIR MARXAR CORRENTS DEL CLUB, NO PORTAVA NI LES BAMBES DE CÒRRER NI RES, PERÒ SI L'AMIC BYK VA FER UNA MITJA MARATÓ AMB SABATILLES DE TENNIS PER QUE NO PODIA JO ANAR FINS A CASA CORRENTS? DIT I FET I CAP A CÒRRER!!LA VERITAT ES QUE HEM VA SENTAR MOLT BE I LA DUTXA VA SER MES RECONFORTANT...


P.D.: JA TENIM AL BARÇA B A 2ª B GRACIES A LA TASCA DEL PEP, A VEURE SI AMB EL PRIMER EQUIP FOTS EL MATEIX!!!!!! EL MATEIX NO VULL DIR QUE PORTIS AL 1ER EQUIP A 2ªB EHHHHHH.......


11 comentaris:

robert mayoral ha dit...

que feu el tiu pelut aquest...jejeje, bueno quan acabi la temporada el match de tennis el tens servit.....i pobre de tu que et passis amb mi....jejeje!

Byk ha dit...

Aixi estas entrenant per fotrem el record del mon de Mitja Marató en bambes de tenis no?? Ja te vale!!! Disli a la Violeta que si vol una parella guanyadora per al tenis que jugui en mi i es deixi de "nenazas"!!

Jordi ha dit...

L'any vinent ja veuràs com tindrem al Gasol amb l'anellet al dit. Aquest any encara és massa prematur, home!!

Bé, veig que vosaltres a tenis sí que passeu de quarts, no com altres en futbol...

jajaja Això, l'aclaració final ha estat bé!! Mira que si el baixés a segona? Uff!! No vull ni pensar-ho!! Apa, que ara ja tenim l'Alves, però el que no acaba d'arribar és el recanvi d'Eto'o.

karli ha dit...

Robert, akest tiu tant pelut es veu que es el tio mes pelut del món, va en serio nen!quan vulguis un tennis ja ho saps, a veure si et guanyo i ja podrè dir que et guanyo en algun esport!!!

Byk, com ho saps nanu, ves-te despedint del record del mon de mitja amb bambes de tenis, tinc pensat fer l'Ironman de Calella amb unes Adidas Stan Smith!!!!
La Violeta jugarà amb tu a tennis quan inventin la modalitat de campionat per parelles amb obstacles!!a Tennis que jugues amb bambes de running?com que tot ho fas al revès burret!!!

Jordi, a veure si no es akest any, l'any vinent amb algun fitxatxe a per l'anell!!!
Si, els karts ja els hem pasat...els altres no crec que hi passin...per variar!!!
Lo de l'Alves s'ha d'acabar de signar i fins que no estigui fet val mes callar, que akest en Del Niu es un cabronet!!!davanter en lloc de l'Etoo?no se pas a qui fitxaria jo...en Villa potser.

Oscar 1977 ha dit...

Estas fet una neneta!!! jugant a tennis... es broma, eh? A Premiar anem segur!! en parlem... Força ITALY!!!

javipobla ha dit...

Karli finalment sembla ser que s'haura d'esperar un altre any per veure en Pau campió,llastima.
He vist que Roma et va agradar molt,no?A mi tampoc m'importaria tornar-hi,pero aquest any em toca anar una mica més lluny,coses de tenir xicota,jeje.Ens veiem.

karli ha dit...

Oscar, sabras tu si cansa jugar a tennis? quan vulguis et faig treure la llengua per la terra batuda i després hem dius si soc una neneta!!jejeje...Encantat que vingueu a Premià, un dia d'aquests et truco i parlem del tema inscris.

Xavi, quina pallissa ens han cardat els de verd!!! ja en parlarè en algun proper post!!!
Coses a mitjes no valen, digues on aniràs punyetero!! jo aposto a que creuaras el "xarco", m'ekivoco?

David Rodriguez Roures ha dit...

Bueno pues se acabo el sufrimiento otro año sera,lo importante son lo que ha demostrado Gasol,es un CRAKKK,me comento Oscar de correr un 10.000 ahi en Premia,pero desde donde yo estou Miami Platja hay muchos kilómetro y creo que no vale la pena hacer 500 kilómetros,pero bueno otra vez sera.
Menudo partidazo,por lo menos acabo bien que después de todo ese tiempo perder tiene que ser desastroso para la mente,un saludo.

javipobla ha dit...

Karli a sota d'on estem ara,Nova Zelanda.Crec que serà mes dur aguantar 20 i pico hores d'avió que una maratò.

karli ha dit...

David, bueno hemos llegado a la final que ya hacía años que ni soñarlo, si el año que viene reforzamos un pokito el ekipo tendremos mas opciones. Efectivamente no te vale la pena hacer tantos kms para un 10000, ya coincideremos en otra seguro.

Xavi, collons quin calvari!! 20 hores d'avió? jo hem moro, m'haurien de construir una pista d'esport a l'avió, no puc estar assegut tantes hores sense fotre res!!ara despres del trajecte peaço viatge que et cascas mamon!!!

Fran ha dit...

L'un (en Jordi Casanovas) que diu que el Camp Nou sembla la Piazza Navonna, l'altre (en Karli) que en Guardiola baixarà l'equip a Segona B...definitivament el Laporticocus us està afectant de debò ;-))))

Per cert... ahir em vaig assabentar que a Roma vas ficar la mà a dintre de la Boca della verità i et va dir ...QUE ERES PERICO!!!!!