dimecres, 4 de juny del 2008

DE VIATGE A ROMA


SI AMICS, VAIG CAP ITALIA AQUEST DIVENDRES PER PASAR-HI TRES DIES, LA MEVA DONA I JO NO SORTIM MAI A MES DE 50 KMS A LA RODONA DE PREMIÀ I PER FI HEM FET UN COP DE CAP I HEM DECIDIT FER EL NOSTRE PRIMER VIATGE JUNTS FORA DE LES NOSTRES FRONTERES. DESTÍ...ROMA, ERA ROMA O PARÍS I COM QUE JO N'ESTIC FINS ELS COLLONS D'ANAR A FRANÇA PER LA FEINA, PREFEREIXO ANAR A ITALIA I NO SENTIR L'IDIOMA VEÍ!!!! DIVENDRES A LES 8 DEL MATÍ SORTIREM DESDE L'AEROPORT DE GIRONA I EN PRINCIPI ALS VOLTANTS DE LES 10 JA SEREM A LA CAPITAL ITALIANA, TINDREM TOT EL DIVENDRES, TOT EL DISSABTE, I COM QUE L'AVIÓ DE TORNADA NO SURT FINS A LES 20 HORES DESDE ROMA GAIREBE ES POT DIR QUE TAMBÈ TINDREM EL DIUMENGE PRACTICAMENT SENCER PER PATEJARNOS LA CIUTAT. A VEURE QUE TAL ES COMPORTA LA CLIMATOLOGIA, APARENTMENT EL TEMA ESTÀ UNA MICA PELUT DONCS ES PREVIST QUE ESTIGUI TAPAT I AMB TORMENTES...PER VARIAR!!!!!!!JA EXPLICARÉ...

AVUI DIA HISTÒRIC...DESPRES DE BUSCAR ALGUNA WEB D'INTERNET QUE M'EXPLIQUES I HEM RECORDES COM ES POSSAVEN UNES BAMBES DE RUNNING, M'HE LES HE POSSAT I HE SORTIT A CÒRRER!!!!!!!COM QUE NO TENIA GANES DE BAIXAR AL PASSEIG MARITIM PER QUE JA EL TINC ABORRIT, HE DECIDIT TIRAR CAP A LA MUNTANYA!!!TERRITORI PRACTICAMENT PROHIBIT PER A MI DONCS RECONEC QUE NO HEM CRIDA GAIRE EL TEMA DE PUJAR CAP AL MONTE, DONCS SI XINO XANO I TIRA CAP A MUNT. FEIA DOS MESOS QUE NO CORRIA NI UN METRE I PER COMENÇAR HE DECIDIT PUJAR PER LA CADIRA DEL BISBE!!!ELS QUE SON DE PER AQUÍ JA LA CONEIXEU, UN MURO CONSTANT QUE ET VA MATANT MICA EN MICA, HE PUJAT TOPE TRANQUI FINS QUE M'HE CANSAT DE PUJAR I HE AGAFAT UN TRENCANT CAP A LA DRETA EN DIRECCIÓ A VILASSAR DE DALT, M'HE FICAT PER EL MITJ DE CORRIOLS QUE ANABA DESCOBRINT EN EL MATEIX MOMENT QUE M'HI FICABA I CREC QUE HA ESTAT UN ENCERT DONCS ERA EL QUE NECESSITABA, CORRER PER LLOCS PER ON NO HABIA PASAT MAI. AL FINAL M'HA CAIGUT 1H10M QUE NO ESTÀ MALAMENT TENINT EN CONTE EL TEMPS QUE FOTIA QUE NO SORTIA. A VEURE SI DURA AQUEST ESTAT D'EUFORIA RUNNINGUERA I PUC REPETIR L'EXPERIENCIA ELS PROPERS DIES.

COM JA SABREU GAIREBE TOTS, LA MATINADA DE DIJOUS A DIVENDRES COMENÇA LA GRAN FINAL DE L'NBA, JO COM PODEU VEURE A LA FOTO JA ESTIC PREPARAT!!! HEM DE GUANYAR A AQUESTS BORINOTS DE BOSTON!!!JO JA ELS HI FET UN MAL FARI A VEURE QUE...

Esos cuernos pa los de verde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'AMIC MOURINHO HA FITXAT PER L'INTER DE MILÀ!!!!BUAAAA BUAAA, AVUI HE SENTIT PER RADIO L'EQUIP QUE TENIA PENSAT DE FER SI HAGUES VINGUT A CAN BARÇA, BUAAA BUAAA I NOSALTRES FITXANT EN PIQUÈ I EN CACERES, BUAAA BUAAA, QUE ENS AGAFIN CONFESSATS!!!!!

RES MES NANUS, DEL BARÇA DE BASKET DONCS...HO TENIA BASTANT CLAR JO DE QUE AQUESTA COLLA DE INCOMPROMESSOS DURANT TOTA LA TEMPORADA, ARA NO DONARIEN EL CALLO, SEGON ANY QUE TIREM LA FINAL DE L'ACB!!!! LAPORTA DIMISSIÓ!!! SANDRUSKO PRESIDENT!!!!!









13 comentaris:

rogero ha dit...

loku!! que dius tiu, kin viatget et maques cabron!! a vere si millora el temps i enganxes bons dies com jo a eivissa ;p jajajaja.
eo, m'alegra que has tornat a provar el running, jo el disfruto molt, serà que no he fet els km q tu, tb pot ser! bé, estem in touch! jeje, ciao ciao

Oscar 1977 ha dit...

Que guapo!!! doncs a disfrutar!!
A Roma aniré, aniré... a fer una marató algun dia!!!! je,je. M'alegro que tornis a córrer. El dia 15 ens veiem sens falta a la cursa de la Vila Olímpica. Vaig trobar a faltar en l'anterior post la foto d'alguna esportista, encara no ser tennista...Salut!!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
hem de fitzar al sanchez-book com sigui per president, llastima que no voldra venir, jejeje ... bon running, a mi em foten un mal les cames... bufff, poc a poc na recuperant!va, aquesta nit a guanyar als boston!

Abraham ha dit...

Ja deia jo que això de "Il puto amo di Premià" tenia arrels de la vella Roma.....!!!!! A disfrutar i Go Lakers go!!!!!!!! Kal.li Kal.li!!!

karli ha dit...

Rogero, lo del temps crec que estarà xunguillo... avui tenia ganes d'anar a còrrer i no m'ho he pensat dues vegades no fos que m'enpenedís, a veure si mica en mica em torno a enxufar. Ciao crack!

Oscar, sempre mires les ciutats extrangeres pensant en alguna marató? malalt!!!! En principi vull fer-la la de la Vila Olimpica, a veure la setmana vinent si ho acabo de decidir però es practicament segur.Quina foto volies que poses a l'altre post?la d'aquella que encara hem deus una dedicatoria i una presentació?jeje.

Santi, quina puta mania tens amb el desgraciat de'n Schez Llibre, si es un totila anti cule!! deixa'l que ja està be on està ara!
Recuperat sense presses home de birra, volia dir home de ferro!!
A veure si guanyem algun dels dos primers partits a Boston i ja estaria content...

Abraham, que diu en Furri Furri?
ja ho veus ill putto amo va cap a la seva terra a impartir lliçons!!
A veure si els Lakers em donen la darrera alegria avans de pujar a l'avió!!

javipobla ha dit...

Guapissim Roma i és menja de collons!!!Molta sort aquesta nit i a veure en Pau com li va.Fes un pronostic Roland Garros va...

Ferran Vila ha dit...

Va nen, no paris d'entrenar que ultimament la "mandritis" t'apreta. Que vagi molt bé per Roma.
Per cert: GO CELTICS, GO, ja,ja.
M'envaig a pedalar...al "puto", per que ja està tronant, arggg!!!

karli ha dit...

Xavi, ja hi vaig anar de petit a Roma però està clar que tinc falses imatges en el meu cap, akesta vegada segur que ho disfrutare de valent, a mes amb la dona no sortim mai i crec que estarà de conya!! pronostic de Roland Garros: pronostic a sak...Nadal Vs Federer i guanyarà la final en 4 sets i sense molt esforç, pronostic posible...Patir davanr Jokovic a semis i patir a la final amb el mestre però guanyant, l'estic veient impressionant al Nadal en akest Roland!! A veure si l'encerto!
Go Lakers GO, si perdem avui tampoc pasaria res, això es molt llarg...

Ferran, espero que no hagis sortit en la bici per que n'està fotent una ara mateix que m'he quedat peixito amb la moto!!!! Ets un puto Celtiniano sense cap mena de credibilitat!!!A veure si tinc forçes el dilluns per anar a piscina!

Jordi ha dit...

Bé, 50 km a la rodona inclou Premià de Dalt i Barcelona!!

Diuen que la cabra tira al monte, doncs imagino que tu de cabra en deus ser poc, no? jejeje Bé, me n'alegro que el treu retrobament amb el running hagi estat exitós!!

Del Barça de basket ja no direm res!! Crec que amb la classificació per l'Eurolliga es van relaxar de tal manera que quan es van despertar ja tenia el 3-0 i cap a casa!!

Ara a confiar amb el Josep Guardiola, ja que no podem tenir al JOSEP Mourinho!! Què hi farem!! Tant de bo el canvi de cognom sigui positiu!!

David Rodriguez Roures ha dit...

Pues a disfrutar a tope en Roma,aunque no ha ce falta que te lo diga seguro que lo harás.
Del Barça sin comentarios menuda temporada,para olvidar,esperemos que los fichajes sean buenos y hagan piña,pues para no haber salido hace tiempo,70 minutos no esta nada mal,nada como descubrir nuevas sendas,así las rodadas se hacen mas amenas,un saludo.

Fran ha dit...

¡La Cadira del Bisbe! Deu n'hi do! Per tornar t'has ficat al mateix infern...verd. Molt maco aquest tros de muntanya. M'alegro molt que hagis trobat aquests senders.

Roma? És una ciutat molt romàntica...¡Ah, l'amour! ...Ho sento, com que no vols sentir parlar en français t'ho diré en italià: amore, amore, rumore, rumore...No sé si tornareu 3...

karli ha dit...

Jordi, ahir va ser exitòs, avui tinc un mal de cames que et cagues!
Els del basket han tirat la lliga igual que l'any passat amb el madrid, son uns incompetents!!neteja jà!! Super Mou farà a l'Inter campió de la Champions, ja veuràs!!

David, a ver si sigue la racha runninguera, de momento 3 dias fuera y evidentemente ya no saldré, la semana que viene...tema barça menos mal que ya se ha acabado todo...bueno lo unico que nos queda es la moció de censura i espero que echen al mafias!!!

Fran, que no que no que no, tornarem dos i punto!!!cabronet!!!
Tenia ganes de trobarme amb algu del club ahir o amb tu i la teva dona passejant per la montanya, però la veritat es que volia anar a parar a un lloc i vaig sortir a vilassar de dalt però per un lloc que no coneixia de res!! avui estic destroçat!!!!!es normal...

robert mayoral ha dit...

ei! i no expliques res de Roma, què t'has perdut o què??