dimarts, 24 de juny del 2008

DE COPES....


EL PRIMER ES EL PRIMER I AVUI TOCA COMENÇAR FELICITANT A L'AMIGA BLOGGERA PER EXCEL.LENCIA: LA MARIONA JA ES FINISHER!!!! NO SENSE PATIMENT VA ACONSEGUIR FINALITZAR L'IRONMAN DE NIÇA, AMB PATIMENT PERÒ S'HA FET. NOMES ET PUC DIR FELICITATS I QUE ARA MATEIX T'ENVEJO!!!!FELICITAAATS CRACK!!!


PER EL QUE FA A MI, HA ESTAT UN CAP DE SETMANA UN XIC MES LLARG DE LO NORMAL, TOT I QUE EL DILLUNS AL MATÍ VAIG TENIR QUE ANAR A CURRAR. EL DIVENDRES VAIG FER UN PARTIT DE TENNIS, HEM VAREN FOTRE UNA PALLISSA QUE ENCARA NO ME L'EXPLICO, TOT VA SORTIR MALAMENT!!! ESPERO QUE TOT PASSES EN AQUELL PARTIT I AL PROPER TORNI AL MEU NIVELL NORMALET, ENCARA HEM NOTO FALT DE RITME A LA PISTA I AIXÒ NOMÈS S'ASSOLEIX AMB PARTITS I MES PARTITS.


DISSABTE VAREM SORTIR AMB EN FERRAN I L'ABRAHAM AMB LA BICI DE CARRETERA, FERRAN I JO VAREM SORTIR DE PREMIÀ I A MATARÓ ENS VAREM TROBAR AMB EN FURRI (L'ABRAHAM), VAREM ANAR FINS A CALELLA PER LA NACIONAL I DESPRES VAREM PUJAR PER LA CARRETERA INTERIOR DESDE ST. POL FINS A LLAVANERES, CARRETERA MOLT TRANQUILA DE TRANSIT PERÒ EXIGENT PER EL SEU DESNIVELL CONSTANT. A PUNT D'ARRIBAR A LLAVANERES VAIG PATIR UN ENSURT, L'ISQUIO ESQUERRA S'EM VA MUNTAR I VAIG VEURE LA CAIGUDA BEN APROP, NO SE COM CONY VAIG PODER CONTROLAR L'EQUILIBRI I FINALMENT PODER TREURE LA CALA DRETA I POSAR ELS PEUS A TERRA. D¡AQUI FINS A MATARÓ XINO XANO DONCS NO PODIA FORÇAR DONCS L'ISQUIO M'ANAVA AVISANT. L'ABRAHAM I JO ENS VAREM QUEDAR A MATARÓ I VAREM FER UNA MINI SESSIÓ DE SWIMM AL MAR, RES ESPECTACULAR PERÒ TAMBÈ SUMA...


DIUMENGE TOCABA PER FI LA FESTA D'ENTREGA DE PREMIS DEL TORNEIG DE PITCH QUE VAIG GUANYAR DIES ENRERE, LA PLUJA ANABA AJORNANT L'ACTE SETMANA RERA SETMANA. TENIA QUE RECOLLIR TRES TROFEUS, DOS COM A GUANYADOR DE DOS TORNEIGOS I UN COM A GUANYADOR DE LA CLASSIFICACIÓ ACUMULATIVA DELS 5 TORNETGOS. FINALMENT PERÒ VAIG RECOLLIR 4 TROFEUS DONCS EL MATEIX DIA DE L'ENTREGA DE PREMIS ES VAN FER DOS CAMPIONATS, UN D'APROACH I UN DE PUTT, EN EL PRIMER VAIG QUEDAR SEGON I HEM VAIG GUANYAR UNA ALTRE COPA COM A SOTSCAMPIÓ!!! MES VIDRE I MES FERRO CAP A L'ARMARI, ES QUE A MES A MES, LA MEVA DONA TAMBÈ JUGA FORÇA BE A AIXÒ DEL PITCH I TAMBÈ VA REBRE TRES TROFEUS!!!ENS AGAFARAN MANIA ELS ALTRES!!!



FOTO CUTRE, PERÒ AQUI ESTÀ LA MOSTRA, POKER DE PREMIS!!!!!


DILLUNS A CURRAR PER AL MATÍ, A LA TARDA VOLIA SORTIR AMB LA BICI, PERÒ AL MATI A LA FEINA VAIG ESTAR REGANT 3 HORES I HEM VAIG CREMAR L'ESQUENA AMB EL SOL!!!I ELS BRAÇOS!!!I EL COLL!!!UN DESASTRE, TOTAL QUE ERA MILLOR QUEDAR-SE A CASA I EVITAR MES CONTACTE AMB EL SOL.


AVUI DIMARTS, RES DE RES, LA SETMANA VINENT COMENÇO EL PLAN DE FOTREM CANYA D'ENTRENOS...PARAULA DE KARLI!!!!!!!!!!!!!!!!

16 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Felicitats karli! copes? per copes les que ens hem fotut amb el Byk aquests 3 dies, quin desastre .... la bomba navarro torna a casa! posa data pel tennisssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jordi ha dit...

Pensa que el Rafa Nadal també ha tingut partits per oblidar...

Per cert, ves pensant en reforçar l'armari perquè amb el pes dels trofeus anirà cedint... jejeje

Ostia, amb la calor que fotrà i tu vols començar-te a fotre canya? El dilluns, que jo tenia pont no com altres, vaig sortir a còrrer pel matí i vaig haver de tornar a casa asfixiat per la calor!!

Fran ha dit...

Sí senyor! El rei de copes! M'apunto això de que els entrenos t'els prendràs en serio...Deixa ja de fer el gandul!

Ferran Vila ha dit...

Ep! i la piscina de dilluns al matí qué? Que no hi havia pont, je,je.
Bé, a veure si es veritat lo dels entrenos, et recordo que tens un repte pendent entre la bici, tú i el Turó. Si t'hi posses a finals de Juliol hi pujem.

Byk ha dit...

A que li començaras a fotre canya?? a les birres?? quan vulguis que t'ensenyi a jugar a tenis me ho dius crack!! tinc el saque de Rodick , la dreta de Nadal i el reves de Federer... jejjejej casi ná!!

karli ha dit...

Santi, quin perill 3 dies vosaltres dos junts!!! segur que heu acabat amb l'stock d'alcohol de tot Tarragona!!! sou uns putos gatots!!! La bomba torna per fer al barça campió de la lliga europea, ja ho veuràs...

Jordi, en Nadal nomès en te un molt de tant en tant de partit dolent, jo molt de tant en tant en faig un de bó!!jajajaja...Jo soc de calor, m'encanta akesta època de l'any per fotre esport i suar com un porc!!!

Fran, però molt gandul tio!!! ja es un ultimatum que m'he autopossat per que això ja es massa! jo foten el borinot i tu amb les ganes que tens i no pots!!! que injust!!!

Ferran, ah no hi havia pont? jejeje dilluns anirè per despedirme de la Merçè i fora!!! Em fotarè com un toro i la feina que tindràs no per seguirme sino per veurem a un kms vista!!!jejeje

Byk, Tot això tens? t'has oblidat e dir que tens el cul com el d'en Jesus Bazquez!!!jajajaja, que quan jugues a Tennis les boles no les guardes a la butxaca del pantaló sino que les fots directament al tercer ull!!!! A veure si akest estiu quedem un dia i fotem un matx de tennis i m'ensenyes 4 coses! Vinga crack, salut i un petó a la Jessi...

TRI-CAS ha dit...

Eres un poco repelente, copas y mas copas....
Felicidades por esos trofeos , a ver cuando son de tri????
Feliciddaes tambien a tu mujer, que seguro que juega mejor que tu y no lo dices.....
Cuando termine todas las carreras que me quedan y retos vamos a tener que quedar para un tenis y paellita!!!!
vamos hacer un torneo por parejas, Tu y ferran y Yo y Santi!!!!
Menuda fiesta!!!!

Mariona ha dit...

Gràcies Karli pel comentari al teu blog!!!!!!!!! M'ha fet molta ilu! Eii recorda que encara tenim un partidet de tennis pendent! jajajajja

karli ha dit...

Tri-cas, copas de tri? ya te aseguro que no ganaré nunca ninguna, con la medalla de finisher de Calella del año que viene tengo mas que suficiente!!!
Mi mujer es una muy buena deportista, al tenis juega tambien que te cagas!!!
Apuntado lo del tenis y paellita...

Mariona, ets la crack del mes per excel.lencia!!!! no hem costaba res posar una felicitació al meu blog, de veritat que hem va fer molta il.lusió que cumplisis amb el teu objectiu i volia felicitarte publicament!!!! el partit de tennis? collons tots els bloggeros ara volen retarme a tennis!!!tu vas ser la primera en fer-ho ehhhhh...
Com vas de cansanci post-Niza?

Oscar 1977 ha dit...

Ara home, les copes esperades!!! Aviat et truco pel tema cursa d'estiu de Premia que pensem venir, que et sembla? Sortiràs a Premià o tens partit de tennis? je,je...

The Dark Knight ha dit...

APROACH,PUTT....ufff que desactualitzat estic..no m´entero de rés...bueno,la cuestió es que has guanyat!! i aixó está be.

Uns no re i altres 4 i 3 copes!!!! no es just!!!avariciós!!! JAJAJAJA.per cert,estàn guapos els trofeets

"Plan fotrem canya d´entrenos"...m´agrada com sona,si senyor!a veure si es veritat.
au.

IceXavi ha dit...

Enhorabona per les copes, estàs fet un crack amb els pals!! Ara a tope en els entrenos!! Ens veiem el dia 20??

Una abraçada crack!!

Oscar 1977 ha dit...

Ja estem inscrits tots dos, la Gemma i jo. Ara faltes tú, eh?
Ens telefonem dissabte per rematar el tema tennis, pitch, bicicleta, volei platja o el que coi facis!!!, je,je...

Mariona ha dit...

Pot ser que t'hagi vist inscrit al tri sprint de barcelona? O he vist visions? jajajaj...

karli ha dit...

Oscar, ja estic inscrit a la cursa del poble!!! l'Abraham tambè!!!
El problema es akell que et vaig dir...diumenge si ens classifiquem tenim la final de tennis a les dotze, però la cursa cau segur eh punyetero, no pateixis... et truco dissabte al migdia.

Adrià, copes copes, a tots ens agrada guanyar i per una puta vegada que ho faig m'agrada que us assebenteu els amics bloggeros!!
Dilluns vaig dir que començava el plan i així ha estat, demà divendres actualitzo el blog amb tot el que he fet durant la setmana i no hem puc queixar.

Icexavi, ens veiem el dia 20 a Barna, vinga nanu que ja tinc ganes de veure't que estas mes desaparegut que el puto Ronnie!!

Mariona, si si si, el dia 20 cap a Barna, estic inscrit i no has vist cap visió!! que t'hideixaràs caure? tambè el faràs? que tindrem l'honor de compartir tri amb una finisher com tu?? si es així et ben asseguro que d'aquest dia no passa que ens coneguem ehhhhhh!!!
Apa una abraçada ben asoleiada i amb molta caloreta!!que be m¡ho estic passant amb tanta calor!!! yuhuuuuuuu...

Oscar 1977 ha dit...

Home de deu, on t'havies ficat? o.k., dissabte en parlem... l'Abraham!! no m'enrecordava!!! esclar com no té bloc... Fins aviat!!