diumenge, 13 d’abril del 2008

EL CAP COM UN PEDAL!!!!!!!


SI AMICS, AIXÍ ES COM M'HA QUEDAT EL CAP DESPRES DE LES DUES SESIONS DE BICICLETA D'AQUEST CAP DE SETMANA!!!

DISSABTE VAIG BAIXAR AMB EN FERRAN FINS A VILAFRANCA, VAREM QUEDAR AMB EN TRI-CAS I EN SANTI PONS, FINALMENT EL SONAT DE BERGA NO VA PODER VENIR PER QUE SEMBLA SER QUE TENIA CAGARRINES DE LES FINES, DEU SER QUE ESTÀ PATINT PER QUE ELS SEUS WARRIORS ESTAN AL LÍMIT PER ENTRAR ALS PLAYOFFS DE L'NBA...EN CAMVI ELS MEUS LAKERS ESTAN EN ESTAT DE GRACIA, AKESTA MATINADA HEM RECUPERAT EL LIDERAT DE LA CONFERENCIA I LA NIT DEL DIVENDRES VAREM ACONSEGUIR EL PRIMER TÍTOL DE LA TEMPORADA, CAMPIONS DEL PACÍFIC, TÍTOL MENOR PERÒ UN TÍTOL AL CAP DE VALL. ARA QUEDEN DOS PARTIDETS PER ACABAR LA FASE REGULAR I COSTARÀ MANTENIR EL LIDERAT PERÒ HO INTENTAREM. JA TENIM UN TÍTOL:PACIFIC DIVISION CHAMPIONS!!

RETORNANT AL TEMA DEL DISSABTE, A LES 9 JA EREM AL PARKING DE L'HOSPITAL DE VILAFRANCA, ALLÀ ENS VAREM TROBAR AMB EN TONI TRI-CAS, JO CAGAT, EL MEU NIVELL CICLISTA ES LAMENTABLE I ACOSTUMAT A SORTIR AMB EN FERRAN QUE JA HEM TREU MOLTA DIFERENCIA, QUAN VAIG VEURE L'ANIMALOT D'EN TONI QUE ARRIBA AMB LA SEVA NOVA ADQUISICIÓ, QUIN PEPINORRO NANU!!!!, VAIG PENSAR:MARE MEVA QUE D'AQUESTA NO EN SORTIM!!!

COM QUE PER ELS POBLETS QUE VAREM ANAR PASSANT NO TINC NI PAPA DE COM ES DEIEN, US DIRÈ QUE VAREM ANAR DIRECCIÓ AL VENDRELL I D'ALLÍ FINS A TORREDEMBARRA I GIRAR CUA I CAP A MUNT, PARADA OBLIGADA PER SALUDAR AL CACHONDO DEL LUICHI, GRACIES PER LA COCACOLA FRESQUISIMA, I FELIÇ I PETADA ARRIBADA AL COTXE. EN TOTAL ALGO MES DE 3 HORES I GAIREBE 90 KMS, A EN TONI ENCARA L'HI QUEDABA UNA HORETA DE RUNNING DONCS L'IRONCAT JA ESTÀ A TOCAR I ES EL QUE L'HI TOCABA.

EN QUANT AL RITME QUE DUIEM...UFFFF!!!!BRUTAL, JO MAI HABIA ANAT D'AQUELLA MANERA, AQUEST TONI ES UNA AUTENTICA MACHINE D'AIXÒ DELS PEDALS, I EN FERRAN AGUANTANT COM UN PUTA I JO FENT EL QUE PODIA, EN PLA, FLAS PLÀ I BAIXADES VAIG PODER ESTAR AMB ELLS, PERÒ QUAN LA COSA ANAVA CAP A MUNT HEM QUEDABA MES SOL QUE LA UNA!!! RITME MASSA FORT PER A MI, SEMBLABA QUE ESTABA CORRENT PERÒ A RITME DE KENIATA!!!!MASSA PER A MI!!!!

SORTIDA DEL DISSABTE A RITME DE KENIATA!!!

AVUI DIUMENGE HEM QUEDAT EN FERRAN, EN FERNANDO I JO, HEM NOTABA MOLT CARREGAT DE QUADRICEPS I EL QUE MES HEM PREOCUPABA ERA UN DOLOR ANOMAL AL GENOLL ESQUERRE. COM SEMPRE, MENTRE PLANEJEM TOT BE, A LA PRIMERA RAMPA IMPORTANT PUJANT EL COLL D'ORRIUS M'HE QUEDAT MES TIESO QUE UN PAL!!!QUE HE FET? FILOSOFIA SANTI PONS:PIM PAM PIM PAM I JA ARRIBARÈ. MOLT MALES SENSACIONS DURANT TOTA LA SORTIDA I ENCARA MES PREOCUPAT PER EL DOLOR DE GENOLL QUE HEM SEGUEIX FENT MAL. AVUI NOMES HAN CAIGUT 2 HORETES PERÒ DESPRES DE LO D'AHIR SUFICIENT PER A MI.


EN FERRAN I EN FERNANDILLO...

P.D.: EL DISSABTE VAREM TENIR UN PARELL D'ANECDOTES QUE ESPERO QUE EN FERRAN O BE EN TONI EXPLIQUIN EN ELS SEUS POSTS. NOMES US AVANÇO QUE AVUI EN LLOC DE SORTIR AMB LA BICI HAGUESSIM POGUT ANAR D'ENTERRO!!!

TAMBÈ HE DE DIR QUE VAIG ESTAR ENCANTAT DE CONEIXER EN TONI TRI-CAS I EN LUICHI, DOS MEMBRES DEL CLUB DELS SONATS QUE ENCARA NO CONEIXIA

TEMA BARÇA...AMB TRES PUNTS SUSPENSIUS QUEDA TOT DIT...A LA MERDA HOME JÀ!

22 comentaris:

Mariona ha dit...

Bones pedalades! T'aniran bé per oblidar el tema running, jeje... Veig que aneu tots amb calça curta. Per aquí al Maresme no debia fer tan fred com a Osona. Crec que era l'única que anava de curt avui.

robert mayoral ha dit...

bon cap de setmana crack!....i aquest culet com ha quedat? jejejeje
i del Barça ja no en parlem....tan de bo el Manchester els col.loqui a tots a lloc....

TRI-CAS ha dit...

Encantado de conocerte este finde, no te preocupes que esto es igual que correr cuando estes hasta la po.... sera cuando empiezes a ir bien, siempre pasa igual!!!!
El proximo sabado cuento contigo y con Ferran para repetir!!!!
Necesito una bici escoba que vaya cerrando el peloton!!!!!
Buena salida , y uno ha vuelto a nacer este fin de semana!!!!

Fuerza!!!!

karli ha dit...

Mariona, collons de la manera que hem duien aquell parell el dissabte no tenia gens de temps de pensar en el running dels pabrots!
Aqui calça curta i maniga curta, amb algo a sota però s'estava de conya. Ara be la nostra època Mariona...solet i mes solet!!!

Robert, m'ha donat mes per cul el barça que no pas el seient de la bici!!colla d'inutils!!! a la Champions hem d'estar a mort amb l'equip, ara si tenim que perdre que ens fotin un escandol i que ho canviin tot d'un cony de vegada!!

Tri-cas, no hem queda res a mi Toni per que lo de la bici se'm dongui be!!!Aquest dissabte vinent ho tinc una mica complicat doncs a les 12 hauria d'estar a Mataró i es imposible per a mi baixar, a veure si pot baixar en Ferran i acabeu aquell combat de boxa que teniu a mitjes amb el capullo del mercadillo!!!jajajaja...
Collons i tant que n'hi ha un que ja ha gastat una vida!!quina sort que va tenir...
Apa crack a veure si tornem a coincidir aviat!

Byk ha dit...

Karli, a vere si agarraras tan fort lo de la bici que tambè l'acabaras aborrint!! aixi que el culet se ta quedat prou escalivat no?? jejjeje es igual que tu ja el tens acostumat a emocions fortes!!!jajajajja Adeu petaculs!!

Oscar 1977 ha dit...

No fotis, d'enterro? que us va passar? no fotem broma, eh? Si tens el cap com un pedal, no m'imagino com deus tenir el cul, je,je. Barça, barça, buaaaaaaaa!!!!!

Airon Luichi ha dit...

k paSA TIO , TRANKIL LA PROXIMA SORTIDA JA TENCARE JO EL GRUP , RECORTS DE LA MUNIA. rueda ueda

karli ha dit...

Byk,ets un cabronet!!!et veig nerviós per lo de Lisboa i et descarregues amb gent hetero dientl'hi que son com tu...gayot!!!
Crec que encara hem queda temps per aborrir la bici, però tambè hem queda molt de temps per apendre a anar-hi...que dolent que soc!!!!Apa trencaesfinters de La Senia, segueix amb lo teu i segueix entrenant que et queda res res res....

Oscar, si nanu varem tenir un susto i dels grandissims, ja l'explicarà l'implicat si ho vol fer...
Doncs la veritat es que el cul el tinc be, gens de mal, ja dec tenir el callo fet!!!!
Com estàs de la lesió eliteman?

Luichi,has de ser molt dolent però que molt dolent per anar darrera meu en dues rodes!!! a veure si coincidim el proper cop i no hem deixes amb aquell parell d'animals!
Així que el teu poble es LA Munia? habia sentit parlar del poble però no hi habia estat mai...vinga doncs records desde el Maresme!!!

javipobla ha dit...

Karli com va el genoll?lo bo de la bici és que vas notan millora bastan rapid,a veure si la pots agafar 3-5 dies a la setmana i et fotras com un toro.
Tema barça deixe-m'ho estar,quina banda!!!!

David Rodriguez Roures ha dit...

Que dura es al bici,empiezo a darme cuenta,yo también salí con ella hicimos unos puertos y no veas como cuesta mantener la pedaleada,como se sufre,del tema Barça mejor ni hablamos,por lo menos el vila real a perdido,un saludo.

karli ha dit...

Xavi, avui no m'ha fet gens de mal el genoll, deuria ser una petita molestia per tocar els pabrots!! faltarà veure si el proper dia que agafi la bici tornen les molesties o no...Jo no puc agafar la bici 5 dies a la setmana, imposible nanu!!ja aniré millorant encara que sigui de mica en mica...Barça prrrttttt!!!

David, consuelate con lo del Villareal, aunque yo queria que ganaran para que el madrid no se fuera atantos puntos del segundo, a ver si encima tendremos que hacerle el pasillo a los merengones!Lo de la bici es xungo, però yo personalmente encuentro mas duro y mas sufrido el running, tu no?es que esos momentos de descanso en las bajadas y cuando vas al rebufo se agradecen y cuando corres na de na!!!

rogero ha dit...

eiii, tranki que quan fem la sortideta ja tindràs company de pujades, la diferència és que en pla tb m quedaré enrere jo...
bé, veig que et faràs seguidor de l'aiguafreda al final, més alegries et donarem! si aquest diumenge voleu fotreus una bona pallissa passeu-vos pel camp de sant julià de vilatorta a les 11:30 comencem i celebrarem el títol a casa!

Jordi ha dit...

El cap o el cul el tens com un pedal? Bé, veig que t'has volcat definitivament a la bici!! Has aparcat això de córrer definitivament fins una nova ocasió. Ets home de paraula!! jejeje

Bé, espero que aixó de les anècdotes aquestes no fos quelcom bastant greu!!

Al Barça, més que punts suspensius, li posaria un punt i un suspens, perquè això no va ni amb rodes. El que més em fot és que o els haurem de fotre el passadís al Bernabéu o acabaran guanyant el títol de lliga en aquell partit. Quin desastre Karli!! I el Mourinho sense aparèixer per aquí la temporada que ve!!

Ah!! Felicitats per lo dels Lakers. Es nota que en Gasol torna a ester en bona forma!!

SANTI PONS ha dit...

adeu nba,hola vitoria! hehehehehehe ... com cabres!!!!

Ferran Vila ha dit...

Karli, xino xano ja veuras com la cosa millora, Hem de vigilar la poscició a la bici que no la vec gens clara, això segur que t'ajuda molt.
Vinga, ara quant fagin el Tour per la tele segur que el mires diferent, je,je.

karli ha dit...

Rogero,doncs vinga a veure si t'animes i vens a alguna sortideta i compartim la cua del peloton!!!
Aiguafreda for ever!! jo vull celebrar un títol i si te que ser el vostre doncs serà el vostre!!! collons!!!

Jordi, mica em mica vaig agafant ganes de tornar a còrrer, a veure si qualsevol dia d'aquests hem calço les bambes i cap a fer un running!
Del barça es que ja paso!!!però cada dia que pasa veig mes imposible el tema Mou...
L'anecdota podia haver acabat molt malament, gracies a Deu que no va pasar res!!
Lakers, a veure si guanyem l'unic partit que ens queda i serem liders de la conferencia, Gasol es nota molt, però segueixo pensant que ens queda una mica per poder obtar a l'anell de campions, però es pot aconseguir si agafem bona ratxa en els playoff.

Santi,quina putada lo dels warriors nen!!tot l'any lluitant i a darrera hora quedeu fora!! ens venjarem i destroçarem a Denver als playoff...si es que quedem primers es clar...
Lo de Vitoria no ho he entes, per que ho dius? en serio no ho he pillat.

Ferran, podria tenir algo a veure lo del sillin, però hi ha moltes mes coses, suposo que a base de sortir anirè aprenent, això espero.
No se si el veure diferent a partir d'ara el Tour, la veritat es que sempre le viscut amb força pasió, igual el veig amb mes desmotivació que mai per que amb tot el tema dopings hem treu les ganes d'ilusionar.me.

SANTI PONS ha dit...

ara ja ho has entes lo de vitoria? jajajajajaja!GO LAKERS GO!

Abraham ha dit...

Kullons kina pinta de Craks!!!!! Salut a tots!!!!! Per cert, tu ets en Carles dels ulls grisos????? je je je....!!!!!!

karli ha dit...

Santi, ara ja se de que parlas quan dius això de Vitoria!! sense comentaris...típic d'un del club dels sonats...fent honor!!!
Campions de conferencia nanu!!!com ho veus això?

Abraham, si soc en carles dels ulls grisos!!jejeje...i tu no seràs en Romaaaario romaaario???jajajaja, a veure si l'hi treus la pols a la Klein que no l'amortitzarem mai akesta bici cony!!!va en serio tio, hem de quedar per fotre una pedalada...

David Rodriguez Roures ha dit...

Yo creo que soy carne de corredor,prefiero correr que la bici y sufro la mitad,cuando llevo 2h entre el culo y el fuerte dolor de espalda acabo reventado,un saludo.
Adiós Ronni.

karli ha dit...

David, yo creo que de momento tambien he disfrutado mas corriendo, lo que pasa que ahora con la empanada que llevo prefiero ir en bici, lo del culo ya se pasará, hay que hacer el callo y ya está!!!
Ronnie adéu carota!!y encima ahora quiere jugar en el camp nou el ultimo partido de liga para poder despedirse de la afición...que le den!!!que se vaya al puticlub a despedirse de sus amigas!!K jeta!!!

Fran ha dit...

Qué duro eres con Ronaldinyo, home! un noi del Barça des de que va nèixer, també...
Doble sessió de cap de setmana, no va estar malament, i amb bona companyía, els amics bloquers dissabte, i Ferran i Fernando diumenge, si senyor! Craks!