dijous, 24 d’abril del 2008

DE CUL !!!!!!!


AMB AQUESTES DUES PARAULES ES POT DEFINIR PERFECTAMENT EL QUE ESTÀ SENT AQUESTA SETMANA PER A MI. NUL.LITAT TOTAL ESPORTIVAMENT PARLANT, NO HEM QUEDEN GANES DE FOTRE RES DESPRES DE LA JORNADA LABORAL, TINC GANES D'ARRIBAR A CASA I FOTREM UNA DUTXA I CAP AL SOFÀ, NI ORDINADOR NI OSTIES EN VINAGRE!!!AHIR FINS I TOT VA SER UN SACRIFICI ANAR A VEURE EL BARÇA AMB ELS COL.LEGUES, PERÒ EL PARTIT S'HO VALIA APARENTMENT...

AHIR A MES PER REMATAR LA SETMANETA ES VA CASAR EL MEU GERMÀ, AHIR VA SER SENZILLAMENT L'ACTE EN EL JUTJAT DE PAU I UN DINAR FAMILIAR INTIM, EL FESTIVAL OFICIAL SERÀ EL DIA 17 DE MAIG...SI NOIS EL DIA DE L'IRON CAT!!!! JO TAMBÉ TINDRE EL MEU PROPI IRONMAN DONCS AL MATÍ FA LA COMUNIÓ LA MEVA NEBODA I PER LA TARDA ES EL CONVIT DEL MEU GERMÀ!!!COM QUE NO HI HA DIES AL CALENDARI DONCS TOTS DOS LA MATEIXA DATA!!!!!

LES MEVES ODISEES LABORALS NO LES PENSO EXPLICAR PER QUE ESTIC TANT FINS ELS PABROTS DE FEINA QUE NO TINC GANES DE SEGUIR PARLANT ARA MATEIX QUE JA HE PLEGAT PER AVUI. NOMES DIRÈ QUE EL DIMARTS VAIG ANAR A NARBONNA I FOTIA BASTANT D'AIRE I HEM VA VOLAR EL SOSTRE SENCER DEL CAMIONET!!! PERÒ AIXÒ NO ES TOT, BAIXANT JA DE TORNADA HEM VA VOLAR TAMBÈ EL LATERAL DRET DE LA CAIXA DEL CAMIONET!!!! JA HEM VEIA ARRIBANT A LA FEINA AMB NOMES EL VOLANT A LA MÀ!!!!!...AVUI DE PUTO CUL JORNADA NON STOP, NI TEMPS PER PARAR A DINAR NI TEMPS PER FOTRE UN RIU, RES DE RES!!!! I QUAN ARRIBA L'HORA DE PLEGAR...TRUCADA DE TELEFON I DISSABTE A TREBALLAR!!!!!!AGGGHHHHH!!!!NO TREBALLO MAI ELS DISSABTES PERÒ HA TRUCAT UN CLIENT NOU DE FRANÇA I S'HA DE FER UN ESFORÇ PER QUE EL GABATXILLO ESTIGUI CONTENT!!!CABROOOOOO...

PER ACABAR VOLDRIA DESDE EL MEU BLOG DESITJAR-L'HI TOTA LA SORT DEL MON A L'AMIC SONAT BYK, AQUEST DISSABTE DISPUTARÀ EL HALF IRONMAN DE LISBOA, EL SEU PRIMER TRIATLÓ OFICIAL, APA QUE EL SONAT A TRIAT UN SPRINT O UN OLIMPIC,NO NO, COM A MEMBRE DEL CLUB DELS SONATS QUE ES HA TRIAT UN MITJ IRONMAN!!! SORT PUTO CRAAAAAACKKKKKKKK!!!!!! PORTUGAL ES TEVA CABRÓ!!!
BON VIATGE I BONA COMPETI VICTOR!!!

APA GENT, ANEU FENT MOLT ESPORT, MES QUE RES PER QUE ALGÚ FACI LA PART QUE HEM PERTOCA A MI, ESTIC MES ATURAT QUE LA DAVANTERA DEL BARÇA...

P.D.: JA TENIM LA SEGONA AL SAC!!! AVUI HA ESTAT KOBE EL QUE HA TIRAT DE L'EQUIP, 49 PUNTETS!!!! 2 VICTORIES PER NINGUNA DE DENVER, AIXÒ PINTA FORÇA BÉ. GASOL 18 PUNTS I UNA MITJA DE 27 PER PARTIT EN PLAYOFF, NO ESTÀ GENS MALAMENT PAUET!!!!!

Enigmático Mourinho: "Espero volver a disfrutar con el Barça"

AQUI DEIXO AQUESTA FRASE DITA PER EL MATEIX MOURINHO...

19 comentaris:

David Rodriguez Roures ha dit...

Si no te importa yo tu parte no la haré jeje,ayer el partido en si me gusto mucho,nos falto acierto cara a puerta,felicidades a tu hermano y a tu sobrina,yo también estoy liado este fin de semana los dos míos la toman a la vez asi mato dos pájaros de un tiro que están los menús que los regalan,animo y haber si aumentan las ganas,un saludo.

Jordi ha dit...

Aquest Iroman de celebracions inclou dinar, picoteo a mitja tarda i sopar? Si és així, ja pots començar a treure't aquesta mandra que tens perquè els kg s'aniran acumulant...

Ostres, condueixes un camió? No ho sabia!! Putos gabatxos!! A veure si quan estiguis per allà pots parlar amb algú per si podem portar al Benzemà la temporada que bé i els endossem al Giovanni a canvi!! jejeje

Bé, Lakers endavant i gran Gasol al primer partit!! 36 punts en son molts!! Per cert, has llegit que el Barça de basket anirà a L.A. a jugar contra el Gasol?

Ei, gran cançó la de la Flaca. Feia molt que no la sentia!!

The Dark Knight ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
The Dark Knight ha dit...

Si vols et pase alguna de les curses que vaig fent jeje..... hah! tamé puc correr una amb el teu nom que ara em dedique a aixó.

Menjat un Kitt Katt home i no t´estreses tant.A la feina paciencia i rés mes ;)

El partit jo penso que el barça no li hagera fet gol ni en tota la setmana,ara,ganes li ficaren,el que pasa es que aquells jugaen en 10 defenses i un porter.Valdés tan sols la va tocar per traure de porta.Allà patirém pero pasarém!.

Vinga,anim i a correr! a no! que tú ja no corres jaja pues al que siga.

Felicita al germà i la neboda.Bon doblet que faràs!.Salut.

javipobla ha dit...

Karli el dia 17 et fotras un TRI de campionat,jeje,matí,tarde i nit.Ja va bé que de tant en tant ens desahoguem una mica.Els lakers van llençats,esperem que duri la ratxa.Espero que la setmana vinent vagis més bé de feina i puguis fer una mica d'esport.Salut company.

Oscar 1977 ha dit...

Carles, carles... paciència ooohhhuuuuummmmmmmmm!!!!!!!! tot pasa noi!!! fins i tot el temps.
Vinga que demà corra el nostre amic en F.... uy casi ho dic...
Salutacions!!!!!!!

karli ha dit...

David, que vaya bien este fin de semana y me parece un acierto lo de matar dos pajaros de un tiro, la economia no está para muchas fiestas. Tema barça...a ver que pasa el martes pero yo soy pesimista...

Jordi, si nen es un ironman complert, comunió-dinar-berenar-sopar-festa fins que s'acavi! un repte!!!
Per que volem en Benzemà? aqui els gabatxos no han funcionat mai, venen com a grans jugadors i aqui es tornen un mes de l'equip...res jo no el vull en Benzemà akest!
Si he llegit lo del basket, en principi sembla que serà dos partits, LAkers i Raptors, a veure ja veurem...
No es la flaca la cançó, es del mateix disc però es El Lado Oscuro, per a mi la millor cançó que te Jarabe de Palo...
Vinga crack ens veiem!

Adrià, segueixo sense voler sentir res de correr i menys una carrera!
La feina meva es aquesta època nomès, la resta de l'any es jauja!
Barça: jo crec que nomes ens queden 90 minuts a la Champions d'aquest any!!

Xavi, tri-festival el que m'espera el 17 de maig!! prefereixo que sigui un tri ludic-festiu que no pas laboral!!! Lakers de moment be, però tranquilitat que el camí es llarg...Tema feina no crec que sigui questió de setmanes que la cosa es calmi, almenys fins Sant Joan estarem amb aquests ritmes...un fastic!!cada any igual.

Oscar, no disimulis que el teu amic si que ho es en Fernandito, ara que no guanya ja ningu vol ser amic d'ell!!! sou uns renegats!! ara apechugar amb el Renault i a veureu tot desde el darrera!! segueixo pensant que aquest nanu el millor que te es la seva novia...i la conta corrent es clar.

Ferran Vila ha dit...

Nen haurem de fer algo, t'estas apalanca massa. Vinga a vuere si pel pont recuperes el ànims. He intentat convencer en Santi per que vingui a nadar pel pont a Premià. A veure com ho fem. Salut i sort demà al pich. No t'holidis de la piscina del dilluns 7:00 A.M., je. ,je

rogero ha dit...

tiuuu! com estem! benu, sempre hi ha setmanes de tot, tampoc ens hem d'obsessionar que llavors no disfrutem, lo que passa que sempre volem més. Lakers a tope, però m'agradarà veure la dupla amb altres rivals mes forts! va tiu, penca una mica que sino t'avançaran els PRO i això no t'ho pots permetre!

karli ha dit...

Ferran, apalanqueixon total!!!
A veure si akesta setmana vinent m'animo mes que això no pot ser...
doncs anirem a fotre una nedada amb el sonat de Berga...no m'oblido de la piscina tranquil, ja se que m'haig de llevar a les 6:20 !!!!!!!! esto si que es duro!

Rogero, mes apalancat que en rony al Riviera!!bueno potser tant no però deu ni dor!!!
Els Lakers van molt be, akesta matinada hem guanyat el tercer partit, a veure a semis de conferencia com van les coses, jo segueixo pensant que ens falta algo per poder guanyar el títol, un bon base per exemple, en Fisher es molt irregular, i tambè crec que falta un bon pívot titular que ajudi a en Pau una mica mes...ja veurem a veure que...

Jordi ha dit...

Ops, lapsus linguae... Tens raó amb lo de la cançó!!!

Oscar 1977 ha dit...

Karlitus!!! demà serà un gran dia, jua,jua... ens fotaran tres de sortida!!!!!! Sort que ens queda en F.. uyyyy!! No creus que hauriem de fer per organitzar quelcom de quedada bloggera? ja cadascú al seu rotllo.... un finisher a Lisboa, altres lesionats, altres no volen córrer ni nedar, altres no paren d'entrenar, .... i si quedem per jalar? potser així ens posem d'acord... Salut company!!

Byk ha dit...

Moltes gràcies per tot Karli!! el vostre suport va ser fonamental per acabar Lisboa!! Us portava en mi mentre creuava la meta!! GRÀCIES!! ah i lo del cul aquest encapçalant el blog es en honor a mi tambè o k?? ejjjejejeje!! no canviis mai!!!!

TRI-CAS ha dit...

ANIMO JODER!!!!!
QUE EL MUNDO NO SE ACABA!!!!
ANIMATE Y VEN ESTE SABADO A RODAR CON NOSOTROS Y TE QUITAMOS LAS PENAS!!!!
CON UNAS CUANTAS CERVEZAS!!!

robert mayoral ha dit...

tiu canvia la foto aquesta del cul, que ens faras pensar malament..jejeje, mourinho for ever! i questa note, Barça endavant, que ja ens donaran pel cul a Moscou!

karli ha dit...

Jordi, no passa res amb la cançó, hi ha qui la caga cada setmana...Rijkaard per exemple!!jajaja.

Oscar, ni barça ni Alonsito ni res de res!! crec que ara es una època que tots els triatletes estan molt ocupats i això em fa pensar que pot ser un xic dificil quedar per fer un dinar, s'intentarà...

Byk, gracies per què? aqui els que t'hem de donar les gracies som nosaltres a tu per deixar el club dels sonats amb bona reputació despres del teu excel.lent half ironman!! lo del cul ja saps que si que es per tu, culs i cigales ja saps que estan reservades per al gayot de La Senia!!! vinga nanu a veure si ens veiem aviat i fotem un dinaraco d'aquells!!! Salut amic.

Tri-cas, no se si me quitariais las penas, però las pegatinas con la bici seguro que si!! ahora no puedo venir contigo con la bici, mi ritmo seria un lastre para tu entreno final de cara al IC. Cada año en esta época me pasa lo mismo, mucho curro que me deja destroyer y sin gans de hacer nada de nada!! Venga nanu a por los ultimos entrenos que esto ya está aquí!!!

Robert, que et passa el mateix que en Byk que veus un cul i ja et fots malalt!!! si segur que amb la pallisa que t'has cardat akest cap de setmana a Elx no se't deu ni aixecar!!!Quina por lo d'avui nen a Manchester, no tinc cap confiança amb akesta colla que han estat tot l'any prenent-nos el pèl!

David Rodriguez Roures ha dit...

kARLY AL DESCANSO NO VAMOS DEMASIADO BIEN ESPERO QUE METAMOS U GOL Y A PARTIR DE AQUI TODOS LOS EMPATES SON BUENOS,AL ACABAR EL PARTIDO YA TE CONTARE.

TRI-CAS ha dit...

Vamos animaros y queda con Ferran que Santi viene, nos juntamos Con luichi y ya somos 4 sonats!!!
Y por el ritmo no te preocupes...rodar y rodar tu a rueda que eso se te da bien,,, je, je, je.... Chupon!!!!!

Oscar 1977 ha dit...

O t'has quedat sense alé o estàs preparant un post per lo d'ahir? Jo ho vaig pensar pero ja no vull perdre més temps parlant, veient o comprant més partits. Que els hi donguin pel "titol del teu post"!!!!!