dijous, 17 d’abril del 2008

CAMPIONS DE CONFERENCIA!!!!


SI SENYORS!!SI FA DOS DIES ENS VAREM PROCLAMAR CAMPIONS DE LA DIVISIÓ DEL PACIFIC, AHIR ENS VAREM FER AMB EL TÍTOL DE CONFERENCIA, LA DE L'OEST. IMPORTANT TÍTOL QUE ET PERMET JUGAR TOTS ELS PARTITS DE PLAYOFF AMB AVENTATGE DE PISTA.

PER COMENÇAR AQUESTS PLAYOFF JUGAREM CONTRA DENVER NUGGETS, BON EQUIP PERÒ SENSE GAIRE PROFUNDITAT DE BANQUETA QUE POT PASAR FACTURA. EL MES DESTACAT IVERSON, ANTHONY, KENYON MARTIN I MARCUS CAMBY. SOBRE EL PAPER HAURIEM DE GUANYAR PERÒ A L'NBA POT PASAR DE TOT...A MES DENVER L'HI HA TRET LA PLAÇA A DARRERA HORA ALS WARRIORS DE L'AMIC SONAT SANTI PONS I ENS VENJAREM!!!!

Kobe Bryant Vs Allen Iverson!! espectacle segur...

Kobe & Pau Gasol...a per totes cracks!!!!!!!!!!!!
D'ALTRA BANDA DIR QUE L'AMIC LA BOMBA NAVARRO NO HA POGUT FINALMENT SUPERAR EL RECORD DEL DEBUTANT QUE MES TRIPLES ANOTA EN LA TEMPORADA DE ROOKIE. AVUI EN EL DARRER PARTIT L'HI QUEDAVEN 6 TRIPLES PER IGUALAR EL RECORD I S'HA QUEDAT A 2 TRIPLES NOMES, DE TOTA MANERA AVUI PER L'ESTADISTICA QUE HA FET (4 DE 14) SEMBLA QUE HI HA HAGUT UNA JUGADA QUE HA TIRAT FINS I TOT LES SABATILLES EN LLOC DE LA PILOTA DE BASKET!!!!
BONA TEMPORADA PER NAVARRO QUE HA FET UN PROMITJ DE 10'9 PUNTS PER PARTIT I 25 MINUTS DE JOC PER MATX, ESTADISTIQUES PROU BONES PER QUE PUGUI FITXAR AQUEST ESTIU PER ALGUN EQUIP AMB MES ASPIRACIONS QUE NO PAS ELS MEMPHIS...PER MI JA POTS VENIR ALS LAKERS NANU!!!!!
Navarro, bona temporada màquina...jugón!!!!!

PER EL QUE FA A LA MEVA ACTIVITAT ESPORTIVA, SEGUEIXO AMB EL FRENO INTERSETMANAL POSAT, MOLTA MANDRA DE FER COSES DE DILLUNS A DIVENDRES, DE TOTA MANERA EL DIMARTS VAIG ANAR A LA PISCINA DEL CLUB,FEIA DESDE EL DIA 1 DE DESEMBRE QUE NO HEM POSAVA EL BANYADOR!!! LA COSA NO VA ANAR MALAMENT DEL TOT, DUES SERIES DE 750 METRES I ENTRE SERIE I SERIE 250 MTS DE BRAÇA, BONES SENSACIONS TENINT EN CONTE EL TEMPS QUE FEIA QUE NO M'HI FOTIA.
DILLUNS COMENÇO UN CURS JUNT AMB FERRAN I LA LAIA DE TECNIFICACIÓ DE NATACIÓ, A VEURE SI PULIM ELS DEFECTES QUE FA MOLTA FALTA. NOMES UN HANDICAP:COMENÇEM EL CURS A LES SET DEL MATÍ!!!!AGHHHHHHH...NO PUEDORRR!!

15 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Handicpa, handicap...el handicap deijal pel pich and put, ja,ja. Pense que cuan arrivis a la feina ja tindras un entreno fet i un bon esmorçar que ens fotrem, ja,ja.
Per cert avui he anat al trauma i diu que veu el genoll molt normal, però que em fagi una resonancia per descartar parides. A veure que tal.
Del basket no et dic res que ja saps que no tinc ni idea, com han quedar el Celtics?

Jordi ha dit...

Bé, felicitats pel tema Lakers, que guanyareu sense baixar de l'autocar i passareu ronda sense que el Gasol es despentini...

Ostres, si des del desembre no et posaves el banyador, això vol dir que nadaves en pilotes? ;-)

rogero ha dit...

benuuu, ni preocupats fins els celtics...
curset de tecnificació? però si a un peixet com tu no li cal pas! em sembla que no he vist ni un post teu que en parli! Totes maneres ben parit això, sona professional i almenys donen ganes d'anar a entrenar pensant que milloraras a l'instant, si em faria falta a mi! ara, a les 7 del mati... bufff, durillu durillu!

karli ha dit...

Ferran, si si aquesta satisfacció d'arribar a la feina i ja tenir un entreno fet no ens la treura ningú!
Deuen ser sequel.les de la marató, tranquil que jo tambè vaig patir-ne alguna despres de la marató de Bcn '06, el temps ho cura tot!
Mira ja se que tan et fot que hagin fet els Celtics però t'ho dirè...han quedat primers de la seva conferencia però amb millor balanç de victories que els Lakers i això vol dir que en una hipotetica final entre els dos, els de verd tenen ventatge de camp!
però tranquil que ells no arribaran a la gran final,jejeje...

Jordi, que va que va, tenim unes eliminatories super dures, la NBA està super descompensada i la nostra conferencia es molt mes dura que no pas l'altre, si pasem la primera ronda que ja serà dura, la segona encara ho serà mes!!
Ni en pilotes ni amb bufanda nanu, soc un deixat de la natació, hem fot un palarro!!!!i ara a llevar-me cada dilluns a 2 de 7 del matí!!

Rogero, serà molt dur pasar rondes, però si arribem a la final ens fulminarem als de verd!!!
Algun post si que hi ha, però evidentment t'has de remontar a l'any pasat!!!joder que fort que sona!Espero millorar bastant per que l'horari es una condemna per als lirons com jo!!!

Fran ha dit...

Sort que al menys els Lakers et donen alegries...esperem aquesta setmana vinent què passa amb el ManU. Moscou ja és molt a prop...ànim!
¿Tecnificació? Això ja és parlar d'un altre nivell...Caramb! Sortireu de la piscina com robots o què?
He sentit que el Barcelona ha fitxat Capello? Digam que és veritat...

SANTI PONS ha dit...

El Navarro va tirar fins i tot les sabatilles, jejeje... ara que torni a barcelona ... ja me l'he trobat mes d'un cop fumant i bebent al pepeermeant!vaia Crack!ara a fer merda als de colorado!i lo de dissabte que be queda pendent de confirmacio eh, aviseu-me! aquest temps em te fart fart fart!!!!

javipobla ha dit...

Karli tu vas fort,eh?als 7 del matí i a sobre tecnificació!!t'envejo,jo amb aquesta hora no puc ni moure les pestanyes.Una final lakers-celtics seria la bomba recordant temps passats!Bon cap de setmana!

karli ha dit...

Fran, Capello? va calla home calla, imposible, seria un gran error fitxar a aquest fascista!
De moment sort dels Lakers, a veure com ens va en els playoff que no serà gens fàcil...dimecres contra el Manu pot pasar de tot, a veure si per una vegada treuen una mica d'orgull i hem donen una alegria...ho dubto...

Santi, no serà cert això del Navarro fiestero oi? es capaç,escola ronaldinho!!! ha fet un any molt bó a l'Nba com a novato la Bomba!!!
En parlem de lo de dissabte vinent.
A veure que fotarem contra els de Denver, hem d'asegurar els dos primers partits a casa i ja tindrem molt de fet...

Xavi,a veure com va això de la natació, l'horari es criminal, per fer esport hem llevo a l'hora que faci falta, però entre setmana es mes dur!!!ja veurem a veure que...
Boston serà finalista gairebe amb tota seguretat i arribarà força mes descansat que nosaltres si es que hi arribem, seria bonic recordar antigues i memorables finals de l'Nba...salut makina de pedalar!!!!

SANTI PONS ha dit...

Ok Karli, ah, lo del navarro t'ho confirmo,i no nomes ell ... jo he estat l'estiu passat fotent cubates amb el Trias, berni rodriguez,etc ... vaia fenomenos!

la mirada ha dit...

Un "SPAM" de La Mirada dels Premianencs:

Ja ha sortit a la venda el tercer i últim lliurament de LA MIRADA DELS PREMIANENCS (Passat, Present i Futur de Premià de Mar).

Aquest any és un DVD doble que vendrem fins Sant Jordi a 12€ a la nostra paradeta de la Plaça de l'Ajuntament i també el podreu trobar a quasi totes les llibreries.

Enguany hem fet unes samarretes molt lluïdes al ridícul preu de 5€.

Penseu que la compra del DVD i de les samarretes és el que ens ajuda a mantenir l'Arxiu Audiovisual.

+ info

...Perdoneu la publicitat i una abraçada!

robert mayoral ha dit...

creus que guanyaràn l'anell aquest any?? seria el no va más per en Gasol.....segur que l'any que ve es duia el seu germà amb ell!

Oscar 1977 ha dit...

Hola titu!!! que farem dimecres? Merci pels ànims (ara no m'en falten, el que passa és que no puc fer res tan sols que esperar) Salutacions!!!!

Oscar 1977 ha dit...

ah! foteu-li canya al curs que mai no es tard per apendre, pipiolo!!!

SANTI PONS ha dit...

Deu hi faci mes que l'abidal, jejeje ...

Byk ha dit...

Crackkk!!! quines matinades que et fots per anar a nadar, en lo be que s'esta al llit!!! bfff...jo es que soc molt dropo de matí...bueno i de tarde tambè, jajjjajaja!! Adeu Lakerman, cuida't i ja et fotre un truc desde Lisboa!!