diumenge, 18 de novembre del 2007

UNA MITJA MES...


SI SENYOR! AQUEST MATI NO NOMES EM VENÇUT ELS 21 KMS SINO QUE TAMBÈ EM VENÇUT A LA TEMPERATURA!!!.


QUAN SORTIEM DE PREMIA A DOS KUARTS DE VUIT EL TERMOMETRE MARCABA 2 GRAUS, CREC QUE EREN 2 GRAUS PERÒ NO ESTIC SEGUR PER QUE A AQUELLA HORA MAI ESTIC GAIRE SEGUR DE RES.ANAVEM PUJANT DIRECCIÓ RIPOLL I AL ARRIBAR A GRANOLLERS JA EREM A -3 GRAUS, AUTOVIA CAP AMUNT I AVANS D'ARRIBAR A VIC A -5 GRAUS, JO ACOLLONIT PERDUT, DINS DEL COTXE DE CONYA PERÒ A FORA ELS RIUS GLAÇATS!! TOTAL QUE EM ARRIBAT A RIPOLL I MARCABA -6 GRAUETS!!!. NOMES BAIXAR DEL COTXE JA EM VIST PER ON ANIRIAN LES COSES, ENS EM CAGAT PERÒ LA MERDA NO HA TINGUT TEMPS D'ARRIBAR A TERRA DONCS S'HA CONGELAT DURANT EL CAMÍ, PERDONEU PER LA MARRANADA.


DINS L'ESCOLA ON ET DONAVEN EL PITRALL I EL XIP TOT EREN DUBTES, QUE SI MANIGA CURTA, QUE SI TIRANTELLS, OPCIÓ RAPIDAMENT DESCARTADA, QUE SI MANIGA LLARGA, QUE SI BARRET, QUE SI GUANTS, MOLTS DUBTES, SORTIES A FORA PER COMPROBAR EL FRED I ERA ACOLLONANT!!!!!!! FINALMENT MANIGA CURTA I MALLA CURTA, GUANTS I LA BRAGA PER EL COLL, QUAN EM ANAT A DEIXAR LA BOSSA AL GUARDARROBA QUE ERA AL CARRER, HE DECIDIT AGAFAR UNA SAMARRETA TECNICA DE MANIGA LLARGA DONCS ESTABA CONGELAT, NOMES L'HE FETA SERVIR ESCALFANT DONCS ME L'HE TRET JUST AVANS D'INICIAR LA CURSA.


HORA DE LA SORTIDA 10 DEL MATI, TEMPERATURA: -5 GRAUS!!!!!!!!!!!!!!!

HE DE DIR QUE EM PUJAT L'ABRAHAM I JO I DOS COMPANYS DEL CLUB FONDISTES VILASSAR DE DALT, EN PERE I EL VETERÀ INCOMBUSTIBLE DIEGO, TAMBÈ ERA LA PRIMERA MITJA DE LA TEMPORADA D'ELLS.


ELS PRIMERS KMS JA PODEU IMAGINAR QUIN CALVARI DE FREDOR, NO ET TREIES EL FRED NI VOLEN, MOLTA OMBRA I TROÇOS DE GLAÇ PER TERRA NO CONVIDAVEN A FER PASSAR EL FRED. EN PERE I EN DIEGO HAN ANAT A LA SEVA I LO FURRI I JO EM SORTIT A 4'40" (+/-) EL KM. EL S PRIMERS 5 ELS EM FET AMB 23'17", JA ESTABA BE PER NALTRES. ALLA AL KM 8 JO ANAVA TOCAT, EM NOTABA FORÇA AGOBIAT, LA RESPIRACIÓ NO ERA COMODE I EL BESSÓ DRET A LES PUJADES M'ESTABA DONANT MOLTISSIM PEL SAC, QUAN EM PASSA AIXÒ DEL SBESSONS ES UN PROCES, PRIMER NOTO COM S'EM VA POSSANT DUR, DESPRES COMENÇA A DORMIRSE EL PEU I VAIG AMB EL PEU COMPLETAMENT DORMIT COSA MEGA INCOMODE, PER DESPERTARLO HI HA DUES OPCIONS, AGAFAR UNA BONA BAIXADA I RELAXAR-ME O SINO PARAR I CAMINAR DURANT 2 - 3 MINUTS FINS QUE ES DESPERTI, AIXÒ ES UNA PUTADA PER QUE ES UN TEMPS PRECIÓS QUE PERDS, AVUI HE DECIDIT TIRAR ENDAVANT DONCS NO VOLIA FOTRA-L'HI LA CURSA ENLAIRE A L'ABRAHAM. TOT I ELS PROBLEMES EM MANTINGUT EL RITME I DEL 5 AL 10 EM FET 23'45". AL CAP DE DOS KMS JA EM GIRAT A SANT JOAN DE LES ABADESSES I COMENÇABA LA BAIXADETA, JO JA HE FET UN CÀLCUL RÀPID I HE VIST QUE PODRIEM ESTAR A L'ARRIBADA EN 1H38M SI TOT ANAVA BE, L'OBJECTIU ERA PORTAR A L'ABRAHAM A FER LA SEVA MARCA DE 1H43M.

EM APRETAT UNA MICA EL RITME I EL SEGUENT PARCIAL DEL 10 AL 15 EM FET 22'48", DUIAM EN TOTAL 1H09M, JO JA SABIA QUE SI LA COSA SEGUIA AIXÍ ENS VENTILAVEM EL RECORD DE L'ABRAHAM, PERÒ EN EL KM 17 A COMENÇAT EL CALVARI DE LO FURRI, LES MOLESTIES DEL TENDÓ D'AQUILES JA L'HI ESTABEN FENT IMPOSIBLE LA CURSA, S'HA CAGAT EN TOT I EM TINGUT QUE ABAIXAR EL RITME, JA HAVIEM TIRAT LA TOBALLOLA DE QUALSEVOL POSIBILITAT DE FER UN GRAN TEMPS, PERÒ AFORTUNADAMENT EL TIO HA TRET FORÇES I SACRIFICI CONTRA EL DOLOR I EN EL KM 18 I MITJ EM TORNAT A AGAFAR UN RITME FINS I TOT SUPERIOR AL QUE DUIEM, DEL 15 AL 20 EM MARCAT 23'31". DUIEM 1H 33M I ENS QUEDABA TAN SOLS UN KM I ELS 90 I PICO METRES, JO ANAVA MIRANT EL CRONO I QUAN EM VIST LA PLAÇA AMB L'ARRIBADA EM FOTUT UNA APRETADA COLLONUDA, EM PARAT EL CRONO EN 1H37M43", MOLT SATUSFETS I RAPIDAMENT CAP A LA DUTXA PER SORTIR COM A NOUS.


FELICITAR A L'ABRAHAM PER LA SEVA NOVA MILLOR MARCA I VEIENT-LO COM L'HE VIST CREC QUE TREBALLANT FORT PODREM ACONSEGUIR L'OBJECTIU DE BAIXAR DE L'HORA TRENTA A GRANOLLERS AL MES DE FEBRER.




ABRAHAM,KARLI,DIEGO I PERE


KARLI ESCALFANT AMB EL RADIADOR!


ABRAHAM I KARLI AMB EL NOSTRE MILLOR AMIC.



RES MES GENT, MOLT SATISFET PER GUANYAR ALS 21 KMS I AL CONY DE TEMPERATURA, I CADA DIA TINC MES CLAR QUE COM EL MARESME NO HI HA RES!!!

NO S'OFENGUI NINGU EHH...

P.D.: EN PERE A ACABAT EN 1H31'17" I EN DIEGO 1H32'08"

18 comentaris:

Mariona ha dit...

Aquests del Maresme sou uns cracks. Heu deixat el llistó molt alt!! Pensa que amb el fred no es noten tant els mals, és com una anestèsia jeje. Quin fred que fotia avui a tot arreu. El bany amb aigua bullint ha estat indescriptible!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
molt bon temps, lo de la temperatura es acollonant,jo no se com ho fare per sortir amb la bici pero bueno ...si si, avui he descansat, se'm va posar malament el gel d'ahir al vespre, jejeje ... eps,GSW comença la remontada, ara d'aqui una estona boston-orlando, per si t'interessa! ;)

javipobla ha dit...

Molt bona cronica i quin patir amb aquesta temperatura!tinc uns amics que tambe han fet la mitja de ripoll i ja m'han explicat que casi es queden al cotxe en lloc d'anar a corre.

karli ha dit...

Mariona, jo no se si es una anestecia o no, però quasi que prefiriria notar els mals que passar el fred que he pasat avui!
El llistó s'ha d'abaixar molt mes encara, hi ha feina però lluitarem.

Santi,tant de gel tant de gel i avui què? mentre corriem veiem gent amb bici i amb l'Abraham flipavem, jo no sortiria pas per aquelles comarques!
A veure si arrenqueu d'un cony de vegada els GSW, passo de Boston durant una temporadeta...

Javipobla, benvingut al meu blog, quan em baixat del cotxe et ben juro que em flipat!!
Que tinguis una bona setmana i espero una crònica encara millor de la teva marató de Firenze.

SANTI PONS ha dit...

Karli, Alla amb els del garden ja n'hi ha tres que els hi diuen: The Big three!!!tal com pinta tot,i no ho dic per tocar els nassos,campions de conferència ... flipo amb la dvacle de miami,bulls, etc... alla nomes pot plantar cara Toronto!

Byk ha dit...

Només de llegir la crónica m'he quedat gelat de fred!! M'agradat molt el detall de quan us vau cagar,jajajaj!!!!! Per aqui a les terres de l'Ebre ha fet més bon horeta!!! Salut i força al canut!!

karli ha dit...

Si si el que vulguis però es que a part dels the big three no hi ha gaire mes i la temporada es molt llarga i amb la banketa que tenen no aguantaran segur...ja veurem.
Miami es recuperarà mica en mica, el retorn de Wade ja es nota...


Byk,ha estat terrible nen, s'ha quedat la merda com aquelles de plàstic per fer la brometa,jajajaja.Despres el contrast brutal quan em arribat a Premià estavem a 17'5 graus i la penya per el passeig maritim pasejant del bon dia que fotia...

robert mayoral ha dit...

deu n'hi do quins temps amb aquest fred....i el circuit de la prova que no és fàcil!
ens veurem a MATARÓ!

Ferran Vila ha dit...

Sou uns CRAKS. Lo del 1:30 em sembla que tal i com aneu ho teniu fet.
Al Maresme air vaig fer 50 Km de bici i fotia rasca però res a veure am Ripoll, pujant a Orrius fins hi tot vaig suar una mica, la costa es la costa nen.
Ah! de tota manera a la propera sortida en bici podriem convidar al teu amic el "radiador" je, je.

karli ha dit...

Robert, home el circuit no es del tot dolent, molt semblant al de Granollers, el pitjor a part del fred es l'època de la temporada que tot just es al començament i s'arriba faltat d'entreno, tot i així ja em aconseguit baixar la marca de l'Abraham en gairebe sis minuts i això està molt bé.
Això de que ens veiem a Matarò està dit en tó amenaçant o en tó d'amistat?


Ferran, s'ha de currar molt encara per fer 90 minutets, jo em noto molt lluny de les meves marques d'avans i la veritat es que no tinc ganes de sacrificarme en els entrenos, anem per el bon camí però tranquil.litat.
No ho vaig dir però el cony de radiador estaba apagat!!!!!

Abraham ha dit...

Karliiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1:37:43

Gràcies Nanuuuuuuuu!!!!!!!!!!

karli ha dit...

Abraham, gracies de què? ets un puto crack per tu mateix, ahir et vas portar com un campió!
Ara tambè et dic que això no s'acaba aquí i ja saps que es el que jo vull de tu, no et paris mamó!collons amb el DVD, et va fer passar el fred o k?

SANTI PONS ha dit...

Karli,
els magics amb 2 dies s'han carregat a boston y new orleans,no està malament!!! Victoria de memphis Vs seattle i aquesta nit esperem guanyar(GSW) contra els nicks amb en zach randolph al capdavant...

karli ha dit...

Ja t'ho vaig dir lo dels Heat, em varen agradar molt tot i la derrota amb els Celtics i estaba clar que tenien que anar amunt.
Bona victoria de Memphis davant un equip que està mes patètic que ells i que tingueu sort contra els de Nova York, sincerament i no es per tocar la pera però veig un equip molt fluix a Golden...
A veure si juguen aviat LA-GSW!!!

robert mayoral ha dit...

ja he aconseguit inscriure'm a la mitja de Mataró, lo mío me ha costao!!

SANTI PONS ha dit...

Karli, resa perque Golden no guanyi, jejejejeje

SANTI PONS ha dit...

Karli, 9 de desembre at Staples center!!! ja vindreu al oracle arena mes tard, ja vindreu Californianets!

SANTI PONS ha dit...

Victoria de goden ahir!avui duelo español toronto-memphis!a la 1 canal + !nosaltres juguem contra els boston, desitja'ns sort no?segur que si, abans q no guanyi boston ets capaç de tot!