dimecres, 7 de novembre del 2007

UN DIA MES....


Bones a tothom, collons que be està un quan acaba de dutxar-se i afeitar-se i avui ja està tot fet!

Be tot tot no està fet, d'aqui a mitja horeta comença el partit del Barça contra el Glasgow Rangers de champions, avui no he quedat amb els col.legues per anar a veurel plegats i el mirare a casa a traves del ordinador i per un canal pirata xinès, ja fot dos anys que veig els partits de gratis i tot això que m'estalvio, ja em foten prou pasta per altres cantons així que no em sap cap greu piratejar d'aquesta manera!


Avui mentre estaba currant no sabia si fer una sessió de rodillo a casa amb la bici o sortir a correr, finalment m'he animat i m'he calçat les bambes i he sortit a fer una runejada, he anat fins les pistes del Club, be ex-pistes del Club per que fa un any que ens varen fotre fora per que hi tenien que fer una escola i despres de fotrens fora encara no hi han fet res de res, encara si pot correr força be, hi ha una corva de l'oval que practicament no hi es, però si vas en comte encara si pot correr, m'ho he passat be per que allà he coincidit amb els meus companys del Club fondistes Vilassar de Dalt que ara ja feia mes d'un mes que no els veia, el mes que he estat aturat, al final ens hem ajuntat 6 ó 7 i l'estona s'ha fet més amena. Al final ha caigut una horeta de running i una bona estoneta d'estiraments.

M'han comentat que el dia 18 de novembre aniràn a fer la mitja marató de Ripoll i la veritat es que no descarto fer-la, no m'anirà gens malament per afinar una mica mes per la mitja de Mataró de la primera setmana de decembre, ja veurem, encara tinc uns dies per pensar a veure que...


Mentre anaba corrents m'ha passat pel cap un flash d'aquells que nomès et venen quan corres, com seria mes dur un triatló tal i com es ara, o imagineu-vos que fos al reves: primer correr, despres bici i per acabar a l'agua patos... Començar un Ironman amb una marató podria fer molt de mal oi? i quan acabes la marató que ja les cames no et serveixen de res agafa la bici...uiuiuiu deixem'ho estar que tal com està ra crec que ja està força be...


Per el que fa als meus Lakers avui hem perdut contra uns sorprenents New Orleans Hornets que porten 4 victories i no saben el que es perdre, nosaltres mica en mica que la cosa no esta per tirar coets.


Avui tambè he tingut la bona noticia de que el meu amic Fran l'hi han donat l'alta, portaba practicament un mes ingresat a l'hospital de Can Ruti, a veure si aquesta es la definitiva i no torna a recaure, ja veuras com si Fran...Anims!!!!!


Be res mes i a veure si guanya el Barça, jo dic que quedarem 5 a 0!!!!!!!!!!

9 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Karli,
bon entreno senyor!els hornets aquests s'han vist el cul, amb perdó!ahir els spurs van sortir escaldats contra el gran senador Battier,el Sr.Mc, etc... dels GSW ni en parlem, es un drama! aquesta nit MEMPHIS-SEATTLE, massa tard per veure'l ... els unics que em poden donar una alegria son PHX en quant l'anell i el Sr.Viecente Carter en quant a alguna volada de les seves.
P.D.no em negaràs que una de les 5 jugades de l'any va ser el dunk que va fer en baron davis a la cara del kirilenko(de fet va ser la jugada tope 1 dels play off)

karli ha dit...

Santi, home l'entreno res de l'altre món, dia de rodatge i poc més la veritat...
Jo em quedo amb cualsevol passeig que fot per els aires l'animal dn Kenyon Martin, kina bèstia!! quan jugaba amb Jason Kidd era la repera.
Finalment ha guanyat Memphis, ja tocaba, Navarro fluixet...

SANTI PONS ha dit...

karli,
ja era hora lo de memphis, per cert, perque no pujes dissabte a vic a la pedalada? va anima't-hi collons

Mariona ha dit...

Karli, m'has de passar la pista d'aquest canal xinès per on veus el Barça!!

PD: No t'animes a la marxa cicloturista?? Pensa que no fa fred, és psicològic!! jajajaj

karli ha dit...

Desde Banyoles que no pillo la bici nen, a més tampoc estic mentalitzat i també es veritat que m'agradaria enfocar els meus propers entrenaments de cara a les mitjes maratons. Ja em molaria però crec que no es el millor moment, ja trobarem algun dia tranquil.

Byk ha dit...

Hola Karli , he estat pegant un ullada pel blog i és dels que m'apunto per a la ronda diària!! Veig que estare bastant informat de la NBA !! Ens anem parlant!! Salut!!

Ferran Vila ha dit...

Uff...massa basket en aquest blog...Es broma eh?.
Llastima que lo de Vic ens pilla a contra pel es un pedalada guapa.

robert mayoral ha dit...

vinga doncs, ataca-li a Ripoll,però només com a entreno per Mataró... i a Mataró no se t'acodeixi avançar-me, eh??

karli ha dit...

Byk, molt be welcome home nen, quan vulguis ja saps, aki estic per fer-te passar una estoneta amb les meves historietes...

Ferran, doncs si, llàstima que ens agafa malament aquesta de Vic, tranquil ja la farem, veig que tens ganes d'estrenar el pepinillo que t'has pillat!

Robert, oi tan que es per afinar per la de Matarò, en quan el tema de passar-te a la mitja de Mataró...pensa que jo soc mataroní i amb els convidats s'ha de ser el.legant, ojalà estigues al teu nivell per poder passar-te!!!