dissabte, 10 de novembre del 2007

A PER LES MITJES...MARATONS EHHHH!!!!!


Bon dia malalts! quin gustàs que dona un dissabte per el matí dir que a dos kuarts d'onze ja has fotut l'entreno que tocaba, avui novament i per segon disabte consecutiu he quedat amb l'Abraham, Furri per els amics, i em baixat al envejat Passeig maritim de Premia de Mar, això d'envejat va per els "amics" de Vic, de Barcelona, de Sabadell i un llarg etc. que lamentablement no poden gaudir de tal gustàs, es broma eh que ningú s'emprenyi...però una mica d'enveja si que la teniu eh,jejejejeje...

L'objectiu era el mateix de l'altre dia, 20 kms, però ja desde bon principi l'hi he dit a lo Furri que avui res de res d'anar tan ràpid com l'altre dia, avui l'intenció era fer un rodatje cómode, d'aquells que et permetin portar una conversa amb el company sense tenir que bufar massa, el que tampoc volia era un passeig com aquell que porto quan vaig a treure a les meves gosses, gosses per cert que properament penso presentar en societat bloggera. La setmana passada varem fer 1h34m i pico..., avui tot i anar aparentment força mes tranquils em aturat el crono en 1h38m48s, molt be, ha sigut un entreno que el valoro molt positiu per que ens ha permès fer un rodatge a un ritme molt cómode i a mes ens em desgastat poquissim, cosa que te més valor del que molts puguin pensar.


El que us deia al principi, quan em acabat era tot just un kuart d'onze i kina satisfacció a aquesta hora ja tenir els 20kms a les cames, d'aquesta manera encara tens tot el matí per fer mes coses.


El tema d'anara a la mitja de Ripoll del diumenge vinent cada cop el veig amb mes posibilitats, la veritat es que no depen de mi, lo Furri encara no sap si l'hi anirà be, perque el neng tambè juga a futbol, quin gran davanter!! l'hi deiem el Romario, mes que res per lo d'anar de festa,jejejeje, festes apart un crack amb la pilota!!! doncs be te de mirar a veure quan juga el cap de setmana vinent i decidir a veure que...ja aniré informant.A mes em tinc que possar a tó que el Sr Robert Mayoral ja m'ha tirat el guà per la mitja de Mataró i m'ha dit que tinc prohibit avançar-lo, tant debó tingues el seu nivell per fer-ho!!! però en l'esport tot pot passar sino digal'hi als vividors del barça l'any passat!!! (cabrons!!)


Aqui us presento els meus companys de fatigues, les meves bambes i el meu peluquillo. Les bambes son unes Nike Air Pegasus, son les terceres que tinc i em van de collons i em duran el que m'han de durar. El "peluc" també es un Nike, nomès porta dues sesions amb mi per que me'l varen regalar diumenge passat, el pobre si pogues parlar....no sap el que l'hi espera!!!



NIKE PEGASUS, que be que van...


NIKE TRIAX SPEED 100 SUPER, super ehhh!!!




Be nomes dir que els meus Lakers han tornat a guanyar aquesta matinada davant Minnessota, que estem en ratxa i lamentar que la bomba Navarro no acaba d'esclatar, però paciencia compais que aquest tio es un fenomen i si el deixen, el dia que la bomba esclati en sentirem a parlar.


P.D.: El cartell de la mitja de Mataró es el de l'any passat, aquest any es el dia 2 de desembre, fum fum fum...

8 comentaris:

Abraham ha dit...

Heiiiii neeeeeng!!!! Ha estat bé avui si. Per cert ja tens rao ja, Romario per les festes.....perquè al futbol hi arribavem què no veas....!!!!! Per cert ja et diré lo de Diumenge aquesta tarda al Molly's....je je je!!!!!.
Pensava que m'ensenyaries pel Blog les Bambes noves!!!! Pobre "peluco" si sabés el que li espera surtiria corrent.....ji ji ji!!!! Bueno nen aveure si el Ferran es posa a to i sortim tots junts, perquè per lo què fa a lo Xoanot va por libre i desprès em repassa el cabronet.G97

SANTI PONS ha dit...

Karli,
que m'hi voldras algun dia a entrenar running?ho controles molt!!!! vas a ripoll el proxim finde?el robert tambe hi va o que? si hi vas i m'animo m'hi acostaré amb bici per fer el vermout!!!!

karli ha dit...

Abraham, ha estat de conya nen! Lo Xoanot està lluny ara mateix de poder repasar-te. Kollons kines torrades k agafavem quan jugavem a futbol, però despres rendiem en el camp no com aquesta colla de fills de p...vividors que han jugat avui a Getafe, estic tope indignat!

Santi, ja t'has refet de la maxacadeta d'avui? Kuan vulguis estas convidat a fotre els runnings que vulguis per aquest meravellós passeig maritim. Em molaria molt anar a Ripoll, però depen de l'Abraham, en Robert no per que està en off esportivament parlant...

SANTI PONS ha dit...

Karli,
Ok, tingue'm al corrent si vas a Ripoll, ja baixaré algun dia a entrenar, gràcies!

Mariona ha dit...

La veritat és que una mica d'enveja sí que us tenim, jeje. Això de tenir el mar a tocar és un luxe!! Vull que siguem estiu ja buaaaaaa, coi que fot fred!!!

karli ha dit...

Santi, segur que vaig a Ripoll, seguiré informant al llarg de la setmana...
Ja et vaig dir que el dia que vulguis ens fotem un entrenillo plegats...


Mariona, no keda res per l'estiu, amb el que m'agrada a mi la caloreta i no queda res! De tota manera no ens donarem conte i ja estarem amb banyador...

robert mayoral ha dit...

molt bon entreno, sí senyor!!!!
A Mataró no tindrás ni per començar amb mi, tingues en compte que vindré de la RunPenat el dia anterior...així, que només cobriré l'expedient de correr una mica arran de mar!!! així que si vols fer un entreno suau, et deixaré que m'acompanyis...

karli ha dit...

Home una invitació com aquesta de poder acompanyarte en una mitja marató es irrefusable de totes totes...i si ens agobiem a mitja cursa tranquil que em conec tots els garitos de la capital del maresme i ens parem a fotre unes tapetes...