divendres, 2 de novembre del 2007

A LO MARADONA...


Si senyors, així acaba la carrera d'una de les mes grans tenistes que mai s'han pogut veure. Martina Hingis, la "nena maca" de les pistes avans de que el tennis femení començes a treure jugadores-models, la Suissa imparable, l'indiscutible number one, la nena perfecte, doncs aquesta nena que ens volien fer veure perfecte...s'ha passat de la ratlla, i no precisament de la ratlla de fons d'una pista de tennis sino de les ratlles que destroçen a més d'un, les ratlles que també segueix Diego Maradona i lamentablement les ratlles que han acabat amb moltes vides.

Caldria saber exactament que l'ha portat a aquesta delicada situació, però per a mi la imbecilada ja l'ha feta i trobo que ja l'hi està be tot el que l'hi pot estar passant a apartir del moment en que ha anunciat la seva retirada. Una esportista que ho tenia tot per marxar com una autentica fora de serie i per culpa de les drogues ha pasat a ser, per a mi personalment, una desgraciada, quina manera d'espatllar el teu gran curriculum, el que l'hi ha costat a la tia aquesta arribar a on ha arribat en el mon de l'esport i per culpa de 5 cms, ho ha engegat tot a pendre per sac. L'hi quedarà sempre aquesta etiqueta penjada i jo m'alegro, el mon de la droga no perdona i s'han de saber pendre les consequencies!


Ahir i aprofitant el bonissim dia que va fer, vaig sortir a correr amb en Ferran per el passeig maritim de Premià, s'estaba de mort, 1 de novembre i samarreta curta i pantaló curt, un plaer per els que som de calor com jo. Varem fer 50 minutets junts i jo vaig rematar l'horeta quan ens varem separar per anar cadascú a casa seva, vaig tenir bones sencacions i em va anar be per que demà he quedat amb l'Abraham per fer una tiradeta de 20 kms, aveure si m'animo i ja no m'aturo per que entre una cosa i una altre estic una mica gos.


Avui aquest mati de semi-pont, he tingut que anar a currar de 8 a 2 kuarts d'onze, em anat amb en Ferran a Probike, la macrotenda de bicis de Barcelona, collons quina botiga, la penya per dintre de la botiga amb bicicleta gairebe foten carreres!, en Ferran es un malalt de les bicicletes i anava amb l'intenció de mirar alguna bici, a posarse les dents llargues basicament, però ha trobat una oferta irrefusable i a caigut en la temptació! una espectacular Hi-Tec, 8,125 kgs...impresionant!!flipant!! encara no l'hi han donat, el dilluns ha d'anar a la tenda a que l'hi facin a mida i l'acabin de maquejar del tot, he fet un intent per convençer a en Ferran de que l'hi posses cal.les Look, com les meves, però no a col.lat, m'hauré de buscar la vida si algun dia l'hi vull fotre la bici. Jo l'he mirat sobretot de la part del davant per que a partir d'ara quan sortim nomès l'hi podre veure la part del darrere, si es que puc aguantar el seu ritme, ja m'anirà be que em foti canya a veure si m'espavilo que em fa molta falta millorar la bici.Si voleu veure la bici que s'ha comprat aneu al seu blog, hi ha un enllaç en el meu(acumulando kms.) i digueul-'hi alguna coseta que el nen està com un nen petit el dia de reis! Felicitats Ferran ja tens la teva primera bicicleta de carretera...a disfrutar-la i precaució sobretot.

No tinc comissió però recomano la botiga.

3 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Nines trencades...hi ha tants de casos a la elit...massa presió
massa caler, massa "amics"...has de tenir el cap sobre les espatlles
i no es per disculpar però avegades es fa dificil.

Com ja te dit lo dels pedals encara no ho tinc decidit
del tot. De tota manera canviar de pedals no es gaire
dificil ;-) . A veure si fem una ruta gupa de ignaguració solemne
de la meva nova faceta "asfaltera".

SANTI PONS ha dit...

Karli,
es una pena lo d'aquests esportistes que tiren la seva imatge per la borda, realment una pena ... en fi, que hi farem ...
Per cert, et recomano que reflexionis sobre els teus sentiments cap als lakers, no van enlloc, ademés saps que en Kobe marxará d'allà ... no podeu viure de la historia, els lakers em recorden al Madrid, viuen de la història, jejeje ... (ho sento, t'he de picar) ... per cert, l'altre dia el Sr.Boozer va fer un paperàs!aquest pont estic bastant desconectat, demà em poso al dia dels resultats...aquesta temporada discutirem molt ja veuràs ...P:D:no suporto els spurs,i sobretot en Bowen, potser lúnic que em cau bé d'alla es en Robert horry, potser per la seva gran trajectòria!!!

karli ha dit...

Ferran, si vols consell sobre els pedals, posa't uns Look, jejejejeje
Cuidat la costella nen!

Santi,no et passis dienme això dels LAkers-madrid, que et vinc a currar...Robert Horry? Fenomen, quin paio, semble que no hi es i el tio va fen, ens varen caure dues lligues gracies als seus triples als darrers segons del darrer partit.