dilluns, 26 de novembre del 2007

INJECCIÓ DE MORAL...


SI ESTIMATS BLOGGEROS, AIXÒ ES EL QUE M'HA PASSAT AVUI DESPRÈS DE L'ENTRENAMENT DE RUNNING QUE M'HE CASCAT.


QUANTES VEGADES US HA PASAT QUE EL DIA MENYS ESPERAT EN UNA CURSA O EN UNA MARXA CICLISTA O EN QUALSEVOL COMPETICIÓ ESPORTIVA, EL DIA QUE MENYS ESPEREU DE VOSALTRES, SENSE SABER REALMENT PER QUE AQUELL DIA ES CONVERTEIX EN TOT UN ÈXIT ESPORTIU? SEGUR QUE A TOTHOM L'HI A PASSAT ALGUN DIA A QUE SI? DONCS A MI M'HA PASSAT AVUI XENT...


HE SORTIT DE PREMIA DE MAR DIRECCIÓ VILASSAR DE DALT, HE ANAT AMB L'INTECIÓ DE TROBAR-ME AMB ALGUN COMPANY DEL CLUB, DE CASA FINS EL PARC ON ENTRENEN ELS DEL CLUB HI HA UNS 4 KMS TOTALMENT DE PUJADA, NO MOLT DURA PERÒ CONSTANT, HE AGAFAT RITME TROTERO I EN POC MES DE 20 MINUTETS JA ESTABA AL PARC, NOMES QUEDAVEN DOS COMPANYS I PER MES MALA PATA JA ESTAVEN ACABANT L'ENTRENO I NOMÈS HE POGUT ESTAR AMB ELLS 5 MINUTETS.

ENCARA NO ERA HORA DE TORNAR CAP A CASA I COM QUE EM VOLIA TREURE L'ESPINA DE LES MALES SENSACIONS DE LES SERIES DE LA SETMANA PASADA, HE ANAT A LA RECTA ON FEM LES SERIES ELS DEL CLUB, VOLIA FER MÍNIM CINC SERIES DE 1000 MTS, PERÒ TAMPOC A UN RITME MOLT EXIGENT, VOLIA FER-LES EN 3:50 MES O MENYS. DONCS BE QUAN HE ACABAT LA PRIMERA JA HE FLIPAT PER QUE HE PARAT EL CRONO EN 3:32!!!!! HE PENSAT AQUI T'HAS PASSAT JA VEURAS COM LA SEGONA INTENTARAS ANAR UN XIC MES LENT I JA SORTIRÀ UN TEMPS MES NORMAL, DONCS NO...3:31!!! FLIPANT I EL MES IMPORTANT SUPER CÒMODE I RECUPERANT BE ENTRE SERIE I SERIE, HE FET DOS MINUTS DE RECUPERACIÓ ENTRE SERIE, LA TERCERA M'HA CONFIRMAT QUE AVUI ERA EL MEU DIA...3:29!!! I LA QUARTA..3:31 I FINALMENT LA CINQUENA 3:32!!!


1a. 3'32"

2a. 3'31"

3a. 3'29"

4a. 3'31"

5a. 3'32"


DESPRES DE LA CINQUENA SERIE ENCARA M'HE TROBAT UN COMPANY DEL CLUB QUE TAMBÈ VENIA A FER UN CIRCUIT PER ALLÀ I HE TROTAT UNA ESTONETA AMB ELL I ACTE SEGUIT JA HE BAIXAT CAP A PREMIA, EN TOTAL M'HA SORTIT UN ENTRENO FORÇA COMPLERT AMB UN TOTAL DE 1H12MINUTETS.


DESPRES D'AIXÒ TAMPOC VULL TIRAR LES CAMPANES AL VOL, LA VERITAT ES QUE CORRENT ENCARA EM NOTO UNA MICA PATO, NO M'ACABO DE NOTAR CÒMODE DEL TOT I ES PER AIXÒ QUE NO EM VULL MARCAR CAP TEMPS CONCRET PER LA MITJA DE MATARÓ, DEIXARÈ PASSAR LA SETMANA A VEURE COM ASSIMILO ELS ENTRENOS I DESPRES JA HO VEUREM.EL QUE NO EM TREU NINGU ES LA SATISFACCIÓ AMB LA QUE EM QUEDO DESPRES D'AQUEST BON ENTRENAMENT D'AVUI, ES PER AIXÒ QUE HE POSSAT UNA XERINGA DE FOTO EN EL MEU POST D'AVUI PER QUE REALMENT HA ESTAT COM UNA INJECCIÓ DE MORAL PER A MI, EM FEIA FALTA...


PER EL QUE FA A LA CRONICA BASKETBOLISTICA NBAÑERA, ELS MEUS LAKERS COMENCEN A FER FIGA, JA M'EXTRANYABA A MI QUE ANESSIM TANT BE!!! AVUI DESCANSEN ELS DE L.A. PERÒ JUGUEN ELS WARRIORS DE L'AMIC SANTI PONS QUE ESTAN EN RATXA, SORT WARRIORS!!!!!!

18 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Karli,
estas parit una bestia nano, va parir!!!! me n'alegro, diumenge a cremar mataró!!!! aquesta nit rebem als suns!!!! serà complicat pero bueno, ara ens venen partits complicats, a veure que passa...

SANTI PONS ha dit...

Karli,
hem reventat als sunsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!! GO WARRIORS GO!!!!!!!

Abraham ha dit...

Ké kabró, ja feia massa que et veia mig, només mig, apagadot pel tema crono!!!!!! Mataró serà teu mal parit!!!! Jo em conformaré en acabar, amb el permís del podrit de l'Aquiles es clar!!!!!

karli ha dit...

Santi, collons el primer quart 37 a 45!!! i love this game!!! ja sembleu els de boston, tres tios (Davis,jackson i ellis) 90 puntets ells tres!!! ara per això afluixeu una mica que ja ens enganxeu...

Furri, no em vull marcar cap temps a Mataró, nomes anire a per temps si tu tens ganes de fer algun registre interesant sino no no em maracarè cap objectiu, home si m'agaradaria com a molt malament fer 1h35 (?) ja ho veig xungo però ja veurem, 1er tinc que parlar amb tu a veure que vols fer i com estas dels sr Akils.

SANTI PONS ha dit...

Karli,
lo de vilafranca son 60kms planers eh, penseu-vos-ho be!!!!
GO WARRIORS!

Byk ha dit...

Ostia quines sèries t'has fotut màquina!!! Això no ho faig jo ni en la bici tio!!! com es que m'agrada tant poc fer series??? es un mal crònic que tinc!!!

Ferran Vila ha dit...

Karli aquest any et vec trencant recordos. A Mataró t'agafarà la motivació de ocrrer a casa i ho faras millor del que et pensas, si no ja m'ho diras.
Fot-li canya, si sobrevisc a la sortida dels craks a Vilafranca ja t'ho explicaré.
Salut

karli ha dit...

Santi,no tio no baixarè, si no tingues la mitja segur que hagues anat però m'estimo mes descansar el dissabte, a veure si en foteu una altre i em va millor.
Que jugues a tennis tu tambè o què?

Byk, doncs es un entreno molt productiu el de les series, nomes et pot portar beneficis, es sacrificat el dia que toca, però a mi em mola i tot, i si ames surten i et trobes be encara millor.
De veritat t'ho dic fotal-hi a les series i la millora et juro que es bestial.

Ferran,a veure que passa a Mataró, la veritat es que segueixo pensant el mateix que fa 4 dies, es a dir no se on estarè i tampoc m'ho vull preguntar, això si, em molaria fer una bona cursa sub 1h35 ja ho veurem.Dissabte a Vilafranca has de deixar el llistó dels del maresme ben alt i tu ets el millor representant que podiem enviar-hi.

SANTI PONS ha dit...

Karli,
si, hi havia jugat fa molt anys!la meva llum a seguir havia estat sempre Becker!!!un crack!

karli ha dit...

Jo vaig començar quan era molt petit amb Ivan Lendl com a ídol, despres l'exibisionista Yannik Noah, despres Mats Willander, el que mes m'ha agradat ha esta Sergi Bruguera, Tomas Muster (un autentic terremoto apart de que es repasaba a tots els espanyols) i tambè he sigut molt fan de Guga Kuerten i ultimament de Carles Moyà. De la nova generació no em caso amb ningú, home m'encanta Federer com juga però no l'hi tinc el carinyo com d'idol...
Becker no era un idol per a mi però reconec que va ser un mega crack!!!

Byk ha dit...

Jo tambè jugo a vegades!! El meu idol Gaston Gaudio!! Quin reves que te el fill...!!! Ara esta acabat pero quan va guanyar Roland Garros era invencible en terra!!

Ferran Vila ha dit...

Osti ara el tenis...un altre esport que no en casco ni una, més llarg que un día sense pa , pim, pam, pim ,pam, je,je. Bé al menys més divertit que el baskt si que és. El me idol?...KURNIKOVAAAAA, je, je retirada o no es la "millor", je,je.

karli ha dit...

Byk, em diuen que algú diria Gaston Gaudio com a ídol de tennis i no m'ho crec, que curiós xic, però si realment ha tingut èpoques molt bones de joc,forma part de la fornada argentina que darrerament tan bons jugadors està donant.

Ferran,mira la violeta i jo som molt aficionats al tenis i veure un partit per la tele es preferent davant de qualsevol programa, no em vull fer el xulo, però la Kournikova quan no la coneixia ni Deu la meva dona i jo varem quedar flipats veient un partit seu en un canal d'un satelit que varem veure per no se on, jugaba de conya i fisicament ja apuntaba impresionants maneres...

SANTI PONS ha dit...

Completament d'acord nomes amb dues coses,la kournikova i Muster! L'austriac era un autentic Crack en terra, amb lo demes em quedo amb becker, no suportava edberg!
Eps, aquesta nit memphis-toronto!!!!! nosaltres juguem a sacramentooooo

karli ha dit...

Santi, gran jugador però Edberg!
Espero i crec que avui guanyara Navarro i Cia. la bomba ja està en mes de 10 punts per partit, que el deixin fer que ja veuran del que es capaç aquest makinon!!!
Warriors a destroçar als Kings!!!

javipobla ha dit...

karli, quines series t'has cascat nanu!!aixo sembla que ja va millor,que l'ultim dia estaves una mica desanimat,molts anims i que et vagi be la mitja de Mataró.

Byk ha dit...

Karli vaig tots els anys al Godo, tu sols anar-hi??

karli ha dit...

Javi, si nen aquell dia estaba tocat per algun angel i em varen sortir unes series molt bones, a veure com va a Mataró però tampoc soc molt optimista, ja informarè evidentment i gracies per els anims...

Byk, jo era un fixe a la jornada de vuitens de final, els divendres de torneig, ens agafavem el dia lliure amb la dona i anavem plegats, i tambe anem gairebe cada any a la fase prèvia que es fa el cap de setmana del torneig, es super interesant doncs veus partits molt guapos i tios que al cap d'un any o dos es converteixen en cracks. A veure si aquest proper any podem quedar i anem plegats...