diumenge, 24 de gener del 2010

PETITA ESCAPADA A LA MUNTANYA...

Akest matí, i per tancar una altre setmana d'entrenaments de cara a la marató, amb el meu company de Club en Fran, ens em permès deixar l'asfalt de banda per un dia i tornar a la montanya.
Un amic meu de Cabrils, en Fernando, juntament amb més gent, organitzaven per primera vegada una caminada popular per la nostra estimada Serra. 9 kms que com a complement i desconexió de les pallisses per la marató ens tenien que deixar desconectar al menys per una estona, i així ha estat...
Karli i Fran...dorsal acabat en 69...brut!!!

A les 9 iniciem la marxa amb l'intenció de fer-la trotant amb calma i sobretot gaudint del recorregut que ens habia preparat en Fernando. Sense cap mena de dubte ha estat un petit "viatge" per infinitat de camins que ja coneixiem però que tot i cada un d'ells ens han fet recordar lo bé que ho passem en l'època dentrenos forestals.

Una bona pujadeta...

Fantàstica baixada...

La climatológia ens ha respectat i ha fet que encara gaudissim molt més d'akest "break" muntanyero.
Amb en Fernando, un crack!!!

Deixo enrera una altre setmana d'entrenaments maratonians, lamentant però no haber pogut fer ni l'entreno del dijous ni la tirada llarga del dissabte!!, mini grip dels collons que m'ho ha impedit!!, akesta setmana ha estat dura d'entrenos i dura de moto, fins dimecres mullantme com un pop i akí estan les consekuencies!!...akesta setmana més entrenaments i lamentablement...més aigua!!!!!!!!! QUE SURTI EL SOL JA HOMEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

diumenge, 17 de gener del 2010

ENTRENAMENTS I CURSES...

Primera actualització del blog d'akest any 2010, amb una mika de mandra però farem un esforç que desprès no sigui dit.

En akestes primeres setmanes del nou any estem plenament entregats als entrenaments de la marató de Barcelona, primer diumenge de març, acumulant volum kilomètric, combinat amb algun entreno de kualitat i com no de tant en tant deixant-se veure per alguna cursa...

El passat dia 10 la primera de l'any, Mitja Marató de Sitges. Força rasca a l'hora d'arribar, zero graus, que no va impedir que sortissim amb tirantets i com no pantalons curts (obligació fins i tot en els entrenaments diaris!!!).
Nomès arribar amb en Fran, ens trobem amb l'atleta local més esperat per l'afició d'akella zona i ambients, en Joan Josep, amb el seu mocador de lentejuelas al cap, clar simbol per ser reconegut per als seus companys de la ciutat.

Amb en Joan Josep i en Fran, 3 matxotes!!!

Amb en Fran, únics representants del Club!!

Anem a escalfar i...sorpresa!!! a akests els conec d'alguna cosa!! Eva, Robert, Sergi "el Tapao" i l'Elena...
Poker a Sitges, el "tapao"...medio tapao!!!

L'objectiu marcat era baixar de 1h30m, surto controlant el ritme i al segon km..sorpresa!!! circuit mal mesurat que ja et fot anar de corcoll tot el resta de la cursa!!inadmisible en una mitja com akesta amb el prestigi que té!!! Vaig tota la cursa amb dubtes si soc jo el que vaig malament o que collons passa!!. Porto el crono clavat per poder baixar dels 90 minuts, intento apretar ela darrers 300 metres i sento una molèstia a la cama eskerra que em fa afluixar i lamentablement entro a Meta a un ritme bastant penós!!. Miro el crono i em desanimo, 1h30m14s...

Darrers metres de la mitja...

Infinitat de comentaris entre els atletes i hores més tard la mateixa organització admet que hi hà hagut un error en la mesura del circuit i em acabat fent gairebé 350 metres extres!!!, de manera coherent decideixen rectificar els temps tenint en conte el ritme i els metres fets de més. Al final el meu registre keda en 1h29m04s. Això ja es una altre cosa nen!!!Això canvia algunes coses!!, nomès arribar a meta kedo tocat i ja començo a pensar en canviar objectius de cara a la marató i començo a fer valoracions personals que nomès em portaven al desànim. Afortunadament la rectificació posterior dels temps es com una injecció de moral i ara per ara segueixo pensant de manera otimista amb el meu principal objectiu en la propera marató...vull fer marca personal, he de baixar les 3h12m!!!...ja hi hà promesa feta en cas de que això passi...ai mare meva si passa!!!!