dilluns, 19 d’octubre del 2009

MITJA MARATÓ MEDITERRANI...BON INICI!!!!

Ahir diumenge vaig anar cap a Castelldefels a disputar la primera Mijta Marató de la present temporada, dins del marc de la Marató del Mediterrani tambè es disputaba la mitja marató i els 10 kms, jo vaig decidirme per la mitja.

Desprès de 4 setmanes d'entrenament amb força disciplina i forçes ganes i amb bones sensacions, volia comprovar a veure com estaba realment en una cursa. La veritat es que tots els nervis que no he tingut en 3 anys avans de kualsevol cursa varen apareixer durant el dissabte previ. Tenia ganes de fer-ho bé, ganes de demostrar que puc tornar als temps de fa 3 temporades enrere, no volia endurme una decepció veient els entrenaments que estaba fent juntament amb en Fran i en JMairena. Tenia clar que volia acostarme a l'1h30m i que si hi habia la mínima opció abaixar la barrera dels 90 minuts.

La tàctica era clara, volia passar els primers 10 kms en 43' i els seguents 10 kms en 42', així tindria un marge de 5 minutets per baixar dels 90'.

Bon escalfament i cap a la sortida, surto força endevant i el 1er km el passo en 4:05, cómode però un txic massa ràpid, redueixo una miketa i començo a passar els kms a 4'10", pim pam pim pam passo el km 10 en 42', bones sensacions i ganes de seguir tirant al mateix ritme. Segueixen les bones sensacions durant els seguents 10 kms i els faig en 41'. Ja feia estona que tenia clar que llevat d'algun imprevist sobtat, l'objectiu de l'1h30m el tenia a les mans i amb marge. El darrer km el faig en 4'25" i entro a Meta en 1h27m.

Km. 16 aprox. veia l'objectiu a l'abast...

Molt content en acabar i el més important sense estar destroçat de mala manera. La cursa té un perfil molt plà, nomès té dues rampes en el km 9 i en el 20 que et dona records però son curtes i es superen ràpid. Ambient de públic desert i molt bona temperatura per còrrer.

Conclusions: Estic super satisfet, per a mi tornar a estar en akests temps significa mes del que hem pensaba. Si que es cert que sense entrenar hem sortien temps molt acceptables, però en les curses akestes on et creues amb els demès atletes i veus molt per davant a la gent amb la que tu anaves habitualment, això et resignaba una mica. Ahir per fí i desprès de 3 anys hem vaig tornar a veure amb el grup que realment crec que puc estar.

Agraiments: sobretot als dos compais de fatigues, en Fran i JMairenaJMotos, per motivarme a sortir amb ells a entrenar per que si no hi fossin ells de ben segur hem kedaria a casa vaguejant, com els darrers 3 anys!!!, gracies a en Xavi Barrosso que de tant en tant tambè s'apunta als entrenos, gracies a la Musa (jejejejeje) per estar allà i motivarme a anar al punt d'entrenament, gracies a la Mónica (es que si no hem cau una colleja!!) guapaaaa!!! i sobretot sobretot gracies a en Mairenooooooooooooooooottttttttt per fer-nos riure tant!!!!!!!
No hem voldria deixar a la Colla del Garraf per els seus ànims per la cursa i l'interès post cursa, gracies!!!...tens un Parrots pagat Gayot JJ!!!