dijous, 10 de setembre del 2009

URGENT...BUSCO MARATONIÀ!!!!!


Més clar imposible companys!!! degut a la baixa per lesió d'un amic meu del Club d'Atletisme, estem buscant de manera urgent algú que vulgui/pugui còrrer la marató del Challenge de Calella del proper dia 4 d'octubre. El meu amic està inscrit en la modalitat de relleus i a ell li tocaba fer la marató, està amb una lesió emprenyadora, com totes, i serà imposible que ell la pugui còrrer.
Desde aquí faig una crida per si algú està interessat en substituir-lo, s'ha parlat amb l'organització i encara accepten canvis de participants així que no hi haurà cap problema en aquest sentit. Va! algun sonat que s'animi que l'experiencia pot ser molt maca, i l'equip és format per gent molt maca i de nivell molt acceptable, però que no sigui el nivell el que faci dubtar a ningú, ara mateix el més important es trobar a algú per que si no dos companys esportistes que porten temps entrenant es poden quedar sense participar en tan mítica proba.
Aprofito per desitjar a en Pere una defintiva recuperació i ànims que encara queda molta tralla i molt d'asfalt que trepitjar!!! Ànims nanu!!!!!!

diumenge, 6 de setembre del 2009

BURRIAC ATAC !!...UN 10 !!!!!!!!!

Ahir a les 21:45 es donaba la sortida a la Burriac Atac'09, era la meva primera participació en la què tothom sempre ha dit que és una gran cursa, i realment...espectacular!!!

Jà l'ambientillo previ a la plaça de l'ajuntament deixa veure que és una cursa especial, per l'hora en que es disputa, el lloc petit i acollidor, els coneguts...
Fernando,jo,Fran,Xavi&Xavi i Enric avans sortida...

La sortida es fà en un carrer molt estret i cal anar amb pressa per agafar una bona posició per no kedarse enganxat amb els corredors.

A l'eskerra de taronja i anant per feina!!!

En JM ha vingut a animar, akí amb en Fran.

Els entrenaments previs a la cursa no varen ser tot lo productius com haguès volgut i els dubtes m'invaien, l'objectiu el tenia clar, sub 2 hores, no les tenia totes doncs en els entrenos estaba força lluny. La tàctica era clara, sortir a sak i intentar arribar als primers corriols amb la menor gent al davant posible. Així va ser i fins al Turó de l'Infern es va poder còrrer perfectament, el Turó en fila india, que tambè s'agraeix, i un cop a dalt baixada sense perdre el temps, les pujades seguents intentant donar tot el que podia i arribo al Castell en 1h22 (+/-), a partir d'akí tot es baixada tècnica però ràpida, nomès un parell de pujades fins al final. Baixo a tope i arribo al punt que més emoció hem va provocar, la plaça de l'Esglesia de Cabrera estaba a tope de gent i l'adrenalina es dispara!!!però s'ha de controlar que arriba la darrera pujada d'uns 400 metres que es força dura, però kuan acaba ja si que tot es baixada fins la Meta. En akest punt vaig en 1h 40m, no acabo de veure clar l'objectiu sub 2h, però hem noto molt bé de cames i li foto un bon ritme, keda poc menys de 3 kms i keden 15 minuts per les dues horetes, la baixada per la riera de Cabrera es fa llargueta, kuan acaba akesta ja trobes l'asfalt que et porta fins a la nacional, akí estic amb nomès 8 minuts de marge, ho veig posible, creuem la nacional per el pas soterrani i entrem en el tram final de 300 metres de sorra de platja per rematar, veig l'Arc d'arribada i encara apreto però...error el d'arribada estaba 150 metres més enllà!!!! regulo i entre els incansables ànims de l'afició totalment volcada i entre torxes de foc arribo a la Meta en 1h 55m...

Amb en Fran, apollardats com es pot veure de l'emoció!!

No enganyarè a ningú ni exigararè gens si asseguro que es la millor cursa que he fet en la meva vida!!!, ambient excel.lent, organització brutal, circuit dur però makíssim, voluntaris per tot arreu, circuit super ben marcat i per rematar botifarra, fruita i vegudes sense límit.
A partir d'avui es de les que marcarè obligadament al meu calendari amb preferència absoluta!!
Felicito als meus amics Fran, el monstre segueix viu (tot i l'alcohol de l'altre dia,jejeje), el Fernando, els Xavis de Premià (kin parell de cracks) i tambè a en Pedro i en Raul dels piris per l'atenció dels dies previs a la cursa en forma de consells. Felicitar a un altre amic, en Javi per la victòria final absoluta!!montruoooooooo!!!

Amb akesta cursa baixo de les muntanyes, això vol dir que la temporada muntanyera en principi s'ha acabat per a mi i a partir de dilluns començarem a prepara les curses de ruta, la primera cursa dia 11 de setembre a Mataró...