dimecres, 17 de juny del 2009

CAMPIONS!!!! i CAMPIONS???????????


Ja se que no dono cap exclusiva a akestes hores però no estaba a gust sense publicar un post com akest!!!!!! LAKERS CAMPIONS DE L'NBA!!!!!!!!!!!!...que ja tocaba tambè!!!!



I demà pot ser el remat definitiu a una grandissima temporada esportiva per a mí si el Barça de Basket aconsegueix la tercera victoria davant el Tau i es converteix tambè en campió de la Lliga ACB'08/09. No serà fàcil doncs el Tau es un rival molt a tenir a en contetot i que juguem al Palau Blaugrana.


Un boig afeccionat als esports com jo, crec que mai podia imaginar que el seu ekip de futbol guanyès els tres títols mes importants en la mateixa temporada, però si a més a més a això li sumes que en l'esport que mès m'agrada, el basket, els meus dos ekips de tota la vida son capaços de guanyar el campionat de les seves lligues...això pot ser verdaderament ... la Repera!!!!!!!!!...si tot això passes, nomès hauriem de lamentar un objectiu/desitj no assolit... que cadascú entengui el que vulgui i vagi per on vulgui anar...

dimecres, 10 de juny del 2009

OLELE OLALA!!!!! WE ARE THE CHAMPIONS!!!

Cap de setmana intensakest passat!!! Dissabte a les 06:50 sonaba el despertador per anar cap a entrenar, sortida programada amb en Fran i al menys durant els primers kms acompanyats d'una bon colla de membres del Club. Varem anar direcció al Castell de Burriac, feia moltissims anys que no el visitaba tot i tenirlo al costat de casa, baixada direcció Cabrils i allà ens deixen els companys del club, a partir d'akí ens toca a en Fran i a mi tirar sols endevant. Anem direcció Orrius i buskem la trialera que ens porta a Cellecs, coronem el Pic i decidim baixar cap a Vallromanes, d'allà empinades pistes ens porten prop de Sant Mateu i per rematar decidim llençarnos per la trialera batejada com "El Vietnam". Al final va sortir un bon entreno de 4h 35m amb mes de 1000 metres de nivell de pujada acumulat. Un altre bon entreno, d'akells que et deixa satisfet nomès acabar.
Amb la MEGA Senyera del Castell.


Diumenge nova matinada que tocaba campionat de pitch&putt, ja vaig explicar en el darrer post que era la darrera prova d'un circuit de 5 torneigos i que hi arrivaba líder amb 6 punts de ventatge respecte al segon classificat. La veritat es que hem vaig plantar al camp força trankil, era concient que l'aventatge que duia era força bó però tambè sabia que tenint jo un dia mitj dolent i el segon classificat tenint un dia força bó, hem podia quedar sense títol. Ens varen possar els 4 primers classificats en el mateix grup de sortida, cosa que fa respecte per que jo no deixo de ser un mindundi al costat d'algun dels que va jugar al meu grup, de fet jo era el que tenia pitjor handicap del grup. Això però no va conseguir possarme nerviós, jo sabia el que tenia que fer, jugar trankil i sense arriskar, no tenia que anar a buscar la victória en el torneig del diumenge, l'objectiu era fer un resultat normalet i esperar que els de darrera no tinguessin el dia.
Anaven passant els forats, hi habia nervis en el grup, jo vaig començar irregular però mica en mica i veient que els del grup tampoc estaven gaire encertats vaig anar afinant. Jo ja veia que del grup de lìders ningú d'ells em podia treure el títol final, l'únic que hem preocupaba era un jugador que venia en un altre grup i que jo ignoraba totalment com l'hi anava el partit.
Al final dels 18 forats jo habia fet la targeta que m'habia propossat, un resultat normalet. Els resultats dels del meu grup ja els sabia i cap d'ells podia avançarme amb la puntuació que habien fet. Nomès faltaba saber el resultat d'akell que he dit...li pregunto com li habia anat i kuan hem diu la puntuació...respiro fons...m'ha tret 3 punts però m'hen sobren 3 més per proclamarme campió de manera definitiva!!!!OEOEEOEOEOEOEOEOE...

Championnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!


El mes bó de tot això es que en la categoria femenina la meva dona i despres de fer el partit de la seva vida, tambè es va proclamar campiona de la categoria de dones!!! una crack que com no m'espabili aviat hem fotarà canya!!!!!!

Akesta setmana les coses lamentablement no han començat gaire bé, ja fa dies que tinc dolor a l'eskena i no hi ha manera de treure'l, de moment la meva fisio no hem dona permís per entrenar i estic que hem pujo per les parets!!!! esperem que akest dissabte pugui sortir a entrenar amb tota la colla d'amics que pujen a visitarnos!!

P.D.: De moment Lakers 2 - Orlando 1 a la final de l'NBA...trankilitat que això serà dur!!!





dijous, 4 de juny del 2009

DESPRES DEL TRIPLET...POKER?


Bé, una vegada assolit el triplet blaugrana, la cosa per la majoria ja ha acabat, per a mi no, queden dos títols importants en joc, la final de la lliga de basket i com no la final de les finals, la de l'NBA. Afortunadament allà hi serà l'ekip del meu cor, els Lakers. Akesta matinada comença la gran final, amb el factor pista a favor dels Californians. El rival serà Orlando Magic, esperem que no aguantin la pressió de jugar la serie final.Si guanyen els Lakers...POKER!!!!!!!...DE TÍTOLS!!!


Anims Lakers!!! a per l'anell de campions!!!!

Per el que fa a la meva activitat esportiva...a tope!!!!! dissabte passat partit de campionat de tennis, amb derrota davant d'un rival molt potent.

A lo Nadal...derrota i "pa casa"!!!!

Diumenge va tocar campionat de pitch&putt, coincidia amb el tri de Mataró però la meva classificació privilegiada en el campionat, líder de moment, no hem permitia escakejarme del torneig. Es un campionat que consta de 5 proves, akesta era la 4ª i arribava com a líder. No hem va anar ni bé ni malament, regular, cosa que hem permet mantenir el lideratge bastant sobrat de cara a la darrera prova que disputarem akest proper diumenge, anirè amb un bon marge de punts respecte al segon però no val a badar a veure si tindrem sorpreses desagradables!!

En el pitch...a lo Tiger!!!!...que més voldria jo!!
Dilluns jornada festiva i entreno de collons amb en Fran per les nostres muntanyes, varen caure 3h50m, 30 kms amb desnivell de mes de 1250 metres, un bon entrenament de cara al gran objectiu, la Nuria-Queralt del proper 4 de juliol, seràn 103 kms que val mes la pena fer-los amb força entrenament oi?

Amb en Fran a Vallromanes...
El dimarts descans, dimecres un altre partit de tennis força intens i avui dijous un altre entreno per la muntanya amb en Fran i la sempre excel.lent companyia d'en JM. Han caigut gairebe 90 minuts amb desnivells força importants...
Demà descansarem una miketa i el dissabte ja tenim previts una tiradota mega-llarga per seguir acumulant kms que diu akell...