dilluns, 13 d’abril del 2009

CURSA DE FONS CANOVELLES...FATAL!!!!

Aquest matí i com cada dilluns de Pascua tocaba anar a la Cursa de Fons de Canovelles, mai hem canso de recomanarla doncs considero que tant per l'ambient, per el recorregut i per els obsequis es una cursa imprescindible per els atletes de la zona.

He arribat a akesta cursa amb el curriculum d'entrenos inflat, tot i el mal temps que ha fet akests darrers dies vaig poder-voler sortir tant el dijous al vespre, running suau 48 minuts amb el meu brother, i tambè vaig sortir jo sol el dissabte durant 55 minuts per recorregut durillo preveient el que hem podia trobar avui. He de confesar que hem notaba una mica de res cansat (masses entrenos seguits per a mi!!!) i nomes donarse el tret de sortida ja he vist que avui es patiria de valent.

Un any mes canvi de recorregut i poc avans del km 2 una dura pujada ja m'ha deixat tieso, he arribat a dalt d'akesta rampa i ja no he tingut collons de ficar ritme a les cames durant gairebe tota la cursa!!!!, fatal de cames i d'afegit fatal de cap, m'ha passat per la ment parar per que al km 3 sense recuperarme del pujadot dels pabrots ja anava fatal de tot!!!...i el que kedaba compais!!!! volteta per Canovelles i cap a la montanya, pam!!!!per si tenia encara algun dubte la pujada m'ha acabat de confirmar que avui no era el dia, anava gairebe parat pujant les rampes. Quan la cursa comença a planejar en mitj dels camps de la zona...pam!!!!fangal de collons!! (que raro fang a Canovelles e Eva?), apa en fila de uno i cuidadin no ens fotessim mal!!!!, pujades i mes fang intentant trencar un ritme que jo en cap moment he agafat. Al km 12 deixem el fang i tornem a agafar asfalt, aqui si que he pogut agafar una mica mes de ritme, he pogut anar a 4'/km del km 12 al 14 i el darrer fent numeros mentals he vist que si apretaba una mica podia baixar de l'1h 12m, darrer km a 3'41" (treient força de no se on!!) i al final he parat el crono en 1h11m.

Crono que hem deixa totalment insatisfet, mai habia fet mes de 1h06m en akesta cursa, d'acord que ha sigut l'edició mes dura i tambè posiblement amb algun metrillo de més, la gent comentaba que hi habia gairebe 400 metres de més, però el que mes mal gust hem deixa son les males sensacions desde l'inici. Vull pensar que avui no era el meu dia i punt.

Serà que estic entrenant massa darrerament? si ja ho deia jo que el descans es el millor entreno colloooooooonsss!!!! dels darrers 5 dies he sortit a còrrer 3!!! tot un rècord veient el meu historial.

P.D.: Felicitar al meu germà en Toni, avui feia la seva primera cursa mes llarga, nomès habia fet 10 mils fins ara. Ha tret bona nota, ell si que s'ho ha pogut passar bé i a acabat en 1h 17m, estaba molt content...felicitats nanu!!!!

diumenge, 5 d’abril del 2009

CURSA BOMBERS...FOC APAGAT!!!!

Aquest matí Cursa dels Bombers de Barcelona, es una fixe del calendari atlètic així que cop de moto i cap a Barna!! Primer un esmorzar com Deu mana...un SNICKERS!!!!!si nois això es tot el que menjat avans de la cursa, coses meves...
Peaço d'esmorzar...i lo bó que està!!!
Rapidament trobada amb els companys del Club Fondistes Vilassar, una bona representació i tothom força content amb el resultat obtingut, markes personals per l'Angels i per el Marquès JM, estan que se surten akesta temporada!!...felicitats a tots!!!

Club Fondistes Vilassar de Dalt...
Avans de la sortida la trobada obligada i foto amb l'Eva Tr3sk, gracies per tot wapiiii...

Esa Tr3sk...sempre allà kuan fa falta...
Per el que fa a la cursa en sí, molt males sensacions desde el primer km, les cames hem fotien molt de mal, avans de passar per el primer punt kilometric l'isquio dret ja m'ha donat un avís de que volia tocarme els pabrots!!! els bessons molt adolorits durant tota la cursa, tot això ho atribueixo a què desde el dijous passat he tingut una petita grip per culpa de la tromba d'aigua del dijous passat que hem va enganxar amb la moto!!!...
Ja he vist rapidament que avui no sortiria cap crono destacat, he pasat el km 5 amb 20:52, anava sense soltura, a la Gran Via no he pogut aprofitar que pica una mica avall per apretar, el que he fet però ha estat dosificar en akest tram per guardar algo per al final per si encara podia pillar un crono mitj decent. Així ha estat perque fins a Via Laietana anava molt tieso de cames, però la baixada m'ha fet apretar una mica, el km 9 l'he passat en 38' clavats, he pensat a veure si podia fer el darrer km en menys de 4' i així almenys baixar de 42', he agafat un bon ritme i gracies al darrer sprint he pogut fer el darrer km en 3'44" i m'ha deixat un temps final de 41'44", millor del que hem pensaba durant la cursa tenint en conte lo fatal i les males sensacions que he tingut tota l'estona.
Un cop acabada la cursa trobada amb els del Club i tambè amb Joan Josep i la seva family, encantat de trobar-vos novament. Avans de la cursa tambè m'he trobat amb la meva estimada Gemma, ànims que la cursa tampoc ha estat tant malament, vens d'una lesió, que cony vols?
En definitiva matinal fantastica i cursa excel.lentment organitzada...
P.D.: El dijous per cert el meu germà hem va fer tiet, es el primer nebot per part dels de casa meva!! us podeu imaginar que portem uns dies plens d'alegria i molt il.lusionats amb la petita que acaba d'arribar.