dimarts, 31 de març del 2009

MITJA MONTORNÈS...I MÉS...I MÉS...

Hola amics bloggeros!!! desprès d'unes setmanetes d'eskakeo del blog ja torno a ser akí per explicar una mika com va tot, sembla ser que la mandra dels entrenos al final s'em va encomanar amb el tema blog i així ha anat que he deixat d'escriure-hi.

Per el que respecte al tema esportiu...doncs be hi ha hagut una mica de canvi, sembla ser que la màkina comença a engrasarse una miketa, eppsssss però no us esbereu que ja veieu que el temps torna a estar txungo i kuan fa fred en karli es keda a casa tancat, jejeje...

Akest diumenge passat vaig anar juntament amb alguns companys del club a fer la mitja de Montornès, no cal que digui quin era l'historial d'entrenos desde la marató de Barna oi? doncs si esteu pensant que no vaig sortir ni un dia a còrrer l'esteu cagant perqué...vaig sortir un dia a entrenar!!! amb akesta sessió ja vaig tenir prou per veure que estaria en els mateixos temps que en les darreres mitjes. Així doncs cap a Montornès que "no hi faltaba gent". Com que l'amic Antolí feia de llebre oficial d'1h 35m i veient que jo tenia unes ganes brutals de còrrer, mes aviat tot el contrari, vaig decidir anar tota l'estona amb en Jordi Musgoman. La veritat es que va ser un encert per que varem poder anar tota la cursa xerrant bastant comodes i fent conyetes de les nostres, certament es va fer una mitja molt agradable. Al final no cal dir-ho 1h 34m 25s, ja està be tenint en conte lo carregat de kms que arribava a akesta cursa...ja ja ja...

Karli tot just acabar la mitja...
Amb lo crack de l'Antolí...."musgo-power"
Montornès va servir per retrobar-me amb amics ja habituals, la Gemma i l'Oscar (el Sr Font, gracies per fer-me de portaekipatges durant la teva baixa esportiva,jejejeje), en Fran i la dona, felicitats guapa per el troç de marca que vas fer!!, en Jesus, en Raúl (ese chip mamón!), vaig coneixer l'amic bloggero Rafa d'Arenys, i alguna que altre persona més... Llàstima perdrem el dinar del dissabte!!!...segur que n'hi haurà mes...
Fa dues setmanes vaig començar la temporada de bicicleta, sortideta el dissabte i un parell de dies de rodillo, ja l'he instal.lat a la meva terrasseta amb vistes al camp de futbol del Premià i així al menys hem distrec amb els entrenaments dels futboleros que si no kin conyàs això del rodillo!!
Tambè han caigut entrenos de natació, al migdia aprofitant que ara curro a Mataró m'escapo a la piscina, la millor hora doncs tota la piscina es per a mi!!. El segon dia, sonat de mi, ja vaig voler fer una tiradeta maca i varen caure gairebe 2200 metres non stop, no està malament tenint en conte que feia jo que se kuants mesos que no tocaba aigua!!! Avui per exemple tambè he fet una sessió de natació i a veure si mica en mica el volum d'entrenaments es va possant decent.
Tampoc m'he d'oblidar d'esmentar que fa dues setmanes vaig tornar als camps de pitch&putt, tambè sense temps ni ganes per practicar hem vaig presentar a un torneig, resultat?...victoria!!! això es increible!!ja no entenc res de res, akest esport si k necesita practica i mes pràctica doncs es molt tècnic i de precissió total, però ja ho veieu...un cop de sort compais!!!
Per cert proper diumenge Cursa dels Bombers, sort i a disfrutar tots els que hem aconseguit dorsal.
P.D.: Ha començat el mundial de Formula 1, la veritat es que avans jo n'era un fanatic dels que es despertaven de matinada per veure les curses, això era avans de que arribes l'Alonsito i que tot el país descobrís la Formula 1. Ja fot molts anys el meu pilot favorit es un brasiler, porta uns anys passantles putes i en un segon plà, però sembla que la sort a girat a favor seu i Rubens Barrichello sembla ser que en akest mundial pot tenir molt a dir...sort Rubens!!!!!


dimarts, 10 de març del 2009

DE TEATRE I...THIS IS ANFIELD!!!!!!!!!!!



Aquest dissabte passat vaig anar amb la dona al teatre, ja fa setmanes varem treure entrades per anar a veure Garrick, la nova possada en escena del fantastic trio "tricicle", està basada com no, en una mena de teràpia del riure, David Garrick va ser un escriptor, actor i humorista del S.XVIII, es va fer famós per la seva teoría de tractar els mals mitjançant el riure.
Evidentment tampoc penso profunditzar massa amb tot el que passa durant els 90 minuts d'espectacle però si que puc garantitzar que es un descollonament constant. A akestes alçades no serè jo qui es possi a descubrir a akests tres cracks dels escenaris, l'únic que us puc dir es que per poc que pogueu aneu a veure akesta obra!!!. Al Teatre Poliorama els trobareu en doble sessió...

Els 3 fent d'embaraçats!!!!

Be, tot just fa mitja horeta que ha finalitzat el partit de champions del madrid, no fa falta dir que estic pletòric d'alegria, el "chorreo" que els hi han fotut ha estat dels histórics. La prepotencia mesetera s'haurà de menjar les seves propies paraules-estupidesses-chuleries!!! avui es podia llegir en un diari de la capital un titular que deia: "THIS IS ANFIELD"...I QUÉ?" I què? no hase falta desir nada mas!!!!! cap a caseta i que us donguin una bona estona!!!!!!!!!

Fernando Torres...Liverpool number nine!!!!...
Demà ens toca a nosaltres, de moment l'únic que puc garantir es que jo anirè al camp, avui he rebut l'agradable noticia de que hem deixaran un carnet!!! nit de champions...ja no se kuants anys feia que no veia el Barça a la Champions en directe!!! Espero que tot acabi bé, alerta amb els de Lió que no son gens dolents...

P.D.: La cançó va amb dedicatoria!!! You'll never walk allone...

dilluns, 2 de març del 2009

UNA ALTRE AL SAK !!!!!!!!!

El primer de tot i com podeu comprovar, a partir d'avui mateix deixo d'escriure en lletres MAJUSCULES i passo a fer-ho en minuskules. Per kè? una colla de bloggeros paranoics m'han menjat el tarro....jejejeje...

Cap de setmana de marató que ja va començar el dissabte amb un bon dinar acompanyat de molt bona gent, alguns mes que altres...jajajaja, quien se sienta aludido que se aguante!!!!

Antolí, Fran, Byk, Jessica, Laia, Ferran i Tr3sk tirant la foto!!!

Diumenge de bon matí cap a Barna i trobada amb els companys del club de Vilassar de Dalt, akest any nomès corriem 3 atletes, la Dolors, el debutant JM (el Marquès) i jo mateix.
Afició i atletes Vilassar de Dalt, oleeee oleeee!!!

Amb el Sonat d'en Byk!!volia pes per la motxilla...

I parlant de sonats...amb el boig d'n Robert!!!

Amb l'afició!! moltes gracies a tots, i en Joan Josep..
Passo d'una vegada a narrar el que va ser la cursa en sí. Sortida amb en Robert i en Byk, primers kms de no parar de riure entre els crits d'en Robert i els calvos d'ell mateix. La meva intenció era sortir a clavar els 5'/km. Poc avans d'arribar al km 10 veig que ells dos tiren una mika per sota d'akest ritme i jo ja decideixo anar a la meva, era concient del poc (gens) que habia entrenat, i no volia fer tonteries. L'objectiu era clar, aguantar a 5'/km fins on podés. Clavant els parcials cada 5 km gairebe matematicament passo la mitja en 1h 44m. Segueixo controlant perfectament i sempre amb el globo-guía de les 3h30m molt a prop, però sense cap intenció d'afegirmi...jo a la meva que ja se que es el què hi hà!
Vaig aguantant el ritme i disfrutant molt de l'excel.lent ambient de la marató, en el km 30 tenia al meu germà esperantme per fer els darrers 12 kms amb mi, però en el km 26 trobo a en Dani i a en Josep, dos amics que tambè volien venir a fer una kuants kms amb mi. Al km 30 tal i com estaba previst trobo a en Toni el meu germà, fins akell moment tot bé i marcant el mateix ritme.
A partir del km 34 passo a fer els kms en 5:10/5'15" el km, la cosa comença a anar txunga, trobo al Byk i la seva motxilla, li dic que s'ajunti amb nosaltres i així ho fa, ja no estem per fer brometes com al principi de la cursa però ens va anar bé com a motivació. En el km 36 entro en pàjara, ja començen a caure 6 minutets per km, així consegueixo aguantar fins l'entrada al paral.lel, km 39, nomès començar el paral.lel agafo un mareig que hem dona un bon espant, redueixo el ritme però tot i així akest km el faig nomès una mica per sobre dels 6 minuts. La pàjara forta estaba per arribar, els dos darrers kms son brutals, vaig fet una merda, les cames buides del tot, m'enrecordo dels meus no-entrenos!!!!!!!! arribem a Sepulveda i ja veig al fons la darrera curva avans de Meta, cauen 14 minuts per fer akests dos darrers kms però això ja està fet, no puc evitar tot i ser la vuitena marató akells moments de pell de gallina i akell extrany que et fa la cara i la boca d'emoció, ja veig la recta i al meu costat el meu germà i akests dos amics que ja vos asseguro que sense ells no hagues pogut acabar de la manera que vaig acabar, creuo la meta i m'abraço a ells, els hi agraeixo infinitament la seva col.laboració, realment per akesta marató hem feia molta falta!!! Temps final: 3h 38m...contentissim.
Vull agrair a mota gent el seu suport, sobretot al meu germà,a en Dani i a en Josep per acompanyarme durant la part mes difícil de la marató. A la meva mare per estar al llarg de la cursa en 4 punts per animarme, als companys del club, especialment a en Fran que sempre a confiat moltissim amb mi kuan jo no les tenia totes, a la Gemma i a l'Oscar, de veritat que veuros durant el recorregut hem donava alas i molta confiança per que sé que tambè confiaveu molt en mí. Com no gràcies a la Tr3sk, sempre tant atenta i tambè confiant amb El Puto Amooooo!!! i a la dona d'en Byk la Jessica, que tambè m'ha animat molt avans i durant la cursa, et dec un sac de Yayitas de xocolata!!! I tambè com no a tots akests mil.lers d'afeccionats anònims que es van llençar al carrer per animar a tots els atletes, garcies a tothom!!!!!
p.d.: no hem buskeu a les classificacions per que vaig còrrer amb el dorsal d'un altre noi i anava sense xip. Els temps de pas varen ser akests: cada 5 kms... 24'45"- 24'10"- 25'04" - 24'45" - 24'48" - 25'00" - 25'57" - 30'10" - i els dos darrers 14'. Total 3h 38m
Vull felicitar als companys del Club, sobretot a en JM (el Marquès), debut i baixant de 4 horetes, t'ho mereixes nen, felicitats sinceres!!! i tambè a la Dolors que va fer marca personal.
No voldria acabar tambè felicitant a un amic d'akí del poble, Xavi Barroso, felicitats per el debut i sub 4hores, ja et vaig dir que ho podies fer maco!! felicitats i ara a per una altre!!!!!